Статті за тегом вагінальні кульки

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (74) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Квіфінг або надто балакуча вагіна

Квіфінг або надто балакуча вагіна

Більшість, можливо, навіть ніколи не чули такого терміна як "квіфінг", але багато хто точно стикався з ним у житті. Особливо цей процес поширений під час сексу. Простими словами, квіфінг - це мимовільний звук, який може видати жіноча вагіна в процесі інтиму чи навіть занять деякими видами спорту. 

Читати далі
50 відтінків нереалістичного сексу

50 відтінків нереалістичного сексу

Свого часу і фільм, і книга "50 відтінків сірого" викликали справжній фурор у всьому світі. Можна по-різному сприймати цей твір, але не варто заперечувати - багатьох жінок ця історія надихнула на вивчення власної сексуальності. Але є в ній і спірні моменти, повторювати які не варто, попри те, що на екрані вони виглядають вельми та вельми привабливо. І ми підготували для Вас добірку сцен, надихатися якими - затія досить сумнівна, а вже відтворювати їх у життя точно не варто! Описи сцен можуть містити спойлери.

Читати далі
Огляд: тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach

Огляд: тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach

Поліпшити якість відчуттів під час сексу, навчитися контролювати скорочення інтимних м'язів, запобігти появи таких проблем, як нетримання сечі і опущення органів, підготувати вагінальні м'язи до майбутніх пологів і повернути колишню еластичність і тонус після них Вам допоможуть відомі вправи Кегеля разом зі спеціальним ефективним тренажером Magic Motion Kegel Coach.

Читати далі
Звуження піхви: міф чи реальність?

Звуження піхви: міф чи реальність?

Інтимне життя - одна з важливих складових стосунків між чоловіком і жінкою, а для деяких пар і зовсім компонент №1. Але що ж робити і до чого вдаватися, якщо жіночі вагінальні стінки втратили свою еластичність і пружність, а тому якість сексу стала нижче? Як повернути колишню тугість, щоб знову отримувати оргазми? Або ж як отримати абсолютно нові і яскраві відчуття? Вихід є. Засоби для звуження піхви!

Читати далі
Вагінальні кульки - задоволення з користю

Вагінальні кульки - задоволення з користю

Багато дівчат і не здогадуються про унікальну можливість поліпшити своє сексуальне життя і здоров'я за допомогою цих звичайних на вигляд предметів.
 
А тим часом згадку про вагінальні кульки ми зустрічаємо в древніх трактатах Китаю і Японії, Індії та Європи ще 3000 років тому.
 
Камасутра і Тантра, Дао Любові - дані твори були доступні лише обраним. Тільки досвідчені гейші та жриці любові володіли даними техніками тренувань вагінальних м'язів і передавали їх по секрету з покоління в покоління.
Читати далі
Вагінальні кульки і вумбілдінг

Вагінальні кульки і вумбілдінг

    Вумбілдинг - це зміцнення м'язів піхви у жінок за допомогою спеціальних вправ. Вумбілдинг практикувався ще в стародавні часи на Далекому Сході, і йому навчали, в основному, жінок і наложниць імператорів. Таким чином, дівчата змогли б максимально догодити свого чоловіка і господаря в ліжку.

Читати далі