Статті за тегом догляд

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) догляд (13) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Догляд за латексом

Догляд за латексом

Латекс - це потужний фетиш, у якого безліч шанувальників (і шанувальниць) у всьому світі. Комусь подобається естетика латексу: тіло, обтягнуте блискучим матеріалом, що щільно облягає кожен сантиметр, виглядає шалено еротично. Інші отримують задоволення від відчуття латексного одягу на тілі. Якщо Ви коли-небудь бачили тематичні фотосесії моделей та знаменитостей у латексі – Вам не потрібно пояснювати, наскільки прикрашає блиск матеріалу. Він так і манить торкнутися, провести рукою.

Читати далі
Утилізація секс-іграшок

Утилізація секс-іграшок

Утилізація секс-іграшок — це делікатне питання, складне як з технічного боку, так і з морального. Поки що не існує спеціальних пунктів, в які можна було б здати старий вібратор. А принести в пункт прийому вторсировини реалістичний фалоімітатор чи мастурбатор — це зовсім не те ж саме, що здавати туди пластик або скло. 

Читати далі
Інтимна гігієна без світла та води

Інтимна гігієна без світла та води

2022 рік видався надзвичайно складним. Майже щодня жителі України опиняються без електроенергії та водопостачання. Але попри всі жахіття побуту життя триває і тіло вимагає догляду за собою. Особливо чутливими є інтимні частини тіла, які також потребують гігієни. Тож сьогодні ми з Вами поговоримо саме про інтимну гігієну в умовах відсутності води та електроенергії. 

Читати далі
Все про інтимний душ

Все про інтимний душ

У питаннях інтимної гігієни багато з нас досить педантичні. Завжди хочеться постати перед партнером в найкращому вигляді, і це не дивно. У таких ситуаціях на допомогу приходить пристрій під назвою інтимний душ. Напевно, багато хто з Вас якщо не стикалися з такою процедурою особисто, то як мінімум чули більш звичне для людини з країн СНД назва - спринцювання. Що це таке, і для чого потрібно ми з Вами і розберемося.

Читати далі
Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Насолоджуватися мастурбацією з Fleshlight - суцільне задоволення, а тому кожному хочеться продовжити термін улюбленого мастурбатора і зберегти приємними вигляд і матеріал своєї іграшки якомога на довше. Так як же очищати і доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Читати далі
Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски?

Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски?

Голити або не голити, ось в чому питання... жінки вже здавна стикалися з цією дилемою і поставали перед вибором: збрити все дочиста, злегка підрівняти "кінчики", подекуди залишити і щось зобразити або ж залишити все як є. У різні часи на цей вибір впливало багато факторів, починаючи від гігієни, моди, власних уподобань і закінчуючи вимушеними заходами через соціальний статус або навіть релігії. Але про все по порядку.

Читати далі