Огляд: вібратор We-Vibe Nova 2

We-Vibe Nova 2

Одночасна вагінально-кліторальна стимуляція для жінки - це виграшний лотерейний квиток, призом в якому виступає яскравий і чуттєвий оргазм. При такій успішній комбінації інтимних ласк Ви можете бути на 100% впевнені, що пікова точка насолоди, безсумнівно, настане. Причому її Вам навіть не доведеться довго чекати, адже подвійна стимуляція - це запорука ефектного оргазму в більшості випадків. У наш же час можна зовсім і не морочитися додатковою стимуляцією клітора руками і пальчиками, так як світ секс-іграшок вже винайшов і вдосконалив все, що зможе доставити вам максимальне задоволення і комфорт. Спеціальні Rabbit-вібратори, призначені для одночасної стимуляції і вагінальних ерогенних зон, і клітора вже заполонили ринок інтимних товарів і проникли в серця (і не тільки…) жінок. Ці девайси розроблені з двома робочими стволами, кожен з яких відповідає за свою ерогенну зону. Вібратори-кролики з року в рік не втрачають своєї популярності у жіночої частини населення, адже саме вони здатні подарувати подвійну насолоду під час соло ігор. Можна з упевненістю сказати, що з такими секс-іграшками вже точно не занудьгуєш… Одним з таких rabbit-вібраторів для одночасної вагінально-кліторальної стимуляції виступає крутий, стильний і функціональний смарт-девайс Nova 2, розроблений провідним канадським брендом парних і одиночних секс-іграшок We-Vibe. Цей вібратор гідний особливої уваги і окремого огляду, адже це не тільки дітище всесвітньо відомого бренду We-Vibe, але і унікальний інтимний девайс зі своїми запатентованими особливостями і фішками, які Ви не зустрінете у інших подібних секс-іграшках. У чому ж унікальність We-Vibe Nova 2? Зараз дізнаємося.  

We-Vibe Nova 2Вибратор We-Vibe Nova 2

Вібратор We-Vibe Nova 2 - це стильна і крута секс-іграшка преміум-класу, яка розроблена з урахуванням всіх анатомічних особливостей жіночого організму з метою повноцінного сексуального задоволення і одночасної стимуляції внутрішніх і зовнішніх ерогенних зон. Представляє з себе виріб незвичайний і оригінальний за формою Rabbit-вібратор з двома робочими стволами, але тільки більш вдосконалений, зручний і неймовірно гнучкий. Такого вібратора-кролика, як у We-Vibe, Ви не зустрінете більше ніде. We-Vibe Nova 2 - це розкішний і унікальний інтимний девайс для жінок, який продуманий аж до всіх дрібниць, щоб зробити якісну, ефектну стимуляцію і подарувати, спраглим пристрасті і оргазму, дамам бажаний фінальний результат. Головною ж особливістю вібратора виступають його понад гнучкі стовбури, здатні підлаштуватися під будь-які вигини і прийняти будь-яку, задану Вами, форму. Такі інновації та удосконалення від We-Vibe беззастережно перетворюють Nova 2 в кращого коханця, який вміє витончено, швидко і майстерно доводити жінок до оргазму своєю ефектною подвійною стимуляцією. Якщо Ви все ще сумніваєтеся в перевазі We-Vibe Nova 2, то наступні характеристики і особливості даного девайса спеціально для Вас. 

Особливості вібратора We-Vibe Nova 2

1. Форма і дизайн. We-Vibe Nova 2 - це злегка нестандартний rabbit-вібратор, так як його форма відрізняється особливою неординарністю і оригінальністю. Класичним вібратором-кроликом цю іграшку не назвеш, адже ті лінії і витончені вигини, якими володіє Nova 2, не тільки сприяють ефективному результату і якісній стимуляції, але і перетворюють вібратор в крутий, незвичайний і стильний девайс. Ця секс-іграшка продумана до найдрібніших деталей і розроблена з урахуванням всіх анатомічних особливостей жіночої статевої структури, щоб максимально впливати на всі необхідні ерогенні зони і точки. We-Vibe Nova 2 - це ідеальний за формою вібратор, який дозволить Вам випробувати не тільки яскраві і чуттєві відчуття під час вагінально-кліторальної стимуляції, але і повноцінний комфорт протягом усього інтимного процесу. 

We-Vibe Nova 2Вібратор оснащений двома робочими столами і зручною рукояткою. Основний стовбур володіє більшими розмірами і злегка розширеною великою голівкою, яка завдяки своїй формі і куту нахилу здатна з легкістю дістатися до важкодоступної точки G і як слід простимулювати її. Призначений основний стовбур, безпосередньо, для стимуляції вагінальних ерогенних зон, в тому числі точки G. За кліторальну ж стимуляцію відповідає додатковий бічний стовбур, який може похвалитися розмірами скромніше. Цей невеликий вигнутий відросток розташований збоку основного стовбура, спеціально для того, щоб зручно і якісно виробляти стимуляцію зовнішньої ерогенної зони - клітора. Він володіє трохи меншими розмірами, що дає можливість комфортно розташувати його на чутливій зоні клітора. Цей стовбур відповідає за точкову і спрямовану стимуляцію клітора під час основних вагінальних ласк.

Розміри вібратораМає вібратор і зручну рукоятку, за допомогою якої іграшку легко утримувати в одній руці. Правильна форма ручки дозволяє міцно тримати девайс в руці, направляти його в необхідні зони і насолоджуватися стимуляцією з абсолютно будь-якою інтенсивністю, адже іграшка не буде зісковзувати або випадати. We-Vibe Nova 2-це не тільки ефективна, але і шалено зручна секс-іграшка для інтимної стимуляції і втілення всіх своїх сексуальних бажань і фантазій.

Секс-іграшка володіє ідеально гладкою поверхнею обох стовбурів, а тому плавно і максимально приємно проникає в піхву, не створює незручностей в процесі стимуляції і не викликає дискомфорту або неприємних відчуттів. Дизайн іграшки також мінімалістичний, але дуже продуманий і стильний. Вібратор не рясніє витонченими декоративними елементами і деталями. У дизайні We-Vibe Nova 2 спеціально зроблено все по мінімуму, щоб Ви під час стимуляції відчували все по максимуму. Ідеально продумана форма з плавними лініями, цікавими вигинами і правильними нахилами - це головна відмінність We-Vibe Nova 2 від інших, більш класичних, Rabbit-вібраторів. Але основною особливістю і фішкою даного вібратора виступає його неймовірна гнучкість, про яку поговоримо в наступному пункті.

Розміри: загальна довжина вібратора - 21.7 см, робоча довжина вагінальної частини - 8 см, діаметр вагінальної частини - 3.9 см, діаметр кліторальної частини - 2.8 см.

2. Гнучкість. Відмінною рисою вібратора We-Vibe Nova 2 і, власне, головною його родзинкою виступає неймовірна гнучкість. Причому, відмінною гнучкістю може похвалитися як основний вагінальний стовбур, так і додатковий кліторальний відросток. Ця іграшка настільки гнучка і податлива для будь-яких маніпуляцій, що здатна прийняти абсолютно різноманітні нахили, вигини і форми, які Ви побажаєте їй надати. Крім цього вібратор прекрасно підлаштовується і під вигини, і анатомічні особливості Вашого організму, а тому завжди зможе приносити виключно приємні і комфортні відчуття. 

ГнучкістьОсновний вагінальний стовбур володіє не тільки чудовою гнучкістю, але і здатний фіксуватися в тій формі і положенні, які Ви задасте. Ви можете як завгодно зігнути, випрямити або нахилити стовбур в необхідному положенні, щоб зробити більш точкову стимуляцію точки G або подарувати собі яскраві ласки Ваших індивідуальних ерогенних зон. Стовбур не просто згинається, але і може зафіксуватися в такому положенні до тих пір, поки Ви самі не зігнете іграшку інакше. Така понад гнучка функція можлива завдяки спеціально вбудованому в ствол шарніру, який є інноваційною задумкою We-Vibe. Саме з його допомогою Ви можете експериментувати з різними вигинами і кутами нахилу іграшки, щоб досліджувати свої нові ерогенні зони і чутливі ділянки. 

Неймовірно гнучким виступає і кліторальний відросток, який може з легкістю підлаштовуватися під анатомічні особливості будови кліторального ділянки. Стовбур відмінно згинається і гнеться, що дозволяє забезпечувати максимальний контакт з клітором і якісну, чуттєву стимуляцію зовнішньої ерогенної зони.

3. Матеріал. Вібратор We-Vibe Nova 2 виготовлений з високоякісного і абсолютно нешкідливого для здоров'я силікону, що не містить в своєму складі фталатів, латексу і шкідливих речовин. Матеріал не викликає алергію, не шкодить здоров'ю і ніжній шкірі, а також є безпечним у використанні. Силікон дуже ніжний і приємний на дотик, м'який, гладкий і бархатистий. Цей матеріал принесе максимально приємні, чуттєві і комфортні відчуття під час інтимної стимуляції. Такий тактильний контакт перевершить всі Ваші очікування і подарує справжнє задоволення.

Важливо! Під час стимуляції з вібратором We-Vibe Nve 2 слід використовувати зволожуючі лубриканти тільки на водній основі, так як силіконові і масляні змазки можуть пошкодити ніжний матеріал.

4. Водонепроникність. Вібратор на 100% водонепроникний, що дозволяє його легко очищати, а також брати з собою у ванну або душ. We-Vibe Nova 2 може з легкістю доставити Вам насолоду і в спальні, і у ванній кімнаті. 

We-Vibe Nova 2 і We-Connect5. Вібрація. We-Vibe Nova 2 оснащений 2 найпотужнішими моторами, один з яких розташований у вагінальному стовбурі, а другий - в кліторальному відростку. Таке розташування моторів сприяє поширенню сильних потоків вібрації на кожну ерогенну ділянку, а тому інтимна стимуляція відрізняється особливою потужністю, якістю і ефективністю. Всього вібратор володіє 10 запрограмованими режимами вібрації, якими можна управляти за допомогою кнопок на рукоятці. Бонусом We-Vibe Nova 2 виступає можливість одночасного включення обох двигунів, а також самостійне регулювання потужності, що одного, що другого мотора. Ви можете насолоджуватися або тільки вібрацією в вагінальному або кліторальному відростку, або одночасними потужними потоками вібрації в обох столах. Якщо ж 10-ти вбудованих режимів Вам виявиться мало, то на допомогу прийде спеціальний додаток на телефон We-Connect, яке надасть Вам більше функціональних можливостей.

6. Додаток We-Connect. We-Connect - це спеціальний безкоштовний додаток для секс-іграшок We-Vibe, який відкриває ще більше можливостей і функцій для роботи Вашого девайса. Додаток знаходиться у вільному доступі в PlayMarket і AppStore і доступний для користувачів як Android, так і iOS. Все, що від Вас вимагається - це знайти цей додаток, завантажити його на свій смартфон, встановити і синхронізувати з роботою Вашої секс-іграшки. Після цього Ви зможете не тільки управляти вібратором дистанційно за допомогою телефону, але і передавати управління своєму партнерові, який може перебувати хоч на абсолютно іншому континенті. Для смарт-іграшок We-Vibe відстань - зовсім не перешкода для спільної сексуальної насолоди. Врахуйте лише той факт, що для того, щоб управляти іграшкою на відстані у обох партнерів має бути встановлено додаток на телефоні. До того ж, дистанційне керування - це не єдиний плюс програми. We-Connect відкриває для Вас ще більше режимів вібрації, яких немає в самому вібраторі. Додаток надає вам великий вибір вібраційних малюнків, а також можливість створювати свої власні режими і рівні інтенсивності вібрації. Крім цього, Ви з легкістю зможете підключатися до інших іграшок We-Vibe, які володіють такою ж смарт-функцією. 

7. Керування. Як ми вже раніше помітили, вібратор We-Vibe Nova 2 може управлятися двома способами: за допомогою кнопок на рукоятці іграшки і за допомогою спеціального додатка на телефоні We-Connect.

Управління вібраторомЩо стосується управління кнопками, то спеціально призначені кнопки зручно розташовані на рукоятці девайса. 

  • Кнопка “+” відповідає за включення вібратора і за посилення (збільшення) інтенсивності вібрації.
  • Кнопка “-” призначена для виключення вібратора і, відповідно, зменшення інтенсивності вібрації.
  • Кнопки у вигляді стрілочок в різні боки позначають перемикання на наступний або попередній режим вібрації. 
  • Окрема кнопка над кнопкою “-” призначена для перемикання між моторами.

На рукоятці також розміщений індикатор заряду іграшки (світлодіод) і спеціальні магнітні контакти для зарядки.

Дистанційне ж управління здійснюється за допомогою додатку We-Connect, який необхідно завантажити і встановити на свій телефон. Після синхронізації програми з вібратором, Ви зможете дистанційно керувати Вашим гаджетом за допомогою телефону, а також передавати управління своєму партнерові. 

Живлення8. Функція блокування. Якщо Ви боїтеся, що під час подорожі, поїздки або просто в самий невідповідний момент Ваша іграшка може випадково включитися в сумочці, то ця функція спеціально для вас. Дорожнє блокування - це прекрасний спосіб уберегти себе від незручних ситуацій. Для того, щоб активувати функцію блокування необхідно одночасно утримувати кнопки “+” і “-” протягом 3 секунд. Девайс видасть невелику вібрацію, після чого успішно заблокується. В такому стані іграшка не зможе самостійно включиться до тих пір, поки Ви її не розблокуєте. Для того, щоб зняти блок слід зробити такі ж дії з кнопками або ж просто поставити іграшку на зарядку. Під час підзарядки вібратор розблокується автоматично. 

9. Живлення. Працює вібратор на акумуляторі, який легко заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель входить в комплект. Заряджати пристрій необхідно протягом 90 хвилин. На повному заряді іграшка зможе радувати Вас безперебійною роботою близько 2 годин. 

На рукоятці розташований спеціальний світлодіодний індикатор, який сповіщає Вас, коли іграшку слід підзарядити. Як тільки Ви підключите магнітний зарядний пристрій до іграшки індикатор почне швидко блимати. Це означає, що вібратор підключений до зарядки і відмінно заряджається. Якщо при підключенні індикатор не горить зовсім, то це означає, що або немає живлення, або зарядний кабель неправильно приєднаний до іграшки. Якщо індикатор весь час горить, не блимаючи, то Ваш пристрій повністю заряджено.

Комплектація

У коробці We-Vibe Nova 2 Ви знайдете:

  • вібратор We-Vibe Nova 2;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • шовковистий чохол для зберігання;
  • короткий посібник користувача;
  • пробник лубриканта (2 мл).

Комплектація

Відгуки

Огляд: вібратор We-Vibe Nova 2 (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратор We-Vibe Nova 2, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка