Статті за тегом точка G

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) точка G (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Про точку G, певно, не чув тільки той, хто взагалі не цікавиться сексом. Та й то навряд. Більшість чоловіків (та й жінок) прагнуть знайти у своїх половинок цю легендарну точку, яка має дарувати невимовну насолоду та шалено яскраві оргазми. Якщо пошукати в інтернеті - можна знайти масу дописів з порадами, присвяченими пошуку та стимуляції цієї дивовижної точки. То що ж таке точка G та як вона працює? Амурчик допоможе Вам розібратись! 

Читати далі
Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії

Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії

Людське тіло - це справжня Галактика, де нервових закінчень та чутливих точок стільки, скільки зірок у Всесвіті. І якщо Ви думаєте, що знаєте про своє тіло та тіло свого партнера все, то це можна легко перевірити знанням ерогенних зон одне одного. А тут і може виникнути проблема, адже ерогенні точки не закінчуються лише поширеними класичними ділянками на жіночому та чоловічому тілі…

Читати далі
Огляд: вібратор We-Vibe Nova 2

Огляд: вібратор We-Vibe Nova 2

We-Vibe Nova 2 - це вібратор, який гідний особливої уваги і окремого огляду, адже це не тільки дітище всесвітньо відомого бренду We-Vibe, але і унікальний інтимний девайс зі своїми запатентованими особливостями і фішками, які Ви не зустрінете у інших подібних секс-іграшках. У чому ж унікальність We-Vibe Nova 2? Зараз дізнаємося.

Читати далі
Огляд: вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2

Огляд: вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2

Lovense Osci 2 - це поліпшена і оновлена версія вібратора для точки G Lovense Osci, яка володіє більш вдосконаленою формою і зручним кутом вигину. Крім зовнішніх змін секс-іграшка пройшла ряд і внутрішніх поліпшень. Так, вібратор-пульсатор Lovense Osci 2 став ще потужнішим, ніж його попередник.

Читати далі
7 фактів про клітор, яких Ви не знали

7 фактів про клітор, яких Ви не знали

Існує думка, що звання найзагадковішої зони жіночого організму приписують великій і могутній точці G. Але чи так це? Що вам відомо, наприклад, про клітор? Представляємо Вам кілька цікавих фактів про клітор, про які Ви могли навіть не здогадуватися.

Читати далі
Ерогенні зони - «острівці» задоволення на Вашому тілі

Ерогенні зони - «острівці» задоволення на Вашому тілі

     На тілі людини є ділянки, що володіють підвищеною чутливістю, вони називаються ерогенними, а їх стимуляція здатна подарувати незабутні яскраві сексуальні відчуття. 

     Жіноче тіло має безліч ерогенних зон, ніжний і послідовний вплив на них здатен налаштувати жінку на інтимний лад, забезпечити їй сильне сексуальне збудження і подарувати незабутні відчуття і задоволення. 

     Чоловіче тіло має набагато меншу кількість ерогенних зон, зате їх чутливість може не поступатися жіночим. Головною ерогенною зоною чоловічого тіла є, безумовно, пеніс, а підвищена увага до цієї частини тіла напевно сподобається кожному чоловікові.

Читати далі