Статті за тегом афродизіак

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (74) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Фігінг: імбирне задоволення або пекучі тортури?

Фігінг: імбирне задоволення або пекучі тортури?

Чи любите Ви імбир настільки, наскільки люблять його шанувальники фігінга? І якщо Ви не знаєте, що відповісти, так як слово "фігінг" Вам, швидше за все, не знайоме і не викликає якихось певних емоцій і почуттів, то про таку диво-рослину, як імбир, Ви чули вже точно. Як пов'язані ці поняття, запитаєте Ви? Повірте, це Вам не імбирне печиво пекти…

Читати далі
Хеллоуїн в ліжку? Легко!

Хеллоуїн в ліжку? Легко!

Зовсім неважливо, чи є у вас партнер або ж ви перебуваєте в пошуках коханої людини, ви завжди можете привнести містичний дух Хеллоуїна до вашого сексуального життя. Наша команда може запропонувати кілька приводів відмовитися від відвідування фрік-вечірки навіть самим завзятим тусовщикам.

Читати далі
Парфуми з феромонами та їх особливості

Парфуми з феромонами та їх особливості

    В інтернет-магазинах інтимних товарів часто можна побачити розділ з парфумами, де асортимент не поступається окремим магазину, професійно спеціалізується на туалетній воді та парфумах. Але тільки в секс-шопах, як правило, Ви знайдете окрему категорію ароматизованої води - духи та туалетну воду з феромонами.

Читати далі
Як довести жінку до оргазму? Кращі збуджуючі засоби

Як довести жінку до оргазму? Кращі збуджуючі засоби

Збудливими засобами часто користуються чоловіки, але для жінок також існує величезний вибір таких збудників. Якщо у жінки знижується бажання, не досягається оргазм або навпаки хочеться ще більше підвищити свою чутливість — такі засоби стануть найкращим рішенням.
Читати далі
Збуджуючі засоби: міф чи правда?

Збуджуючі засоби: міф чи правда?

Повноцінне сексуальне життя є важливою складовою щастя любої дорослої людини. Причин, через які можуть виникнути проблеми інтимного плану, існує дуже багато. Це і стреси, і втома, і хвороби через екологію і багато чого ще. Засобів боротьби із цими неприємностями також багато. Одним із них є прийом збуджуючих засобів.

Читати далі
Поперси - летюче задоволення

Поперси - летюче задоволення

Отримання сексуального задоволення – одна з найважливіших умов гармонійних стосунків будь-якої пари. На жаль, втома стреси та просто звичка здатні зменшувати відчуття і роблять секс з постійним партнером усе більш звичайним та нецікавим.Хтось в такій ситуації вдається до зради, хтось діє більш радикально та розриває нудні стосунки…Наймудріші розуміють, що справа не в партнері, а у звичці, та кидають виклик буденності. Остання категрія пар завжди виграє! Саме для тих, хто цінує якісний секс та міцні стосунки, наш магазин пропонує спеціальний вид інтимних товарів – поперси!

Читати далі