Статті за тегом інтимна гігієна

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) інтимна гігієна (15) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Інтимна гігієна без світла та води

Інтимна гігієна без світла та води

2022 рік видався надзвичайно складним. Майже щодня жителі України опиняються без електроенергії та водопостачання. Але попри всі жахіття побуту життя триває і тіло вимагає догляду за собою. Особливо чутливими є інтимні частини тіла, які також потребують гігієни. Тож сьогодні ми з Вами поговоримо саме про інтимну гігієну в умовах відсутності води та електроенергії. 

Читати далі
Не критичні дні: як займатися сексом під час місячних?

Не критичні дні: як займатися сексом під час місячних?

Попри те, що ми з Вами живемо в сучасному світі та усвідомлюємо, що менструація - нормальна і природна частина життя кожної жінки, до цього фізіологічного процесу ставляться вельми неоднозначно. З юних років багатьох дівчаток і дівчат привчають до думки, що місячні - це брудно, непристойно і не для очей сторонніх. Зрозуміло, мами та бабусі не бажають своїм близьким зла і проблем!

Читати далі
Все про інтимний душ

Все про інтимний душ

У питаннях інтимної гігієни багато з нас досить педантичні. Завжди хочеться постати перед партнером в найкращому вигляді, і це не дивно. У таких ситуаціях на допомогу приходить пристрій під назвою інтимний душ. Напевно, багато хто з Вас якщо не стикалися з такою процедурою особисто, то як мінімум чули більш звичне для людини з країн СНД назва - спринцювання. Що це таке, і для чого потрібно ми з Вами і розберемося.

Читати далі
Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски?

Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски?

Голити або не голити, ось в чому питання... жінки вже здавна стикалися з цією дилемою і поставали перед вибором: збрити все дочиста, злегка підрівняти "кінчики", подекуди залишити і щось зобразити або ж залишити все як є. У різні часи на цей вибір впливало багато факторів, починаючи від гігієни, моди, власних уподобань і закінчуючи вимушеними заходами через соціальний статус або навіть релігії. Але про все по порядку.

Читати далі
Не такий страшний анальний секс, як намальований

Не такий страшний анальний секс, як намальований

Анальний секс подібно до першого побачення - ніхто одразу не біжить в ЗАГС подавати документи на оформлення шлюбу. Спочатку потрібно дізнатися один одного ближче, щоб вивідати все «підводні камені» у стосунках з людиною, а потім вже змиритися або відмовитися від його «темної сторони». Також і в справах анальних - не поспішайте кидатися у вир з головою. Ми не будемо переконувати Вас в тому, що всі міфи та страхи, пов'язані з анальним сексом - повна вигадка. На жаль, багато хто з них цілком обгрунтовані, але є одне величезне АЛЕ. Ось про це ми Вам і розповімо.

Читати далі
Тільки Natural. Тільки Sensuva

Тільки Natural. Тільки Sensuva

Великий відсоток людей користується благами інтимної косметичної продукції, щоб урізноманітнити і посилити відчуття в процесі сексу або інтимної стимуляції. Американський бренд Sensuva - один з кращих виробників інтимної продукції, головною відмінністю якого є його абсолютна натуральність і найвища якість.

Читати далі