Статті за тегом сексуальні експерименти

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Хто полюбляє фільми з еротичними сценами, той знає, наскільки чуттєвими та пристрасними можуть бути сцени сексу у ванній кімнаті. Погодьтесь, що одразу виникає бажання відтворити побачене на екрані та відчути себе головною героїнею того самого кіно. Крім того, ванна кімната може бути чудовим місцем для сексу для тих пар, хто вимушений ділити житловий простір з родичами чи сусідами по квартирі. Тож сьогодні Амурчик підготував для Вас декілька порад, які допоможуть насолодитись сексом у ванній кімнаті! 

Читати далі
6 способів зробити оральний секс яскравішим

6 способів зробити оральний секс яскравішим

Оральний секс може бути основним зайняттям пари, а може бути солодкою прелюдією, аперитивом перед основною стравою. Це безкрайнє поле для експериментів, покликаних надати Вашим стосункам ще більше яскравих відтінків. Хочете дізнатись, як зробити оральні пестощі незабутніми? Тоді гортайте далі, адже сьогодні Амурчик готовий ділитись секретами неймовірної насолоди! 

Читати далі
Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати

Стимуляція сосків - чуттєва практика, про яку не варто забувати

Соски – це одна з найчутливіших ділянок на тілі жінки, яка здатна вкласти свій цінний внесок у процес насолоди. У сосках криється чимало нервових закінчень, які реагують на будь-який дотик та взаємодію з ними. А тому, стимуляція жіночих сосків – це особливе мистецтво, яке потребує навичок та практики, адже таку чутливу зону треба вміти пестити правильно. 

Читати далі
Рабінг - мистецтво еротичного тертя

Рабінг - мистецтво еротичного тертя

Інтимна близькість із партнером не завжди означає секс у класичному його розумінні, а сексуальне задоволення – не завжди досягається за допомогою проникнення. Саме рабінг – це і є той нестандартний вид насолоди, який виступає непроникною сексуальною практикою, що базується лише на стимуляції за допомогою тертя. Тому, якщо Ви зацікавлені в еротичній практиці без пенетрації і навіть без роздягання, варто придивитися і поекспериментувати з рабінгом.

Читати далі
Геловінські пестощі чи пікантні ласощі?

Геловінські пестощі чи пікантні ласощі?

Щороку в багатьох країнах світу кінець жовтня асоціюється з таким інтригуючим, таємничим та моторошним святом – Геловіном, яке настає в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, але підготовка до нього щосили відбувається за пару тижнів до.  І саме Геловін - це відмінний привід для експериментів не тільки у зовнішності для тематичних перевтілень, а й в інтимному житті. Чому б не додати в таку знаменну ніч трохи пікантності і не перетворити день усіх святих на далеко не святий період?

Читати далі
Мистецтво безпечного фістингу

Мистецтво безпечного фістингу

Навіщо люди практикують фістинг? Це питання, на яке може існувати безліч відповідей. Наприклад, можна сказати, що фістинг дарує приємне відчуття наповненості, яке не зможе подарувати класичний секс. Крім того, така практика створює доволі пікантну та дещо екстремальну ситуацію, в якій відбувається викид адреналіну. А це, своєю чергою, робить відчуття партнерів ще гостріше. Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам все про безпечний фістинг! 

Читати далі