Статті за тегом оргазм

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) оргазм (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Як кохалися давні українці? Все про інтимне життя наших предків

Як кохалися давні українці? Все про інтимне життя наших предків

Хто з нас не чув від старшого покоління фразу “а от у наші часи такої розпусти не було”? Але якщо не було — як тоді пояснити той факт, що в родинах наших прапрабабусь зазвичай було щонайменше по троє-четверо дітей? І це явище — найкращий доказ того, що наші з Вами предки знали не тільки як готувати, доглядати худобу та бути господарем, вони ще й добре знались на коханні!

Читати далі
Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Про точку G, певно, не чув тільки той, хто взагалі не цікавиться сексом. Та й то навряд. Більшість чоловіків (та й жінок) прагнуть знайти у своїх половинок цю легендарну точку, яка має дарувати невимовну насолоду та шалено яскраві оргазми. Якщо пошукати в інтернеті - можна знайти масу дописів з порадами, присвяченими пошуку та стимуляції цієї дивовижної точки. То що ж таке точка G та як вона працює? Амурчик допоможе Вам розібратись! 

Читати далі
Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії

Ерогенні зони, про які Ви забуваєте під час прелюдії

Людське тіло - це справжня Галактика, де нервових закінчень та чутливих точок стільки, скільки зірок у Всесвіті. І якщо Ви думаєте, що знаєте про своє тіло та тіло свого партнера все, то це можна легко перевірити знанням ерогенних зон одне одного. А тут і може виникнути проблема, адже ерогенні точки не закінчуються лише поширеними класичними ділянками на жіночому та чоловічому тілі…

Читати далі
Ох вже ці секс рекорди...

Ох вже ці секс рекорди...

Всі ми, хоч раз у житті, чули про Всесвітню Книгу рекордів Гіннеса, яка є дивовижним довідником з рекордними досягненнями як людей, так і тварин. І якщо ця криниця неймовірних рекордів зберігає в собі інформацію про все на світі, то сферу сексу, як невід'ємної частини життя живих організмів, вона просто не може оминути. Повірте, якими тільки досягненнями у світі сексу і статевого життя не можуть похвалитися люди...

Читати далі
Руйнівники легенд: сперма

Руйнівники легенд: сперма

Міфи про сперму - те ще джерело захоплюючих вигадок. Хто ж не чув про чудодійні косметичні властивості чоловічої сперми або про ананаси, які роблять зі сперми мало не смачне варення. А чи все з цього правда? Ось про це і поговоримо. Зустрічайте популярні міфи про сперму.

Читати далі
Види оргазму: скільки їх насправді?

Види оргазму: скільки їх насправді?

Несмотря на то, что мы живем в двадцать первом веке, многие пары все еще сталкиваются с незнанием анатомии собственного тела. Особенно это актуально, когда речь идет о клиторе. Многие не считают нужным уделять ему внимание вообще, полагая, что для достижения оргазма проникновения пениса в вагину и непродолжительных (либо наоборот - слишком долгих и энергичных) фрикций. Некоторые в принципе не знают, где находится клитор, и имеют крайне смутное представление о нем вообще.

Читати далі