Статті за тегом страпони

секс (111) сексуальні експерименти (90) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (62) чоловіче здоров'я (46) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) страпони (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Vac-U-Lock: зміна ролей в ліжку

Vac-U-Lock: зміна ролей в ліжку

    Система Vac-U-Lock призначена для об'єднання страпона і фалоімітатори. Дана система є простим і водночас дуже зручним рішенням. Кріплення Vac-U-Lock - це невеликий пластиковий наконечник з великими зубчиками, що нагадує пробку. Наконечник міцно закріплений на трусиках і разом з ними утворює страпон, але без фалоімітатору. Фалоімітатор, призначений для страпона з системою Vac-U-Lock, повинен мати в підставі спеціальний отвір, в який протягується наконечник на трусиках.

Читати далі
Страпон без ремінців - як це працює?

Страпон без ремінців - як це працює?

     Одним з найпопулярніших і інтригуючих уяву різновидів секс-іграшок є страпони – ці цікаві речі дозволяють гетеросексуальним парам помінятися ролями, а закоханим дівчатам зайнятися сексом без чоловіка. Сучасна секс-індустрія пропонує увазі любителів незвичайних відчуттів широкий вибір страпонів різного типу і конструкції: чоловічі і жіночі, з ременями і без них. Саме жіночі безремневі страпони викликають найбільший інтерес і мають найширшу функціональність.

Читати далі
Безремневі страпони - ні з чим незрівнянні відчуття для двох

Безремневі страпони - ні з чим незрівнянні відчуття для двох

     Страпони – різновид секс-іграшок, які напевно по достоїнству оцінять люди, що не приймають ніяких обмежень в інтимній сфері. Страпони дозволяють позбутися від умовностей, спробувати весь існуючий спектр сексуальних задоволень і повністю змінити своє уявлення про те, що таке якісний секс. Сучасна секс-індустрія пропонує для експериментів величезний вибір всіляких страпонів, які відрізняються не тільки розмірами і матеріалом, але і конструкцією, і способом застосування.
Читати далі
Як вибрати страпон для сексу

Як вибрати страпон для сексу

     Різноманітне і насичене сексуальне життя – важлива складова, що необхідна для щастя. Але відчути всі грані насолоди можуть тільки ті пари, в ліжку яких немає умовностей і заборон. Страпон здатний додати пікантної гостроти навіть у давно усталені відносини, головне, правильно вибрати іграшку серед величезного розмаїття. Для цього необхідно визначитися, що Ви хочете отримати від сексу зі страпоном...

Читати далі
Страпон-вібратор: усі барви сексуальних задоволень для Вашої насолоди

Страпон-вібратор: усі барви сексуальних задоволень для Вашої насолоди

     Страпон-вібратор – унікальна секс-іграшка, яка поєднує в собі всі кращі якості від страпонів і вібраторів. Ця дивовижна річ відрізняється універсальністю і може використовуватися ким і як завгодно. Іграшка, оснащена такою приємною і приголомшливою вібрацією, може мати будь-які розміри. Використання страпона-вібратора дозволить кожній людині, незалежно від статі, віку і сексуальних уподобань, випробувати оргазм тієї сили, про яку раніше доводилося тільки мріяти. Головне – правильно підібрати модель...

Читати далі
Страпон-секс - можливість зміни ролей. Як підготуватися?

Страпон-секс - можливість зміни ролей. Як підготуватися?

Значення якісного та різноманітного сексуального життядля кожної пари важко переоцінити.На жаль, гострота відчуттів, характерна для перших місяців стосунків, з часом втрачається,перетворюючись на звичку та буденність. Сексуальні іграшки – незамінна річ для того, аби ваш інтимне життя з постійним партнером завжди мала високий градус пристрасті.

Читати далі