Статті за тегом види лубрикантів

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
А Ви готові до всесвітнього дня стейку та мінету?

А Ви готові до всесвітнього дня стейку та мінету?

Мало хто знає, що березень таїть у собі один інтригуючий день, цілком і повністю приурочений чоловічій насолоді. І день цей – 14 березня. Саме ця дата значиться неофіційним святом усіх чоловіків і має гучну та промовисту назву – День стейку та мінету.

Читати далі
Лубриканти: як не потрапити у пастку алергенів?

Лубриканти: як не потрапити у пастку алергенів?

Лубриканти - необхідні зволожуючі засоби для сексу та інтимної стимуляції, які покращують рівень сексуального життя та вносять у нього комфорт та винятково приємні відчуття. Але іноді хороші відчуття можуть перекривати такі неприємності, як подразнення, почервоніння, свербіж тощо, викликані індивідуальною непереносимістю певного компоненту. Як тоді підібрати для себе ідеальний лубрикант і на що звернути увагу в першу чергу?

Читати далі
Ігри з холодом: як отримати задоволення у спекотні дні?

Ігри з холодом: як отримати задоволення у спекотні дні?

Під час спеки так хочеться притиснути до себе щось холодне! Ми написали для Вас коротенький екскурс по іграшках, які допоможуть охолодитися у літні дні. Іграшки з металу, скляні штучки та різноманітні охолоджуючі інтимні засоби додадуть пікантної прохолоди у Ваше життя.

Читати далі
Амурчик рекомендує: лубриканти

Амурчик рекомендує: лубриканти

Правильно підібраний лубрикант може не тільки звести до нуля всі дискомфортні відчуття. Змазки можуть чудово урізноманітнити секс та вивести Ваші почуття на цілковито новий рівень. Але як не помилитися в виборі? Ми дамо Вам кілька підказок, а заодно познайомимо з нашими фаворитами. 

Читати далі
Pjur - на варті Вашого комфорту

Pjur - на варті Вашого комфорту

Pjur - це німецький виробник, що спеціалізується на розробці високоякісних інтимних засобів для комфортного і приємного сексу. Це не просто звичайний інтимний продукт, яких на секс-ринку величезна кількість, а справжнісінький показник високої якості, чистоти складу і абсолютної безпеки, доказом чого служать численні нагороди і CE- сертифікати на кожен продукт.

Читати далі
Міфи про лубриканти

Міфи про лубриканти

Лубрикант - це абсолютно незамінний засіб, який, мабуть, повинний бути в арсеналі кожної людини, що веде статеве життя. Вони не тільки покращують ковзання, але ще несуть іншу, не менш важливу функцію. У магазинах для дорослих, зазвичай, Ви можете знайти масу змазок з різними призначеннями, ароматами та навіть смаками. Але попри широкий асортимент вироблених засобів існує величезна кількість міфів, пов'язаних з лубрикантами. Найпопулярніші з них ми з Вами й розглянемо!

Читати далі