Статті за тегом Lush

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) Lush (4) подвійне проникнення (3)
Lush 2 vs  Lush 3: основні відмінності

Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності

Скільки б часу не пройшло, а віброяйце Lush від відомого бренду Lovense не залишає лідируючі позиції в індустрії секс іграшок. Більше того, виробники уважно прислухаються до думок, відгуків та побажань своїх користувачів і намагаються внести якісні та необхідні корективи для вдосконалення свого інтимного виробу. В результаті цього нам доступні вже три версії смарт іграшки, кожна наступна з яких краща і потужніша за попередню. Але в чому їх відмінності?

Читати далі
Lush vs Lush 2: основні відмінності

Lush vs Lush 2: основні відмінності

Признавайтеся, хто ще не встиг випробувати на собі всі поліпшення та інноваційні фішки Lush 2 від Lovense? Все ще наважуєтеся і вибираєте між Lush 1 і Lush 2? Або думаєте про те, чи варто міняти першу версію віброяйця на нову? Тоді основні відмінності цих двох девайсів Вам будуть дуже до речі при прийнятті рішення про покупку. Все ще сумніваєтеся? Тоді Вам до нас!

Читати далі
Швидше. Тихіше. Могутніше. Покращений чемпіон серед віброяєць - Lovense Lush 2

Швидше. Тихіше. Могутніше. Покращений чемпіон серед віброяєць - Lovense Lush 2

Віброяйцо Lush від відомої компанії Lovense підірвало всі уявлення про секс-іграшки і тут же знайшло небувалий успіх серед прекрасної половини людства. Високоякісний продукт з дистанційним управлінням через смартфон або планшет, та ще й з можливістю управління за тисячі і сотні тисяч кілометрів - це продукт, приречений на успіх. І ось новий бум - довгоочікуваний апгрейд Lush - Lovense Lush 2. Не зволікаємо і переходимо до основних відмінностей і удосконалень!

Читати далі
Lovense Lush: розумний вібратор для жінок

Lovense Lush: розумний вібратор для жінок

    Lovense Lush - перша іграшка від компанії Lovense в серії товарів з дистанційним управлінням. Своє перше дітище компанія вирішила розробити для жінок, і їх вибір зупинився на віброяйці. Однак його форма, якість і набір функцій легко відносять цю іграшку до серії виробів преміум-класу. Тому не дивно, що Lovense Lush було номінантом-фіналістом на відомій виставці новинок у сфері інтимних товарів – Xbiz Awards 2016.

Читати далі