Огляд: вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2

Вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2

Стимуляція жіночої точки G - це важлива складова під час інтимних ласк, яка здатна привести до бажаного і довгоочікуваного оргазму. Але так як дана ерогенна точка знаходиться не на самому видному місці, як цього хотілося б, то доводиться спочатку ретельно її вишукувати, після чого трепетно і ласкаво підбирати певні способи і технології стимуляції цієї важкодоступної зони. Можна проводити ці пікантні дослідження і за допомогою, банально, пальчиків або ж під час сексу зі своїм партнером, або ж, вдаючись до допомоги спеціальних секс-іграшок, які розроблені таким чином, щоб легко дістатися до точки G і провести точкову, спрямовану стимуляцію саме цієї чутливої ділянки. Вібраторів для точки G на ринку секс-іграшок просто хоч греблю гати, так що Ви з легкістю зможете підібрати собі саме той девайс, який доставить Вам максимальне задоволення і задовольнить всі Ваші сексуальні потреби. Ми, в свою чергу, допоможемо Вам з вибором відповідного інтимного виробу і ознайомимо з усіма можливими варіантами. Сьогодні ж Вашій увазі хочемо представити круту секс-іграшку для стимуляції точки G, яка поєднує в собі не тільки класичний вібратор, але і своєрідний пульсатор, здатний подарувати кожній жінці нові неймовірні відчуття. Цей інтимний девайс носить гарну назву Lovense Osci 2.

Lovense Osci 2Вібратор-пульсатор Lovense Osci 2

Lovense Osci 2 - це покращена і оновлена версія вібратора для точки G Lovense Osci, яка володіє більш вдосконаленою формою і зручним кутом вигину. Крім зовнішніх змін секс-іграшка пройшла ряд і внутрішніх поліпшень. Так, вібратор-пульсатор Lovense Osci 2 став ще потужнішим, ніж його попередник. Більш потужний двигун тепер дозволяє створювати сильні, якісні і потужні потоки вібрації і пульсації, а нове внутрішнє обладнання працює ще швидше і ефективніше. Модернізувалася і антена з новим Bluetooth-чіпом, що дозволило поліпшити один з головних аспектів інтимного виробу - зв'язок і з'єднання. Тепер Osci 2 має більш стабільне з'єднання з додатком для телефону. Не обійшли стороною зміни і спосіб зарядки девайса. Для більшої зручності виробники впровадили покращений магнітний зарядний пристрій. Після таких крутих інновацій та удосконалень Osci 2 може сміливо називатися чи не найкращою секс-іграшкою для ефективної та якісної стимуляції точки G. А головною фішкою і особливістю даного девайса виступає наконечник, що коливається, та ще й з ефектом пульсації, який розроблений замість стандартної вібраційної системи. Саме ця технологія дозволить кожній жінці випробувати абсолютно нові, яскраві і незабутні відчуття під час інтимної стимуляції. Osci 2 - це новий і, що головне, більш високий рівень задоволення, який веде до швидкого і вибухового оргазму.  А всі особливості цього диво-девайса розглянемо по порядку.

Особливості Lovense Osci 2

1. Форма і дизайн. Вібратор Lovense Osci 2 має ретельно продуману, правильну анатомічну форму, яка розроблена з урахуванням всіх жіночих вигинів і особливостей системи статевих органів. S-подібна форма іграшки володіє плавними вигинами, правильними лініями і поліпшеним кутом нахилу голівки, що в сукупності дозволяє комфортно, зручно і, головне, виключно з приємними відчуттями, використовувати вібратор під час інтимної стимуляції. Чітко окреслена форма стовбура з ідеально гладкою поверхнею сприяє максимально комфортному і невимушеному проникненню в піхву, а також якісній стимуляції вагінальних стінок і всіх ерогенних зон на шляху, в тому числі точки G. На голівці вібратора розташований спеціальний, злегка опуклий, наконечник, який відповідає за пульсуючу стимуляцію точки G. Саме ця конструкція активно коливається і пульсує, потрапляючи прямо на зону чутливої ерогенної точки. Завдяки поліпшеній моделі Lovense Osci 2 Ви зможете випробувати нові спектри насолоди і відтінки задоволення. Іграшка зручно і приємно розміщується всередині, не приносить дискомфорту і не викликає ніяких незручностей. Нею дуже легко і зручно управляти, а також міцно і міцно утримувати в руці навіть під час самих пристрасних і інтенсивних фрикцій. Lovense Osci 2 - це секс-іграшка, яка розроблена не тільки для якісного і яскравого оргазмічного ефекту, але і для повноцінної зручності в застосуванні і використанні.

Lovense Osci 2Що стосується дизайну, то вібратор Lovense Osci2 - це мінімалістична іграшка з усім необхідним для зручної і якісної стимуляції, яка не рясніє надмірностями і додатковими обтяжуючими деталями. Анатомічна форма, гладка поверхня, плавні лінії і потужний внутрішній механізм - це все, що необхідно для незабутньої стимуляції точки G.

Загальна довжина вібратора - 22 см, робоча довжина - близько 6-8 см, діаметр - 3.9 см.

2. Матеріал. Інтимний виріб виготовлено з високоякісного силікону, що не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин. Матеріал не тільки повністю нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний, але і дуже ніжний, шалено приємний на дотик, гладкий і оксамитовий. Силікон абсолютно безпечний у використанні і принесе виключно приємні тактильні відчуття під час інтимної стимуляції.

Важливо! З вібратором Lovense Osci 2 можна використовувати зволожуючі лубриканти тільки на водній основі. Змазки на масляній або силіконовій основі можуть зруйнувати структуру матеріалу.

3. Водонепроникність. Іграшка 100% водонепроникна і володіє рівнем захисту від води IPX7. Це означає, Що Ви можете сміливо брати інтимний виріб з собою в ванну або душ і насолоджуватися чуттєвою стимуляцією як на суші, так і в воді. 

Lovense Osci 24. Функціональні можливості. Стимулятор Lovense Osci 2 оснащений потужним двигуном, здатним подарувати Вам зовсім не стандартну вібрацію, якою володіють всі вібратори, а унікальну технологію з ефектом коливання і пульсації головки, яка приведе Вас в оргазмічний захват. Така пульсуюча функція призначена для більш точкової і спрямованої стимуляції точки G. Завдяки правильній овальній формі голівки іграшки і даного коливання буде проведений якісний масаж важкодоступної зони - точки G. Така активна пульсація інтенсивно впливає на ерогенну зону і доводить жінку до оргазму, що і є основною метою стимулятора Lovense Osci 2.

Вібратор-пульсатор запрограмований на вбудовані 3 рівня інтенсивності  і 10 режимів коливання головки. За допомогою спеціального додатку Ви зможете встановити на кнопку іграшки необхідні Вам шаблони вібрації-пульсації і насолоджуватися якісною стимуляцією. Таким чином, Ваш девайс буде підтримувати 13 варіацій стимуляції (3 швидкості і 10 режимів). Але це тільки в тому випадку, якщо не використовувати додаток Lovense Remote, так як саме він зможе відкрити для Вас ще більше крутих можливостей і неймовірних функцій. 

5. Додаток Lovense Remote і додаткові можливості. Додаток Lovense Remote - це відмінне доповнення до вібратора-пульсатора Lovense Osci 2, яке дозволить Вам максимально зануритися в світ насолоди і сексуального задоволення. Завдяки йому Ви зможете відкрити для себе нові варіанти, шаблони і способи отримання приємних, чуттєвих і незабутніх відчуттів під час інтимної стимуляції. Додаток Lovense Remote - це джерело функціональних можливостей, які будуть доступні Вам відразу ж після скачування і установки на телефон, планшет або комп'ютер. 

Знаходиться додаток Lovense Remote у вільному доступі в Apple App Store і Google Play і є абсолютно безкоштовним. Все, що Вам необхідно - це завантажити додаток собі на телефон, встановити його, зайти і синхронізувати інтимний пристрій з телефоном. Після цього Ваша іграшка буде перебувати на повному управлінні телефоном, а також радувати Вас безмежними можливостями. 

Вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2 сумісний з:

  • iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 і більш новими версіями
  • Android 4.3 і більш новими версіями (Bluetooth 4.0)
  • Mac (Bluetooth 4.0);
  • Windows PC (для підключення потрібен USB Bluetooth адаптер від Lovense).Додаткові можливості Lovense Osci 2

Які додаткові можливості Вам доступні з Lovense Remote?

Lovense Osci 2

  • дистанційне керування за допомогою телефону навіть на найбільшій відстані;
  • можливість передачі управління своєму партнеру;
  • можливість спільного задоволення на відстані. У разі, якщо Ви з Вашим партнером опинилися далеко один від одного і навіть на різних континентах, то додаток здатний відтворити Ваш зв'язок. Для того, щоб насолодитися віртуальною присутністю один одного, слід лише обом партнерам завантажити додаток на свій телефон, після чого синхронізувати його з іграшкою коханої людини. З Lovense Remote Ви зможете насолоджуватися один одним навіть на величезних дистанціях;
  • величезний вибір вже створених і існуючих режимів вібрації-пульсації;
  • можливість створення власних малюнків вібрації;
  • можливість встановлювати на кнопку вібратора необхідні для Вас або улюблені режими стимуляції;
  • режим стимуляції під музику. Ви можете синхронізувати іграшку з улюбленими піснями і мелодіями, після чого стимуляція буде відбуватися в такт заданим звукам. Це відмінна можливість насолодитися інтимною стимуляцією в ритмі Ваших улюблених пісень;
  • режим активації звуками. Всього лише включений мікрофон телефону допоможе Вам керувати іграшкою голосом і найрізноманітнішими звуками;
  • місцеве керування через Bluetooth;
  • ручне налаштування інтенсивності вібрації, пульсації.

6. Керування. Управління вібратором Lovense Osci 2 здійснюється двома способами:

Lovense Osci 2

  • за допомогою кнопок на рукоятці іграшки. Зручне розташування кнопки на рукоятці вібратора дозволить Вам зручно і з комфортом насолоджуватися інтимною стимуляцією соло або з партнером. З її допомогою Ви зможете як вмикати/вимикати девайс, так і вибирати, перемикати і змінювати режими і рівні інтенсивності стимуляції. Для того, щоб включити вібратор, необхідно затиснути кнопку включення на 3-5 секунд. Легка секундна вібрація вкаже Вам на те, що девайс успішно включився;
  • за допомогою додатка Lovense Remote. Завантаживши і встановивши додаток на свій смартфон Ви зможете отримати не тільки масу нових і крутих додаткових можливостей, але і можливість дистанційного керування. Ви легко зможете управляти іграшкою за допомогою свого телефону, планшета або комп'ютера самі або ж віддавати управління своєму партнеру, на якій би величезній відстані Ви не знаходилися. З додатком Lovense Remote Ви забудете, що таке відстань і розлука.

7. Живлення. Lovense Osci 2 - це перезаряджаємий вібратор, який працює на акумуляторі. Заряджається іграшка спеціальним магнітним USB-кабелем, який підключається магнітною стороною до вібратора, а іншою стороною до джерела живлення. Кабель для зарядки входить в комплект. Протягом усього процесу зарядки індикатор буде горіти червоним світлом і тільки після того, як пристрій зарядиться повністю індикатор згасне. Перевірити рівень заряду Ви з легкістю зможете за допомогою програми. 

Повна зарядка може зайняти приблизно близько 70 - 105 хвилин. На повному заряді іграшка зможе безперервно працювати протягом 4-5 годин. 

Важливо! Вібратор не можна використовувати під час зарядки. 

Комплектація

У коробці Lovense Osci 2 Ви знайдете:

Lovense Osci 2

  • вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • керівництво по експлуатації.

Відгуки

Огляд: вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2 (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратор-пульсатор для точки G Lovense Osci 2, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка