Статті за тегом масаж простати

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) масаж простати (10) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Секс-іграшки для чоловіків: як збільшити потенцію та вдосконалити статеві відносини

Секс-іграшки для чоловіків: як збільшити потенцію та вдосконалити статеві відносини

А ви знали, що секс-іграшки — це не лише задоволення? Так-так, девайси для задоволення можуть приносити і користь! Іграшки для дорослих — це прекрасний засіб для збільшення лібідо, вони можуть допомогти підвищити якість інтимних стосунків та навіть побороти таке неприємне явище, як ослаблення потенції. Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам, як повернути чоловічу силу максимально приємним способом — за допомогою секс-іграшок! 

Читати далі
Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Lovense Edge 2 - це вдосконалена модель відомого вібростимулятора простати Lovense Edge, який підкорив серця багатьох чоловіків і знайшов свою заслужену популярність завдяки високій якості і крутому функціоналу. Але на цьому рівні всесвітнього успіху виробники не стали зупинятися і злегка модернізували інтимний виріб, поліпшивши його форму і зробивши могутніше. В кінцевому підсумку світ побачив нову круту модель вібростимулятора простати - Lovense Edge 2, який вже щосили користується популярністю у чоловіків, не менше, ніж його попередник.

Читати далі
Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge

Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge

Сексуальне задоволення для чоловіків не обмежується лише стимуляцією пеніса під час сексу з партнером або ігор з секс-іграшками. Як жінки володіють таємничою точкою G, так і чоловіки мають свою особливу секретну зброю у вигляді передміхурової залози. Саме стимуляція простати здатна принести чоловікові масу яскравих, оргазмічних відчуттів. Проводити ж такий інтимний масаж слід спеціальними стимуляторами простати, наприклад, Lovense Edge.

Читати далі
Огляд: вібростимулятор простати Nexus Revo New

Огляд: вібростимулятор простати Nexus Revo New

Nexus Revo New - це оновлена і поліпшена модель масажера Nexus Revo, яка стала ще потужнішою, функціональнішою і кращою за всіма критеріями оцінювання. Призначена ця іграшка для глибокого і інтенсивного масажу простати, так як володіє не тільки анатомічною формою і потужною вібрацією, але і додатковою функцією обертання голівки, розробленої для більш точної, спрямованої і чуттєвої стимуляції передміхурової залози.

Читати далі
Масаж простати та оргазм

Масаж простати та оргазм

    Зараз в секс-шопах в розділах «іграшки для простати», «масаж простати» і «анальні іграшки для чоловіків» можна знайти величезну кількість інтимних виробів, призначених спеціально для максимально приємної стимуляції чоловіків. Стимулятори простати виконані спеціально в вигнутій формі, щоб їх використання було максимально зручним. Такі іграшки можуть бути з вібрацією і без.

Читати далі
Масаж простати. Що слід знати початківцям

Масаж простати. Що слід знати початківцям

    Що таке передміхурова залоза? Це невеликий за розміром - з волоський горіх - орган, який знаходиться між сечовим міхуром і пенісом в передній частині прямої кишки. Передміхурова залоза відповідає за виділення спеціальної рідини, яка захищає сперму. Даний орган є дуже чутливим при дотиках до нього. Передміхурова залоза є тільки у чоловіків. Простата є дуже чутливим місцем у чоловіка, і немає нічого неприємного і лякаючого в тому, щоб чоловік міг отримати не менше яскраве задоволення, ніж дівчина від стимуляції точки G.
Читати далі