Статті за тегом інтимний душ

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (74) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) інтимний душ (8) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Інтимна гігієна без світла та води

Інтимна гігієна без світла та води

2022 рік видався надзвичайно складним. Майже щодня жителі України опиняються без електроенергії та водопостачання. Але попри всі жахіття побуту життя триває і тіло вимагає догляду за собою. Особливо чутливими є інтимні частини тіла, які також потребують гігієни. Тож сьогодні ми з Вами поговоримо саме про інтимну гігієну в умовах відсутності води та електроенергії. 

Читати далі
Все про інтимний душ

Все про інтимний душ

У питаннях інтимної гігієни багато з нас досить педантичні. Завжди хочеться постати перед партнером в найкращому вигляді, і це не дивно. У таких ситуаціях на допомогу приходить пристрій під назвою інтимний душ. Напевно, багато хто з Вас якщо не стикалися з такою процедурою особисто, то як мінімум чули більш звичне для людини з країн СНД назва - спринцювання. Що це таке, і для чого потрібно ми з Вами і розберемося.

Читати далі
Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Шлях юного фістингіста або фістинг для початківців

Якщо у Вашому сексуальному житті вже було все, що тільки можна уявити і Ви готові до більш сміливих експериментів, таких як фістинг, то Вам буде потрібна спеціальна підготовка, причому як фізична, так і психологічна. Як підготуватися до цього пікантного виду ручної праці, щоб витягти з нього тільки приємні, комфортні відчуття і максимальну насолоду?

Читати далі
Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика?

Інтимний душ - гігієнічна процедура або любовна практика?

Як підготуватися до анального сексу? А що, якщо партнер побачить... залишки неперетравленої їжі та відходів життєдіяльності? Як не боятися потрапити в конфуз під час анального сексу через залишки калових мас у прямій кишці? Вихід один - шляхом спорожнення та очищення прямої кишки. Зробити це можливо за допомогою інтимного душу.

Читати далі
Необхідність інтимної гігієни

Необхідність інтимної гігієни

    Інтимна гігієна - абсолютно необхідна річ як при активному статевому житті людини, так і просто в повсякденності. Ділянки геніталій людини вважаються найбруднішими через часті виділення, а також підвищену вологість. Тому там легко з'являються, поширюються і передаються інфекції. У зв'язку з цим дуже важливо стежити за гігієною інтимних частин тіла, щоб в майбутньому не виникло ніяких гінекологічних проблем.

Читати далі
Як вибрати анальний лубрикант?

Як вибрати анальний лубрикант?

     Анальний секс сьогодні в моді: все більша кількість сексуально розкутих людей відкрито говорять про різні види чуттєвих задоволень, кожен з яких робить свій внесок в гармонійне і різноманітне інтимне життя. Анальний секс, яким люди займалися протягом тисячоліть, займає гідне місце в рейтингу яскравих задоволень для дорослих і активно практикується парами з різними секс-уподобаннями. 
Щоб розкрити для себе радість анального сексу, потрібно зовсім небагато: обопільне бажання обох партнерів, ніжність, поступовість і якісний анальний лубрикант.
Читати далі