Статті за тегом кібершкіра

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3) кібершкіра (3)
Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Як доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Насолоджуватися мастурбацією з Fleshlight - суцільне задоволення, а тому кожному хочеться продовжити термін улюбленого мастурбатора і зберегти приємними вигляд і матеріал своєї іграшки якомога на довше. Так як же очищати і доглядати за мастурбаторами Fleshlight?

Читати далі
Кібершкіра - реалістичність на межі фантастики

Кібершкіра - реалістичність на межі фантастики

Кібершкіра - це інноваційний матеріал, відмінністю якого виступає якісна імітація та абсолютна тактильна схожість з людською шкірою. Це дуже реалістичний матеріал, вироблений з метою передачі максимальної ідентичності з зовнішнім покривом людського тіла. Саме киберкожа здатна надати Вам самі натуралістичні відчуття під час будь-якого виду стимуляції. Які ж є різновиди?

Читати далі
UR3 - кібершкіра від Doc Johnson

UR3 - кібершкіра від Doc Johnson

    З кожним роком секс-іграшки стають більш прогресивні. Виробники роблять більш зручні для застосування форми, функціональна частина стає різноманітнішою, а матеріал приємніше і якісніше. Останнім словом прогресу, на даному етапі, можна назвати матеріал, який отримав назву «Живе тіло». Реалістичні вироби з кібершкіри, як по-іншому її називають, швидко набули популярності та виготовляються багатьма великими виробниками іграшок для дорослих.
Читати далі