Статті за тегом очищення секс-іграшок

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) очищення секс-іграшок (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Утилізація секс-іграшок

Утилізація секс-іграшок

Утилізація секс-іграшок — це делікатне питання, складне як з технічного боку, так і з морального. Поки що не існує спеціальних пунктів, в які можна було б здати старий вібратор. А принести в пункт прийому вторсировини реалістичний фалоімітатор чи мастурбатор — це зовсім не те ж саме, що здавати туди пластик або скло. 

Читати далі
Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Насолоджуватися мастурбацією з Fleshlight - суцільне задоволення, а тому кожному хочеться продовжити термін улюбленого мастурбатора і зберегти приємними вигляд і матеріал своєї іграшки якомога на довше. Так як же очищати і доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Читати далі
Пост здав - Пост прийняв. Або коли секс-іграшці варто піти на упокій?

Пост здав - Пост прийняв. Або коли секс-іграшці варто піти на упокій?

Прекрасне недовговічне. Цією цитатою великого класика, яка крізь століття не втратила своєї актуальності, можна описувати абсолютно будь-які випадки у всіх контекстах життя. Не обійшла стороною ця фраза і індустрію задоволення, а саме секс-іграшки, які настільки прекрасні у використанні і настільки недовговічні при неправильному догляді…

Читати далі
Кібершкіра - реалістичність на межі фантастики

Кібершкіра - реалістичність на межі фантастики

Кібершкіра - це інноваційний матеріал, відмінністю якого виступає якісна імітація та абсолютна тактильна схожість з людською шкірою. Це дуже реалістичний матеріал, вироблений з метою передачі максимальної ідентичності з зовнішнім покривом людського тіла. Саме киберкожа здатна надати Вам самі натуралістичні відчуття під час будь-якого виду стимуляції. Які ж є різновиди?

Читати далі
Необхідність засобів для очищення секс-іграшок

Необхідність засобів для очищення секс-іграшок

    Засіб для очищення секс-іграшок - це антибактеріальна рідина, як правило, випускається в баночці-спреї для догляду за інтимними товарами. Рідина призначена для збереження іграшок в хорошому стані, вбиває бактерії та робить безпечним використання іграшок в наступний раз. Якщо Ви користуєтеся інтимними товарами - причому не важливо якими, це можуть бути і вібратори, фалоімітатори, вагінальні кульки, так і вакуумні помпи або мастурбатори - то в описі майже кожного товару рекомендується обробляти секс-іграшку після використання спеціальним засобом для очищення. 

Читати далі
Що ще купити, замовляючи секс-іграшку

Що ще купити, замовляючи секс-іграшку

     Секс-шоп є місцем, де збуваються всі мрії секс-гурманів і звідки дуже складно піти без покупки. Самим популярним товаром інтимних магазинів були і залишаються секс-іграшки – вироби за уподобаннями та для втілення будь-яких фантазій. Окремим підрозділом будь-якого секс-шопа є супутні товари, які обов'язково знадобляться кожному власнику еротичних іграшок. 
     Отже, про що не можна забути, купуючи в секс-шопі іграшки для задоволення?
Читати далі