Статті за тегом безпечний секс

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (74) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) безпечний секс (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Рабінг - мистецтво еротичного тертя

Рабінг - мистецтво еротичного тертя

Інтимна близькість із партнером не завжди означає секс у класичному його розумінні, а сексуальне задоволення – не завжди досягається за допомогою проникнення. Саме рабінг – це і є той нестандартний вид насолоди, який виступає непроникною сексуальною практикою, що базується лише на стимуляції за допомогою тертя. Тому, якщо Ви зацікавлені в еротичній практиці без пенетрації і навіть без роздягання, варто придивитися і поекспериментувати з рабінгом.

Читати далі
Лубриканти: як не потрапити у пастку алергенів?

Лубриканти: як не потрапити у пастку алергенів?

Лубриканти - необхідні зволожуючі засоби для сексу та інтимної стимуляції, які покращують рівень сексуального життя та вносять у нього комфорт та винятково приємні відчуття. Але іноді хороші відчуття можуть перекривати такі неприємності, як подразнення, почервоніння, свербіж тощо, викликані індивідуальною непереносимістю певного компоненту. Як тоді підібрати для себе ідеальний лубрикант і на що звернути увагу в першу чергу?

Читати далі
Секс без проникнення

Секс без проникнення

У наших реаліях заведено знецінювати будь-які сексуальні практики, в яких немає проникнення члена у піхву. Сексуальна культура, що існує на пострадянському просторі, акцентує дуже багато уваги на фалосах. Найчастіше з цим стикаються бісексуалки та лесбійки, які навіть у секс-позитивному середовищі можуть почути твердження, що знецінюють їх досвід, на кшталт “без хлопця не рахується”.

Читати далі
Міфи про фільми для дорослих

Міфи про фільми для дорослих

Фільми для дорослих — це красива та пікантна вигадка, яка показує глядачам гарну картинку, що збуджує. Сцени можуть виглядати захоплююче реалістичними, але варто пам’ятати — сюжети еротичного кіно мають мало спільного з реаліями життя. Вони можуть навчити цікавих технік, можуть допомогти збудитись та досягти оргазму. Але не варто дозволяти обманювати себе хитрощами зі сценарієм, кастингом та освітленням! 

Читати далі
Секс під ялиночкою

Секс під ялиночкою

Святковий секс — це чарівний спосіб зустріти новий рік та почати його на приємній ноті. Крім того, це чудова альтернатива стандартному святкуванню з алкоголем, купою їжі та новорічними програмами по телебаченню. Це буде корисніше, а до того ж ще й набагато більш приємно! 

Читати далі
Інтимна гігієна без світла та води

Інтимна гігієна без світла та води

2022 рік видався надзвичайно складним. Майже щодня жителі України опиняються без електроенергії та водопостачання. Але попри всі жахіття побуту життя триває і тіло вимагає догляду за собою. Особливо чутливими є інтимні частини тіла, які також потребують гігієни. Тож сьогодні ми з Вами поговоримо саме про інтимну гігієну в умовах відсутності води та електроенергії. 

Читати далі