Статті за тегом подарунок

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) подарунок (23) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Love Is: коханому сюрприз! Обираємо подарунок для нього

Love Is: коханому сюрприз! Обираємо подарунок для нього

До свята зимової романтики, пристрасті та кохання залишилось зовсім небагато! А отже, саме час обрати подарунок для свого Валентина. Тож ми підготували для Вас перелік ідей, які допоможуть Вам вразити свою половинку та подарувати йому яскраві та надзвичайно приємні враження. Шкарпетки, гель для душу та станок для гоління — це практичний подарунок. Але чи треба для нього чекати аж до дня Валентина?

Читати далі
Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Вже зовсім скоро буде найромантичніше свято року! Звісно ж, мова йде про день Святого Валентина — день, коли кохання витає у повітрі. В цей день жінки очікують від своїх половинок особливої уваги — тепла, романтики, зізнань та подарунків. Так, подарунки — невід’ємна частина цього свята. І якщо Ви бажаєте вразити кохану дівчину особливим подарунком, Амурчик має для Вас кілька ідей! 

Читати далі
Секс під ялиночкою

Секс під ялиночкою

Святковий секс — це чарівний спосіб зустріти новий рік та почати його на приємній ноті. Крім того, це чудова альтернатива стандартному святкуванню з алкоголем, купою їжі та новорічними програмами по телебаченню. Це буде корисніше, а до того ж ще й набагато більш приємно! 

Читати далі
Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі?

Новорічні подарунки: смачні ласощі чи сексуальні радощі?

Ось-ось настане новий 2023 рік, який, шалено віримо, принесе лише гарні новини, події та радість кожному. І щоб наступний рік став хоч трохи щасливішим, потрібно, як мінімум, почати його з приємних емоцій та, звичайно ж, новорічних подарунків. Не варто забувати радувати себе та своїх близьких, тим більше у такий час. Тому вибір подарунків до нового року - це чудовий спосіб відволіктися, зарядитися позитивними емоціями і прокласти хоч і таку маленьку, але все ж таки радісну стежку до нового року. Адже нікому не під силу забрати у нас свято!

Читати далі
День святого Валентина: як запам'ятати це 14 лютого назавжди?

День святого Валентина: як запам'ятати це 14 лютого назавжди?

14 лютого - свято всіх закоханих і, мабуть, найромантичніший день року. Так чому б і нам всім не розбавити цей день приємними емоціями і не зробити його особливим незалежно, чи є кохана людина чи ні!? Амурчик з радістю випустить свої стріли Амура в кожне серденько, спрагле до любові і насолоди і зможе догодити навіть майстерному любителю сексуальних експериментів. А запам'ятати це 14 лютого назавжди вам допоможуть круті секс-іграшки і не банальні еротичні подарунки, які активно сприятимуть яскравим спогадам про цей чудовий день.

Читати далі
Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків

Свято наближається! Чекліст новорічних подарунків

Ще досі сушите голову, розмірковуючи, що б таке купити коханому або коханій? Зверніть увагу на віртуальні полички секс шопів! Інтимні іграшки вже давно не вважаються чимось непристойним, тож такий подарунок гарантовано порадує Вашу половинку. Тим більше, що подарунок з секс шопу не обов’язково має бути велетенським фалосом — завжди можна знайти щось цікаве! 

Читати далі