Статті за тегом жіноча білизна

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) жіноча білизна (20) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни

Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни

Нижня білизна Passion Free Your Senses Eco - це сексуальна, красива та дуже зручна білизна, яка стане ідеальним доповненням до Ваших романтичних зустрічей та пристрасних секс ігор. Ця білизна може бути готовим еротичним образом, а може стати частиною Вашого повсякденного або тематичного вбрання. Але головною особливістю білизни Eco є перероблений екологічний матеріал, з якого вона виготовлена. 

Читати далі
Огляд: Купальники Obsessive

Огляд: Купальники Obsessive

Сонце. Спека. Липень. Літо в самому розпалі! А це означає, що настає той самий апогей пляжного відпочинку, гарної засмаги і вечірок біля басейну. На які ж купальники слід звернути увагу влітку-восени 2020? Сьогодні ми Вам представимо розкішну колекцію стильних і сексуальних купальників від відомого польського бренду білизни Obsessive.

Читати далі
Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари?

Візуалізація пристрасті: яка роль білизни в інтимному житті пари?

Ні для кого не секрет, що 80% світу людина сприймає очима, тому зовнішній вигляд має величезне значення не тільки в повсякденному житті, але і в інтимному. Якщо Ви вважаєте, що для того, щоб інтимні стосунки були яскравими та незабутніми, потрібно обов'язково звертатися до сексопатолога або психоаналітика, то Ви помиляєтеся, досить просто звернути увагу на кілька базових аспектів, які перетворять Вашу сексуальне життя з нудною католицької меси в незабутню гру барв і вогню.

Читати далі
Фетиш білизни

Фетиш білизни

    Фетишизм - досить поширене явище, коли особливе задоволення викликають будь-які речі, одяг або частини тіла. Він проявляється в різному вигляді, може як легко (припустимо, Вам особливо привабливими здаються люди з довгим волоссям), так і як патологія. Але ми ж поговоримо про фетишизм саме як про приємну любов до конкретних речей.

Читати далі
Переваги сексуальної білизни

Переваги сексуальної білизни

    Спідня білизна - це і запорука для дівчини відчути себе більш привабливою і жіночною насамперед для себе самої, і кожен раз приємний сюрприз для чоловіка. Кожна дівчина при виборі спідньої білизни буде керуватися її видом, а також якістю - адже білизна повинна бути зручним і не створювати дискомфорту. Хоча існує безліч магазинів, що спеціалізуються на продажу нижньої білизни, секс-шоп також не тільки не поступається за асортиментом, а й навіть намагається продавати безліч найрізноманітніших моделей від різних виробників, оскільки спідня білизна - важлива складова інтимних ігор і любовних прелюдій пари, а також відмінний помічник при спокушанні.

Читати далі
Необхідність інтимної гігієни

Необхідність інтимної гігієни

    Інтимна гігієна - абсолютно необхідна річ як при активному статевому житті людини, так і просто в повсякденності. Ділянки геніталій людини вважаються найбруднішими через часті виділення, а також підвищену вологість. Тому там легко з'являються, поширюються і передаються інфекції. У зв'язку з цим дуже важливо стежити за гігієною інтимних частин тіла, щоб в майбутньому не виникло ніяких гінекологічних проблем.

Читати далі