Статті за тегом електростимуляція

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3) електростимуляція (2)
Все про електростимуляцію

Все про електростимуляцію

Электростимуляция — это воздействие на чувствительные зоны микроимпульсами тока. Такая практика является относительно новой, но с каждым годом ее популярность в мире возрастает. И это не удивительно, ведь электростимуляция эрогенных зон может подарить Вам совершенно новые ощущения и невиданной интенсивности оргазм.

Читати далі
Огляд: вібратори з електростимуляцією PHYSICS

Огляд: вібратори з електростимуляцією PHYSICS

Фізика чи секс? Секс чи фізика? Навіщо вибирати, якщо в світі секс-іграшок з'явився новий бренд Physics, який прекрасно поєднує в собі і те, і інше. У чому фізика, запитаєте Ви? А в тому, що Physics - це крута лінійка вібраторів, яка може похвалитися не тільки вібрацією, але і пульсацією, функцією підігріву і, найголовніше, електростимуляцією.

Читати далі