Статті за тегом незайманість

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) незайманість (6) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Секс без проникнення

Секс без проникнення

У наших реаліях заведено знецінювати будь-які сексуальні практики, в яких немає проникнення члена у піхву. Сексуальна культура, що існує на пострадянському просторі, акцентує дуже багато уваги на фалосах. Найчастіше з цим стикаються бісексуалки та лесбійки, які навіть у секс-позитивному середовищі можуть почути твердження, що знецінюють їх досвід, на кшталт “без хлопця не рахується”.

Читати далі
Як отримати сексуальне задоволення незайманій?

Як отримати сексуальне задоволення незайманій?

Всі ми колись були цнотливі і недоторканні, а хтось і донині живе, зберігаючи свою невинність для особливого моменту або людини. А так, як сексуальне бажання і збудження може виникати не тільки у жінок, які ведуть активне статеве життя, а й у невинних дівчат, то виникає питання “Як отримувати задоволення незайманим?”.

Читати далі
Перший секс і відчуття

Перший секс і відчуття

    Для дівчини перший секс, зазвичай, асоціюється з больовими відчуттями. Більшість знають, що невинність - це, перш за все, наявність не пошкодженої дівочої пліви, яка під час першого сексу рветься, тим самим викликаючи не найприємніші відчуття. Однак не завжди дівчина може відчути біль, а іноді навіть  може зовсім не помітити що-небудь, крім задоволення від інтимної близькості.

Читати далі
Чи можна використовувати тампони незайманим?

Чи можна використовувати тампони незайманим?

    Під час менструації вже дівчатка-підлітки починають мучитися з тим, наскільки незручний це період, особливо, якщо вони ведуть активний спосіб життя. При простоті використання прокладок вони не можуть на все 100% захистити під час заняття спортом або просто при швидких рухах. У цьому випадку варто звернути увагу на тампони. Однак багато дівчаток замислювалися, чи можна ними скористатися, якщо вони ще незаймані.

Читати далі
Перший секс - перший досвід

Перший секс - перший досвід

     Перший секс найчастіше пов'язаний зі страхом, що може щось піти не так. Це стосується і хлопця, і дівчини. У інтимному житті кожного перший досвід відіграє дуже важливу роль - неправильна поза, занадто сильне хвилювання, невідповідне місце можуть послужити погану службу. Багато хлопців і дівчат лякаються реакцій свого тіла, соромляться і бояться, що в найвідповідальніший момент щось піде не так.

Читати далі
Які секс-іграшки можна використовувати незайманій дівчині?

Які секс-іграшки можна використовувати незайманій дівчині?

     Мода на невинність сьогодні приходить на зміну сексуальної розкутості в багатьох країнах. Все більша кількість дівчат свідомо відмовляється від сексу до весілля для того, щоб зробити найцінніший і найдорожчий подарунок своєму чоловікові. Сьогодні відмова від сексу не означає, що дівчині   недоступний світ плотських задоволень: в сучасному розмаїтті секс-іграшок можна підібрати пристрої, які подарують незайманим приємні відчуття, знімуть напругу і допоможуть розслабитися. В асортименті інтернет-магазину «Амурчик» представлені іграшки на будь-який смак.

Читати далі