Статті за тегом сексуальність

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Секс у культурі: сексуальна експресія та її вплив на нас

Секс у культурі: сексуальна експресія та її вплив на нас

Сексуальна експресія - важливий і постійний інструмент, який завжди присутній у культурі, коли потрібно показати якийсь інтимний аспект - починаючи від сексу, як процесу, і закінчуючи такими важливими темами, як самопізнання, сексуальність, стосунки, емоції та почуття. Через сексуальну експресію легко передавати відтінки емоцій, відчуття, пов'язані з будь-якими аспектами інтиму. Як же сексуальна експресія, з якою ми постійно зустрічаємося, наприклад, у фільмах і книгах, впливає на нас?

Читати далі
Секс-позитивність: полюби себе та власну сексуальність

Секс-позитивність: полюби себе та власну сексуальність

Сексуальність - важлива складова життя кожної людини. Вона є у кожного, а ось проявляється по-різному. Як дізнатися більше про свою сексуальність? Чи варто цього соромитися або ж навпаки це дуже важлива тема, про яку не можна забувати? У наш час знання про сексуальність - це, безумовно, дуже важливий момент для того, щоб краще пізнати себе і своє тіло, торкнутися теми сексу, стосунків, своїх відчуттів і навіть здоров'я.
Читати далі
Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни

Passion Free Your Senses Eco - колекція ЕКО білизни

Нижня білизна Passion Free Your Senses Eco - це сексуальна, красива та дуже зручна білизна, яка стане ідеальним доповненням до Ваших романтичних зустрічей та пристрасних секс ігор. Ця білизна може бути готовим еротичним образом, а може стати частиною Вашого повсякденного або тематичного вбрання. Але головною особливістю білизни Eco є перероблений екологічний матеріал, з якого вона виготовлена. 

Читати далі
Про бісексуальність без міфів та домислів

Про бісексуальність без міфів та домислів

Попри на те, що в наш час гетеронормативність повільно втрачає свої позиції в усьому світі, бісексуальні люди знаходяться під гнітом стереотипів. Навіть усередині ЛГБТ-спільноти їх проблеми часто піддаються знеціненню, а їх ідентичність ставиться під питання залежно від статевої приналежності партнера. 

Читати далі
Догляд за латексом

Догляд за латексом

Латекс - це потужний фетиш, у якого безліч шанувальників (і шанувальниць) у всьому світі. Комусь подобається естетика латексу: тіло, обтягнуте блискучим матеріалом, що щільно облягає кожен сантиметр, виглядає шалено еротично. Інші отримують задоволення від відчуття латексного одягу на тілі. Якщо Ви коли-небудь бачили тематичні фотосесії моделей та знаменитостей у латексі – Вам не потрібно пояснювати, наскільки прикрашає блиск матеріалу. Він так і манить торкнутися, провести рукою.

Читати далі
Не критичні дні: як займатися сексом під час місячних?

Не критичні дні: як займатися сексом під час місячних?

Попри те, що ми з Вами живемо в сучасному світі та усвідомлюємо, що менструація - нормальна і природна частина життя кожної жінки, до цього фізіологічного процесу ставляться вельми неоднозначно. З юних років багатьох дівчаток і дівчат привчають до думки, що місячні - це брудно, непристойно і не для очей сторонніх. Зрозуміло, мами та бабусі не бажають своїм близьким зла і проблем!

Читати далі