Статті за тегом секс-лялька

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) секс-лялька (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Секс-ляльки: шлях від солом'яних жінок до штучного інтелекту

Секс-ляльки: шлях від солом'яних жінок до штучного інтелекту

Як і будь-яка інша, настільки педантична тема, що цікавить багатьох і стосується підводних каменів сексуального світу людства, тема історії виникнення секс-ляльок оповита масою непідтверджених припущень, домислів, легенд і міфів. Чи знаєте Ви звідки взялися секс-ляльки і які цікаві версії мандрують з вуст в уста з приводу походження штучних жінок? Якщо ні, то ми вам розповімо.

Читати далі
#10yearschallenge: виклик прийнятий!

#10yearschallenge: виклик прийнятий!

10 years challenge - це челендж, масово захопив всі соціальні майданчики, які тільки існують. Секс-іграшки пройшли чималу і досить цікаву еволюцію в розвитку, функціонал і дизайні, а за останні 10 років виробництво іграшок для дорослих просто дивує фантазією і технологічністю інтим-гаджетів. Це вже навіть не іграшки, це справжні механізми з виробництва задоволення і насолоди!

Ми вирішили кинути собі виклик самі. Адже побачити шлях розвитку секс-іграшок - досить забавно і цікаво і нам, і, швидше за все, Вам, раз Ви зайшли на цю статтю. Тому, ВИКЛИК ПРИЙНЯТО!

Читати далі
Секс-іграшки майбутнього

Секс-іграшки майбутнього

    Рік за роком технології виробництва секс-іграшок набирають нових обертів і світі з'являється багато цікавих іграшок, які просто не можуть не зацікавити здорову людину, що любить секс. Можливо, ми навіть уявляємо, що готують виробники, і як будуть дивувати, а головне задовольняти нас в майбутньому. Але навіть нині вже існують технології, готові втілити навіть найвибагливіші фантазії. Ми вирішили трохи пролити на це світло.

Читати далі
Як користуватися вібратором (чоловікам)

Як користуватися вібратором (чоловікам)

     Вібратори – секс-іграшки, за скромними розмірами яких криється величезне задоволення, яке вони здатні подарувати. Вони являють собою невеликий пристрій, що дозволяє стимулювати нервові закінчення і отримувати від цього задоволення сексуального характеру. Включивши ігри з вібратором в власне сексуальне меню, Ви зможете розкрити для себе невідомі раніше можливості свого тіла і отримати ні з чим не порівнянні приємні відчуття. Насолоджуватися іграми з вібраторами можуть представники обох статей...

Читати далі
Гумова жінка: подруга, яка ніколи не підведе

Гумова жінка: подруга, яка ніколи не підведе

     У житті кожного чоловіка секс займає одне з найважливіших місць: це і природна потреба, і необхідна умова прекрасного самопочуття, і дієвий метод зняття стресу, і просто можливість приємно провести час і отримати задоволення. Секс- лялька – іграшка, з якою із задоволенням грають дорослі чоловіки. Купити надувну жінку – це відмінне рішення, яке подарує Вам задоволення, вона зовсім не вимоглива, проста в експлуатації, не потребує особливого догляду і турботи. З нею Ви заощадите масу часу і грошей, позбавите себе від необхідності дарувати подарунки, ходити на побачення, вислуховувати претензії і т.д...

Читати далі
Хочете купити секс-ляльку? Ми допоможемо зробити вібир!

Хочете купити секс-ляльку? Ми допоможемо зробити вібир!

Гармонійне сексуальне життя – одна з найважливіших складових щасливого життя та задоволення кожного.Урізноманітнити його та подарувати незабутні відчуття допоможуть секс-іграшки, асортимент яких здатен задовольнити найвимогливіших та досвідчених поціновувачів солодких відчуттів. Почесне місце серед іграшок для насолоди займають секс-ляльки.

Читати далі