Статті за тегом теледільдоніка

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) теледільдоніка (15) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані

SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані

Інтерактивні смарт іграшки відкрили портал у світ сучасних технологій та вже активно користуються популярністю серед користувачів. Але, індустрія секс іграшок не стоїть на місці і впевнено рухається вперед стрімкими кроками, дивуючи та вражаючи своїми можливостями. На цей раз ми представляємо Вам новинку, яка дозволяє фізично відчувати все те, що Ви бачите на своїх екранах – технологію нового покоління SyncMo.

Читати далі
Lush 2 vs  Lush 3: основні відмінності

Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності

Скільки б часу не пройшло, а віброяйце Lush від відомого бренду Lovense не залишає лідируючі позиції в індустрії секс іграшок. Більше того, виробники уважно прислухаються до думок, відгуків та побажань своїх користувачів і намагаються внести якісні та необхідні корективи для вдосконалення свого інтимного виробу. В результаті цього нам доступні вже три версії смарт іграшки, кожна наступна з яких краща і потужніша за попередню. Але в чому їх відмінності?

Читати далі
Satisfyer-лауреат премії CES 2021 Innovation Awards

Satisfyer-лауреат премії CES 2021 Innovation Awards

Satisfyer - це популярний німецький бренд інтимних девайсів для дорослих, доказом всесвітнього успіху якого тепер може служити не тільки величезна популярність у всьому світі і полум'яна любов численних шанувальників бренду, але і престижні нагороди, отримані на найбільшій міжнародній технологічній виставці CES ® 2021 Innovation Awards.

Читати далі
10 правил вдалого і безпечного секстингу

10 правил вдалого і безпечного секстингу

Секстинг - це листування, та не просте, а з сексуальним підтекстом. А тому слід пам'ятати і усвідомлювати всі ризики віртуальних листувань сексуального характеру і бути максимально обережним в таких пікнатних справах, адже як свідчить сучасна мудрість "Інтернет пам'ятає все!”. Ну а для того, щоб Ваш секстинг пройшов успішно і гладко, ми підготували для Вас 10 правил вдалого і безпечного секстингу.

Читати далі
Секстинг без емодзі - повідомлення на вітер

Секстинг без емодзі - повідомлення на вітер

Секстинг - це обмін сексуальними повідомленнями, еротичними картинками і інтимними фотографіями за допомогою телефонів, планшетів, комп'ютерів і всіляких соціальних мереж. Одним словом, це листування сексуального характеру, яке містить флірт, загравання і спокушання. Такий собі секс по телефону, тільки в текстовому форматі.

Читати далі
Стосунки на відстані: як впоратися з вимушеною розлукою?

Стосунки на відстані: як впоратися з вимушеною розлукою?

Тема стосунків на відстані зараз актуальна як ніколи. Карантин змусив безліч закоханих дотримуватися самоізоляції, і далеко не завжди це виходить зробити разом. Безліч людей у світі об'єднує одне - бажання бути разом і зберегти любов попри всі складнощі долі. Як бути, якщо самоізоляцію ви змушені проживати окремо? Як перестати заздрити цим щасливчикам, які можуть в будь-який момент обійняти та поцілувати свою половинку?

Читати далі