Цікаві статті

секс (113) сексуальні експерименти (91) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (63) чоловіче здоров'я (48) сексуальність (37) збуджуючий засіб (36) лубрикант (33) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Що потрібно купити разом із секс-іграшками?

Що потрібно купити разом із секс-іграшками?

Чи можна купити тільки саму іграшку та не купувати до неї жодних аксесуарів? Таке питання, напевно, хоч раз виникало у того, хто робить замовлення в секс-шопі. Тож сьогодні ми розкажемо Вам все про корисні дрібнички, які консультанти пропонують купити разом з секс-іграшками та пояснимо, для чого вони потрібні! 

Читати далі
Основні помилки у використанні захисних виробів

Основні помилки у використанні захисних виробів

Чоловічі захисні засоби вважаються одним з найнадійніших методів, які допомагають уникнути небажаної вагітності та поширення ЗПСШ. Вони поєднують у собі високу ефективність, простоту у використанні та безпечність. На відміну від інших методів уникнення вагітності, захисні вироби з латексу не впливають на гормональний фон та не мають жодних побічних ефектів, якщо тільки у Вас нема алергії на якийсь з компонентів. Тож сьогодні ми з Вами розглянемо найпоширеніші помилки, яких припускаються люди під час використання захисних засобів! 

Читати далі
Чоловіча білизна: гайд по чоловічих трусах

Чоловіча білизна: гайд по чоловічих трусах

Нижня білизна - це невід'ємна частина гардеробу, розроблена з метою захисту інтимних зон від зовнішніх факторів, гігієни, забезпечення комфорту протягом дня та естетичної складової. Існує як жіноча, так і чоловіча спідня білизна. І якщо про жіночі трусики ми знаємо ого-го і навіть більше, то про різноманітність чоловічих трусів обізнаний не кожен. А повірте, у чоловіків у плані білизни є десь розгулятися.

Читати далі
Тайм-менеджмент для кохання: Як знайти час на задоволення в обіймах свого партнера?

Тайм-менеджмент для кохання: Як знайти час на задоволення в обіймах свого партнера?

Тайм-менеджмент для кохання - це справжнє мистецтво, яке дозволяє знаходити баланс між особистим життям та повсякденними, робочими та рутинними турботами. Іноді пошук такого балансу може стати викликом для партнерів, особливо якщо кожен або навіть один з них має дуже насичений графік.

Читати далі
Як правильно зберігати захисні засоби?

Як правильно зберігати захисні засоби?

Думаємо, ні для кого не секрет, що латексні захисні вироби є одним з найнадійніших способів запобігання небажаній вагітності та поширенню захворювань, які передаються статевим шляхом. Проте, для того, щоб вони могли гарантувати Вам надійний захист, потрібно дотримуватись певних правил зберігання. Тож сьогодні ми з вами будемо розбиратись у нюансах зберігання захисних виробів та з’ясуємо, які місця підходять для них, а яких краще уникати. 

Читати далі
Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Що купити в секс-шопі для першого побачення?

Секс на першому побаченні може стати цікавою інтимною пригодою, яка змусить кров кипіти від збудження. Але ж мало просто умовити потенційного партнера чи партнерку, важливо зробити все таким чином, щоб йому (або їй) все сподобалось, якщо Ви бажаєте повторити цю зустріч. На щастя, сьогодні на поличках секс-шопу Амурчик можна знайти безліч найрізноманітніших товарів, які допоможуть Вам вразити свою половинку та подарувати їй невимовне задоволення. На що ж потрібно звернути увагу? Які товари з секс-шопу можуть стати в пригоді під час побачення? Нумо розбиратись разом!

Читати далі