Статті за тегом вібратор

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Буде гаряче та волого: все про секс в душі

Хто полюбляє фільми з еротичними сценами, той знає, наскільки чуттєвими та пристрасними можуть бути сцени сексу у ванній кімнаті. Погодьтесь, що одразу виникає бажання відтворити побачене на екрані та відчути себе головною героїнею того самого кіно. Крім того, ванна кімната може бути чудовим місцем для сексу для тих пар, хто вимушений ділити житловий простір з родичами чи сусідами по квартирі. Тож сьогодні Амурчик підготував для Вас декілька порад, які допоможуть насолодитись сексом у ванній кімнаті! 

Читати далі
Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати

Реалістичні вібратори та все, що Вам потрібно про них знати

Реалістичні вібратори - це інтимні вироби як для жінок, так і для чоловіків, які точно передають всі анатомічні особливості і деталі чоловічого статевого члена в стані ерекції. Така форма спеціально розроблена для того, щоб Ви могли отримувати максимально природні та натуралістичні відчуття у процесі фрикцій. Вібратори реалістики – це саме ті секс іграшки, які призначені для чіткої та якісної імітації відчуттів, які Ви отримуєте під час сексу із партнером. Щодо основних характеристик реалістичних вібраторів, то про них ми розповімо Вам далі.

Читати далі
Lush 2 vs  Lush 3: основні відмінності

Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності

Скільки б часу не пройшло, а віброяйце Lush від відомого бренду Lovense не залишає лідируючі позиції в індустрії секс іграшок. Більше того, виробники уважно прислухаються до думок, відгуків та побажань своїх користувачів і намагаються внести якісні та необхідні корективи для вдосконалення свого інтимного виробу. В результаті цього нам доступні вже три версії смарт іграшки, кожна наступна з яких краща і потужніша за попередню. Але в чому їх відмінності?

Читати далі
Ви купили вібратор. Що далі?

Ви купили вібратор. Що далі?

Як і будь-яка техніка, секс-іграшки періодично виходять зі строю. Причини для цього можуть бути дуже-дуже різними. Частіше за все такі несподіванки трапляються раптово та можуть стати перешкодою для Ваших приємних планів. Звісно ми з Вами не можемо передбачити майбутнє, але можемо зробити все, щоб подовжити працездатність улюбленого девайса. 

Читати далі
Холода близько. А утеплитися Вам допоможуть… секс іграшки

Холода близько. А утеплитися Вам допоможуть… секс іграшки

Літо може затримуватися, тепло приходити із запізненням, але осінь завжди з'являється вчасно, як, власне, і холод разом з нею. Цей рік не став винятком і осінь вже затишно розташувалася на наших широтах. Багато хто вже навіть зіткнувся з питанням утеплення і активно шукає способи зігрітися в цю пунктуальну, але прохолодну пору. 

Читати далі
Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight

Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight

Кліторальна стимуляція - найкращий подарунок, який може піднести собі коханій кожна жінка. А точкова кліторальна стимуляція - це те, від чого не відмовиться жодна любителька справжньої насолоди. Та й навіщо відмовлятися, якщо реалізація цієї інтимної мрії ближча, ніж здається? Всього один правильно підібраний кліторальний вібратор - і оргазм у Вас в кишені. Ну а ми надаємо Вам огляд на один з крутих кліторальних вібраторів, на який варто звернути свою увагу - Satisfyer Twirling Delight.

Читати далі