Статті за тегом подвійне проникнення

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Відчуття при подвійному проникненні та фізіологічні особливості

Відчуття при подвійному проникненні та фізіологічні особливості

    При подвійній пенетрації дуже важливо звертати увагу на підготовку жінки, обговорити перед сексом всі деталі з партнерами, а також не забувати про безпеку сексу та терпіння. Подвійне проникнення належить до тієї практики, коли з першого разу може вийти не ідеально, проте це той вид сексу, який з часом гарантовано подарує партнерам неймовірні відчуття!

Читати далі
Що таке подвійна пенетрация - важливі моменти

Що таке подвійна пенетрация - важливі моменти

    Подвійне проникнення або подвійна пенетрація (англ. Doublepenetration) є різновидом сексу втрьох. Це одночасне подвійне проникнення в пасивного партнера (жінку або чоловіка), яке проводиться двома чоловіками, рідше - з використанням допоміжних засобів, наприклад, фалоімітатора, вібратора або страпона. Якщо пасивним партнером є жінка, то під подвійним проникненням зазвичай мається на увазі пенетрація в піхву та анус. Але існують і інші форми подвійного проникнення - пенетрація двома пенісами в анус або в піхву жінки. Подвійне проникнення - це звичайна практика групового сексу. 

Читати далі
Іграшки для пар - подаруйте собі неймовірну насолоду

Іграшки для пар - подаруйте собі неймовірну насолоду

     Секс-іграшки – інтимні вироби, які таять в собі дивовижну здатність дарувати дивовижну насолоду кожному, хто зважився включити ігри з ними в своє сексуальне меню. Іграшки для дорослих вражають різноманітністю вибору, найбільш численною групою є вироби для парного використання.

Читати далі