7 фактів про клітор, яких Ви не знали

Так звучить насолода...

Існує думка, що звання найзагадковішої зони жіночого організму приписують великій і могутній точці G. Але чи так це? Що Вам відомо, наприклад, про клітор? Чи так все гранично ясно, як здається на перший погляд? Так, багато хто знає про таку інтимну зону жіночого тіла. Більшість навіть приблизно здогадуються, де він розташований і, можливо, як він виглядає. Багато хто уявляє клітор як крихітну пімпочку або кнопочку, натиснувши на яку Ви відкриєте всі двері до оргазмічних подорожей.  Але зі 100-відсотковою впевненістю вказати саме на нього не зможе і відсотків 90 всіх чоловіків. Що вже говорити про те, що намацати з першого і навіть з другого разу його зможе далеко не кожен. Чим Вам не головний конкурент таємничій точці G, таємниця місцезнаходження якої покрита мороком?

Ореол загадковості навколо клітора розширюється і через усвідомлення того факту, що протягом довгих століть і років в медицині не було відомо абсолютно нічого про цю жіночу родзинку. Безліч згадок про статевий член, будову чоловічого органу, призначення, функцій і навіть про численні хірургічні операції на пенісі є, а про жіночий клітор - абсолютна тиша. Прояснити ситуацію про клітор вченим вдалося лише в минулому столітті, отримати повні відомості про будову клітора - тільки в 2005 році, а зробити перший 3D макет будови - в 2009. Стільки тисячоліть прожити з дивовижною часткою, яка відкриває світлий шлях до отримання справжнього задоволення і не знати про це. Блюзнірство, не менше. Благо, зараз ми живемо в часи прогресуючих технологій, коли нарешті можна отримати більше інформації про своє тіло і навіть про такі маленькі, пікантні особливості, які глибоко і надійно приховані від чужих очей. А щоб знати про клітор ще більше і ненароком в ході інтелектуальної бесіди ділитися отриманими знаннями зі своїми друзями, представляємо Вам кілька цікавих фактів про клітор, про які Ви могли навіть не здогадуватися. 

А Ви знали, що ...

Те, що ви бачите-всього лише верхівка айсберга1. Клітор більше, ніж Ви думаєте. Якщо Ви думаєте, що клітор - це та сама маленька крапочка пристрасті, пімпочка задоволення, глибоководна перлинка і дорогоцінна намистинка насолоди, то Ви помиляєтеся. Точніше, те, що дано нам побачити неозброєним поглядом і намацати після численних невдалих спроб пошуку цієї крихти - всього лише вершина айсберга. Корінь же всього цього задоволення ховається глибоко в жіночому організмі. 

Клітор - це зовсім не крихітна горошина у верхній частині статевих губ. Те, що знаходиться зовні, називається голівкою клітора. Але тут також не все так просто, адже та сама чутлива голівка знаходиться під захистом крайньої плоті, так званим “капюшоном”. Крім голівки клітор має і основне тіло з ніжками, яке розташоване всередині жіночого таза. Тіло клітора розходиться на два печеристих тільця у вигляді ніжок. Цими ніжками клітор охоплює і таким чином обіймає передню частину піхви. Під час збудження печеристі тіла наливаються кров'ю і ще інтенсивніше охоплюють піхву з обох сторін. Для більшого розуміння і загальної картинки в голові, виглядає це як клітор-наїзник, який сидить верхи на піхві, звісивши свої печеристі ніжки. Якраз ось та зона, де стикаються і, так би мовити, “обіймаються” клітор з піхвою і називається багатообговорювальною і суперечливою точкою G. Тобто, стимуляція точки G безпосередньо залежить від клітора, точніше від, його пристрасних обнімашек з піхвою. 

2. Розмір не має значення.  У тому, що клітор - це зовсім не горошинка, ми розібралися. На доказ цьому надамо Вам цифри. Разом з голівкою і з усією внутрішньою частиною клітор досягає від 8 до 20 см. Зовнішня голівка може мати розміри від 4 мм до 1 см. Розмір клітора безпосередньо залежить від генетики і рівня статевих гормонів. Впливати на нього може також і гормональний дисбаланс або ж прийом стероїдів. Сам же розмір клітора кожної жінки виключно індивідуальний. Як і будь-який інший орган або частина тіла у кожної людини мають свої розміри, які можуть не збігатися з габаритами інших людей. Немає однакових органів, як і немає однакових за розміром кліторів. Точніше сказати, немає певного стандарту, який підтверджує, де норма, а де відхилення. Абсолютно будь-яка довжина клітора вважається нормальною для тієї чи іншої людини. Розмір клітора не впливає на якість сексуального бажання, активності і збудження. У цій родзинці жіночого організму важливий зовсім не розмір, а його чутливість. Ах, ну так, і, звичайно ж, вміння користуватися.

Клітор знайдено!

3. Розташування клітора впливає на оргазм. Оргазм - явище, про яке всі чули, але не всі відчували. Приблизно 50-70% жінок потребують додаткової стимуляції клітора під час сексу для досягнення оргазму. Це говорить про те, що займаючись виключно вагінальним сексом, вони просто не приходять до завершальної точки насолоди. Багато що залежить і від розташування клітора. Згідно з дослідженнями, чим ближче клітор знаходиться до входу в піхву, тим вище шанс досягти оргазму. Якщо клітор розташований менш, ніж в 2.5 см від входу, то під час проникнення і фрикцій буде проводитися і додаткова стимуляція клітора. Таким чином, власницям такого короткого шляху від клітора до піхви осягнути всю красу оргазму набагато простіше і легше, ніж тим дамам, у яких ця відстань більше. Чим далі клітор знаходиться від піхви, тим менше взаємодії з нервовими тканинами і, відповідно, важче досягти оргазму. Шлях до серця оргазму лежить через його клітор. 

Анатомія клітора4. Майже член, але тільки клітор. Судячи з анатомічних особливостей клітора, він дуже схожий з чоловічим пенісом. Що їх об'єднує? 

  • І клітор, і пеніс мають найчутливішу частину - голівку. Значна відмінність лише в тому, що в батлі на чутливість тут виразно переможе голівка клітора. Клітор має 8000 нервових закінчень, на відміну від 4000 в голівці пеніса. Незважаючи на значно менші розміри жіноча перлинка дозволяє відчувати дамам набагато більше задоволення, ніж відчуває її партнер. 
  • Так само, як і член, клітор ховається за капюшоном, який є крайньою плоттю. У жінок, хіба що, крайня плоть грає більш значущу роль, адже від її розміру залежить чутливість. Власниці незначного капюшона і відкритого клітора можуть відчувати біль під час стимуляції, так як ця ерогенна зона настільки чутлива, що навіть незначні дотики можуть бути дуже відчутними. Якщо ж клаптик шкіри над клітором занадто великий і щільний, то бажаних відчуттів жінка може і зовсім не випробувати. Як і в усьому іншому, найідеальніший варіант - це золота середина. Але, як кажуть, клітор не вибирають…  В будь-якому випадку, це не вважається будь-якою патологією або порушенням. При першому варіанті просто слід більш дбайливо і трепетно взаємодіяти з клітором, щоб не заподіяти біль і не перестаратися з інтенсивними ласками. Другий же варіант легко поправимий, правда без хірургічного втручання не обійдеться. У випадку з великим захисним капюшоном, який приносить дискомфорт або навпаки не приносить абсолютно ніяких бажаних чуттєвих ефектів, досягнення сучасної медицини прийдуть Вам на допомогу. Зайва шкіра, яка перешкоджає отриманню задоволення, просто забирається за допомогою спеціальних інструментів. Процедура на зразок чоловічого обрізання також є об'єднуючою рисою чоловічого пеніса і жіночого клітора. 
  • У клітора теж є ерекція. Так-так, клітор, як і пеніс, збільшується в розмірах під час збудження. І це не жарт. Збудження у жінок також викликає приплив крові до печеристих тіл клітора, як це, власне, відбувається і у чоловіків, а тому клітор природно набухає і збільшується в розмірах. Ерегований клітор може зовсім не змінюватися в розмірі, а може збільшитися до трьох разів. У збудженому стані його куди простіше намацати і знайти, ніж в стані цілковитого спокою. Відмінність лише в тому, що жіночий клітор приходить в стан збудження злегка повільніше. Для цього йому знадобиться близько 30 секунд, а то й більше, чуттєвої стимуляції. Після досягнення оргазму клітор повертається в свої колишні габарити. 

Насолоджуйтесь також, як насолоджується Ваш клітор

5. У клітора тільки одне призначення. Жіночий клітор - це орган, який не бере участі в продовженні роду, не має відношення до репродуктивної функції, не бере участі в процесі сечовипускання і взагалі ні про що не піклується. Це абсолютно безтурботний орган жіночого організму, який відповідає виключно за задоволення. У нього більше немає ніяких функцій, крім як дарувати насолоду і чуттєву радість жінкам. Клітор - це той ключ, який відкриває двері в таємну кімнату жіночого задоволення і оргазмічної насолоди. 

Цвіте і пахне6. Клітор - зростаючий організм. Клітор має властивість рости все життя і, що примітно, не старіти. Процесу росту клітора протягом життя сприяють гормональні зміни в жіночому організмі. Починаючи з пубертатного періоду клітор починає змінюватися і збільшуватися в розмірах. За дослідницькими даними, вже до 32 років жіночий клітор буде в 4 рази більше, ніж за часів пубертатного періоду. Але і на цьому шлях зростаючого організму не закінчується. Коли жінка стикається з періодом менопаузи, її клітор може досягати розмірів в 7 разів більше, ніж був спочатку. Але не варто лякатися подібного зростання, адже, як ми вже говорили раніше, велика частина клітора знаходиться саме всередині, а не зовні. Тому, дуже ймовірно, що особливих змін в довжині Ви і не помітите.

Що ж стосовно старіння, то клітор - це, як то кажуть, вічно молодий, вічно… рум'яний орган. Так, можливо, Ви не зможете спостерігати за його зовнішніми змінами по закінченню часу, але в чому Ви можете бути впевненими завжди, так це в його єдиній і головній функції. Ця пікантна родзинка жіночого організму буде приносити Вам задоволення хоч в 20, хоч в 50, хоч в 100 років. Навіть, коли настане менопауза або кожна ділянка тіла, в тому числі і клітор, покриється зморшками, він все одно не постаріє душею. Клітор був, є і буде чутливим завжди. Так що, якщо Вам на свій сотий ювілей захочеться випробувати кліторальний оргазм, то повірте, це бажання цілком здійсненне і реальне. Дійте і насолоджуйтеся, адже саме для цього жінкам і був даний чудовий клітор.

Мир. Дружба. Оргазм.7. У тісній дружбі з циклом. Менструальний цикл у жіночому житті - штука важлива. З ним пов'язані багато процесів і зміни в організмі. Чутливість клітора тут теж не виняток. За результатами досліджень, вчені з'ясували, що саме на 14-му дні циклу, який, до того ж, припадає на період овуляції, чутливість клітора збільшується на 20%. Таким чином, саме в даний проміжок часу жінки можуть відчувати більш яскраві оргазми, ніж в який-небудь інший день. 

В ім'я задоволення!

Немає кращого завершення статті про клітор, ніж бойовий клич на його честь. Особливо після факту про його єдине призначення доставляти жінці насолоду, його просто не можна не вихваляти. Тому, гіп-гіп клітор, гіп-гіп ура!

 

Відгуки

7 фактів про клітор, яких Ви не знали (2 відгуків)
12.12.2019
5 - Бегемотик

класс) спасибо за то, что несете секс-просвет в массы! :-*

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Бегемотик.
Спасибо Вам за приятные слова ;-)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
12.12.2019
5 - ЧеПер

Век живи, век учись , век доставляй удовольствие женщинам :)

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый ЧеПер.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про 7 фактів про клітор, яких Ви не знали, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка