Ерогенні зони - «острівці» задоволення на Вашому тілі

     На тілі людини є ділянки, що володіють підвищеною чутливістю, вони називаються ерогенними, а їх стимуляція здатна подарувати незабутні яскраві сексуальні відчуття. 
 
     Жіночі ерогенні зони
 
     Жіноче тіло має безліч ерогенних зон, ніжний і послідовний вплив на них здатен налаштувати жінку на інтимний лад, забезпечити їй сильне сексуальне збудження і подарувати незабутні відчуття і задоволення. Точної карти розташування ерогенних зон, яка була б універсальною абсолютно для всіх жінок, не існує: те, що подобається одній дівчині, може залишати байдужою іншу. знайти ці«гарячі точки» допоможуть експерименти, проведення яких саме по собі є чудовою ідеєю для ненудного і цікавого проведення часу. Погладжування, пощипування і навіть поплескування, поцілунки і м'які покусування, чергування тепла і холоду, дотик пір'їнки – ерогенні зони не накладають обмежень на характер впливу, а різні дотики здатні дарувати різні відчуття. 
 
     Чоловічі ерогенні зони
 
     Чоловіче тіло має набагато меншу кількість ерогенних зон, зате їх чутливість може не поступатися жіночим. Головною ерогенною зоною чоловічого тіла є, безумовно, пеніс, а підвищена увага до цієї частини тіла напевно сподобається кожному чоловікові. Втім, від ніжних дотиків і поцілунків по всьому тілу не відмовиться жоден чоловік: такі ласки подарують незабутні моменти і накриють хвилею задоволення навіть тих, хто впевнений у повній відсутності на своєму тілі яких би то ні було ерогенних зон.
 
     Товари для стимуляції ерогенних зон від інтернет-магазину «Амурчик»: нудьгувати не доведеться
 
     Ігри з ерогенними зонами – одне з найприємніших і цікавих занять серед існуючого різноманіття любовних утіх. Ці дивовижні точки надають величезні можливості для експериментів і реалізації найзаповітніших бажань. Щоб Ваші відчуття заграли сотнею нових відтінків знадобиться: бажання дізнатися про всі можливості свого тіла, вміння отримувати задоволення і насолоджуватися ним і, звичайно,   стимуляція чутливих зон. А зробити знову відкриті горизонти насолоди неймовірно яскравими допоможуть якісні товари для стимуляції ерогенних зон.

     В інтернет-магазині «Амурчик»в широкому асортиментом представлені засоби для стимуляції ерогенних зон обох партнерів:
 
● масажні масла з афродизіаками;
● збуджуючі лубриканти;
● засоби для посилення ерекції;
● пролонгатори;
● засоби для кліторальної стимуляції;
● засоби для стимуляції точки G;
● гелі з ефектом звуження.
 
     Який з них вибрати безпосередньо залежить від того, як Ви плануєте його використовувати. Почніть з чогось одного, наприклад, масажного масла з афродизіаками, а Ваше тіло саме підкаже Вам, чого йому хочеться далі.
 
     Інтернет-магазин для дорослих «Амурчик»: дозвольте Вашому інтимному житті заграти новими фарбами
 

 

Відгуки

Ерогенні зони - «острівці» задоволення на Вашому тілі (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ерогенні зони - «острівці» задоволення на Вашому тілі, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка