Статті за тегом фалоімітатор

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (74) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) фалоімітатор (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Термінологія задоволення

Термінологія задоволення

У наші дні існує така велика різноманітність секс-іграшок, що розбігаються очі. Вібратори, фалоімітатори мають таку кількість груп та підвидів, що легко розгубитися. Потрапляючи вперше до магазину еротичних товарів люди часто губляться та плутаються у назвах. Але сьогодні ми допоможемо Вам розібратися в складнощах термінології!

Читати далі
Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD

Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD

SilexD - це серія високоякісних силіконових фалоімітаторів, які можуть похвалитися реалістичними формами, чудовою якістю, міцними присосками, технологією подвійної щільності і т.д. Головною ж особливістю фалоімітаторів SilexD виступає інноваційний матеріал Silexpan, який запатентований виробниками SilexD і не зустрічається більше ні в яких секс-іграшках.

Читати далі
Зліпок свого члена не бажаєте?

Зліпок свого члена не бажаєте?

Що Ви скажете на те, щоб відтворити унікальний член своєї коханої людини і відобразити його в анналах історії у вигляді не просто скульптури, а справжнього силіконового фалоімітатора, що ідеально підходить як для милування, так і для інтимної стимуляції? Настав час пізнати особливе ремесло і відкрити в собі дар геніального скульптора.

Читати далі
Огляд: фалоімітатори Fun Factory

Огляд: фалоімітатори Fun Factory

Реалістичні, незвичайні, яскраві, стильні - і це лише короткий перелік якостей, якими можна описати фалоімітатори від німецького виробника Fun Factory. Цей список можна сміливо продовжувати ще і ще, адже інтимні вироби цього бренду заслуговують воістину вищих похвал. І якщо Ви вже знайомі з продукцією Fun Factory, то їх Ви впізнаєте з тисячі.

Читати далі
На зображенні він здавався менше ...

На зображенні він здавався менше ...

Всі ми колись помилялися з вибором відповідного розміру, будь-то покупка одягу, взуття, прикрас або секс-іграшок, наприклад. Найактуальнішим, мабуть, стає питання про розміри, коли справа стосується секс-іграшок. На що ж ще слід звернути увагу, щоб не прогадати з розміром?

Читати далі
Огляд: фалоімітатори з еякуляцією

Огляд: фалоімітатори з еякуляцією

Більшість фалоімітаторів виготовляються за принципом максимальної схожості з чоловічим членом, причому не тільки зовнішньої і тактильної, але і функціональної. Одними з таких видів реалістичних секс-іграшок якраз і виступають фалоімітатори, які володіють можливістю еякулювати в необхідний піковий момент. Що може бути реалістичніше?

Читати далі