Статті за тегом огляд

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) огляд (38) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight

Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Twirling Delight

Кліторальна стимуляція - найкращий подарунок, який може піднести собі коханій кожна жінка. А точкова кліторальна стимуляція - це те, від чого не відмовиться жодна любителька справжньої насолоди. Та й навіщо відмовлятися, якщо реалізація цієї інтимної мрії ближча, ніж здається? Всього один правильно підібраний кліторальний вібратор - і оргазм у Вас в кишені. Ну а ми надаємо Вам огляд на один з крутих кліторальних вібраторів, на який варто звернути свою увагу - Satisfyer Twirling Delight.

Читати далі
Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Огляд: вібростимулятор простати Lovense Edge 2

Lovense Edge 2 - це вдосконалена модель відомого вібростимулятора простати Lovense Edge, який підкорив серця багатьох чоловіків і знайшов свою заслужену популярність завдяки високій якості і крутому функціоналу. Але на цьому рівні всесвітнього успіху виробники не стали зупинятися і злегка модернізували інтимний виріб, поліпшивши його форму і зробивши могутніше. В кінцевому підсумку світ побачив нову круту модель вібростимулятора простати - Lovense Edge 2, який вже щосили користується популярністю у чоловіків, не менше, ніж його попередник.

Читати далі
Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD

Огляд: інноваційні термоактивні фалоімітатори SilexD

SilexD - це серія високоякісних силіконових фалоімітаторів, які можуть похвалитися реалістичними формами, чудовою якістю, міцними присосками, технологією подвійної щільності і т.д. Головною ж особливістю фалоімітаторів SilexD виступає інноваційний матеріал Silexpan, який запатентований виробниками SilexD і не зустрічається більше ні в яких секс-іграшках.

Читати далі
Огляд: розкішні вібратори Cleopatra

Огляд: розкішні вібратори Cleopatra

Оргазмічне задоволення і естетичний захват - це те, як можна охарактеризувати розкішну серію секс-іграшок Cleopatra, яка підкорить Вас спочатку своїм містичним і елегантним зовнішнім виглядом, після чого розставить всі крапки над і неймовірною потужністю і функціональністю.

Читати далі
Огляд: кумедні вібратори Popsicle

Огляд: кумедні вібратори Popsicle

Далеко не всяке морозиво здатне охолоджувати і солодко танути в руках, а існує і таке, яке готове зігрівати вібраційними імпульсами, розбурхувати чуттєвими пульсаціями і приносити не тільки гастрономічне задоволення, а й сексуально-оргазмічне. А мова йде про кумедні, оригінальні і дуже правдоподібні вібратори Popsicle, які розроблені точнісінько як улюблене морозиво на паличці.

Читати далі
Огляд: вібратори-світильники Tenga Iroha Ukidama

Огляд: вібратори-світильники Tenga Iroha Ukidama

Всі ми вже звикли, що якщо інтимний девайс володіє якимись додатковими функціями, то це зазвичай або ж вібрація, або пульсація, або популярна в останні роки вакуумна стимуляція. Але що Ви скажете на інноваційне поєднання вібрації і світильника? Милий, стильний і дуже затишний вібратор-світильник Tenga Iroha Ukidama до Ваших послуг.

Читати далі