Статті за тегом smart-іграшки

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) smart-іграшки (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані

SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані

Інтерактивні смарт іграшки відкрили портал у світ сучасних технологій та вже активно користуються популярністю серед користувачів. Але, індустрія секс іграшок не стоїть на місці і впевнено рухається вперед стрімкими кроками, дивуючи та вражаючи своїми можливостями. На цей раз ми представляємо Вам новинку, яка дозволяє фізично відчувати все те, що Ви бачите на своїх екранах – технологію нового покоління SyncMo.

Читати далі
Lush 2 vs  Lush 3: основні відмінності

Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності

Скільки б часу не пройшло, а віброяйце Lush від відомого бренду Lovense не залишає лідируючі позиції в індустрії секс іграшок. Більше того, виробники уважно прислухаються до думок, відгуків та побажань своїх користувачів і намагаються внести якісні та необхідні корективи для вдосконалення свого інтимного виробу. В результаті цього нам доступні вже три версії смарт іграшки, кожна наступна з яких краща і потужніша за попередню. Але в чому їх відмінності?

Читати далі
Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Вже зовсім скоро буде найромантичніше свято року! Звісно ж, мова йде про день Святого Валентина — день, коли кохання витає у повітрі. В цей день жінки очікують від своїх половинок особливої уваги — тепла, романтики, зізнань та подарунків. Так, подарунки — невід’ємна частина цього свята. І якщо Ви бажаєте вразити кохану дівчину особливим подарунком, Амурчик має для Вас кілька ідей! 

Читати далі
Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі?

Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі?

Ось-ось настане новий 2023 рік, який, шалено віримо, принесе лише гарні новини, події та радість кожному. І щоб наступний рік став хоч трохи щасливішим, потрібно, як мінімум, почати його з приємних емоцій та, звичайно ж, новорічних подарунків. Не варто забувати радувати себе та своїх близьких, тим більше у такий час. Тому вибір подарунків до нового року - це чудовий спосіб відволіктися, зарядитися позитивними емоціями і прокласти хоч і таку маленьку, але все ж таки радісну стежку до нового року. Адже нікому не під силу забрати у нас свято!

Читати далі
День святого Валентина: як запам'ятати це 14 лютого назавжди?

День святого Валентина: як запам'ятати це 14 лютого назавжди?

14 лютого - свято всіх закоханих і, мабуть, найромантичніший день року. Так чому б і нам всім не розбавити цей день приємними емоціями і не зробити його особливим незалежно, чи є кохана людина чи ні!? Амурчик з радістю випустить свої стріли Амура в кожне серденько, спрагле до любові і насолоди і зможе догодити навіть майстерному любителю сексуальних експериментів. А запам'ятати це 14 лютого назавжди вам допоможуть круті секс-іграшки і не банальні еротичні подарунки, які активно сприятимуть яскравим спогадам про цей чудовий день.

Читати далі
Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Lovense Edge 2 - це вдосконалена модель відомого вібростимулятора простати Lovense Edge, який підкорив серця багатьох чоловіків і знайшов свою заслужену популярність завдяки високій якості і крутому функціоналу. Але на цьому рівні всесвітнього успіху виробники не стали зупинятися і злегка модернізували інтимний виріб, поліпшивши його форму і зробивши могутніше. В кінцевому підсумку світ побачив нову круту модель вібростимулятора простати - Lovense Edge 2, який вже щосили користується популярністю у чоловіків, не менше, ніж його попередник.

Читати далі