Міфічна точка G: що це таке і де її шукати?

Міфічна точка GПро точку G, певно, не чув тільки той, хто взагалі не цікавиться сексом. Та й то навряд. Більшість чоловіків (та навіть жінок) прагнуть знайти у своїх половинок цю легендарну точку, яка має дарувати невимовну насолоду та шалено яскраві оргазми. Якщо пошукати в інтернеті - можна знайти масу дописів з порадами, присвяченими пошуку та стимуляції цієї дивовижної точки. То що ж таке точка G та як вона працює? Амурчик допоможе Вам розібратись! 

Історія точки G

Ще у 50-х роках минулого сторіччя німецький гінеколог Ернст Грефенберг під час обстеження пацієнтки виявив особливу зону на передній стінці піхви. Він стверджував, що ця ділянка розташована на невеликій глибині за лобковою кісткою та уретрою. Власне, на честь цього лікаря точка G і отримала свою назву — за першою літерою прізвища. 

Дуже довго ця ерогенна зона розглядалась як самостійна. Безліч пар були буквально одержимі ідеєю знайти її та відчути цей неймовірно яскравий оргазм. Але останні дослідження показують, що в жіночому тілі за оргазм відповідає виключно клітор. Жодних інших чутливих ділянок, які б могли Вам подарувати Вам оргазм, просто не існує. 

Існує стереотип, що вагінальний секс з проникненням — це єдиний “природний” спосіб займатись коханням. І якщо це “правильний” секс, то жінка має відчувати і “правильний” вагінальний оргазм. Звісно ж, всі ми розуміємо, що це не більше, ніж токсичний стереотип. З огляду на особливості анатомії кожної окремо взятої жінки, відсутність так званого “вагінального оргазму” у жінки не є патологією або ознакою того, що її коханець не достатньо вправний. 

Міфічна точка G

Чи варто шукати точку G?

“Але як же всі ці історії про феєричні оргазми?” — могли б спитати Ви. Звісно, не варто довіряти всьому, про що пишуть в інтернеті. Але це не означає, що Вам зовсім-таки не варто витрачати час на її пошуки. Просто потрібно розуміти, що всі тіла різні, а значить і та сама точка може бути розташована у різних жінок по-різному. Якщо все ж таки Ви отримуєте задоволення від стимуляції цієї точки — це зовсім не означає, що Ви знайшли якусь нову ерогенну зону. Скоріше за все, задоволення Ви отримуєте через особливості розташування ніжок клітора. Тож оргазм від стимуляції точки G — це все ще кліторальний оргазм, просто Ви отримали його інакшим способом. Це припустив провідний дослідник, доктор Натан Хоаг. 

Чи означає це, що пошуки точки G того не варті? Зовсім ні. Досліджувати своє тіло та шукати нові способи для отримання сексуальної насолоди — це завжди чудово. Чим більше Ви знаєте про своє тіло, тим простіше Вам буде спрямувати партнера у потрібному Вам напрямку. 

Як знайти точку G та отримати задоволення від її стимуляції? 

Якщо Ви все ж таки загорілись ідеєю знайти цю ділянку — стимулюйте передню стінку піхви. Зона, яка називається точкою G, є більш щільною, тож її достатньо легко визначити на дотик. Але якщо її стимуляція не викликала тої реакції, яку Ви очікували — не поспішайте засмучуватись. По-перше, як ми вже казали, всі жінки мають індивідуальну анатомію. По-друге, задача, яка виявилась непосильною для пальців, може бути виконана за допомогою вібраторів для точки G. Завдяки особливостям своєї конструкції, такі іграшки ідеально підходять для пестощів ерогенної зони всередині піхви. На віртуальних поличках секс шопу Амурчик Ви зможете знайти широкий вибір іграшок, які подарують Вам задоволення. 

Також в пошуках та стимуляції точки G можуть допомогти насадки на член, адже вони змінюють форму органу та можуть забезпечити особливо тісний контакт зі стінками вагіни. А для стимуляції пальцями на допомогу прийдуть різноманітні насадки на пальці, з вібрацією або без неї. 

Відгуки

Міфічна точка G: що це таке і де її шукати? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Міфічна точка G: що це таке і де її шукати? , залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка