Статті за тегом орієнтація

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (75) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) орієнтація (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Секс у культурі: сексуальна експресія та її вплив на нас

Секс у культурі: сексуальна експресія та її вплив на нас

Сексуальна експресія - важливий і постійний інструмент, який завжди присутній у культурі, коли потрібно показати якийсь інтимний аспект - починаючи від сексу, як процесу, і закінчуючи такими важливими темами, як самопізнання, сексуальність, стосунки, емоції та почуття. Через сексуальну експресію легко передавати відтінки емоцій, відчуття, пов'язані з будь-якими аспектами інтиму. Як же сексуальна експресія, з якою ми постійно зустрічаємося, наприклад, у фільмах і книгах, впливає на нас?

Читати далі
Секс-позитивність: полюби себе та власну сексуальність

Секс-позитивність: полюби себе та власну сексуальність

Сексуальність - важлива складова життя кожної людини. Вона є у кожного, а ось проявляється по-різному. Як дізнатися більше про свою сексуальність? Чи варто цього соромитися або ж навпаки це дуже важлива тема, про яку не можна забувати? У наш час знання про сексуальність - це, безумовно, дуже важливий момент для того, щоб краще пізнати себе і своє тіло, торкнутися теми сексу, стосунків, своїх відчуттів і навіть здоров'я.
Читати далі
Про бісексуальність без міфів та домислів

Про бісексуальність без міфів та домислів

Попри на те, що в наш час гетеронормативність повільно втрачає свої позиції в усьому світі, бісексуальні люди знаходяться під гнітом стереотипів. Навіть усередині ЛГБТ-спільноти їх проблеми часто піддаються знеціненню, а їх ідентичність ставиться під питання залежно від статевої приналежності партнера. 

Читати далі
Люди, що вийшли за рамки статі. Або хто такі трансгендери?

Люди, що вийшли за рамки статі. Або хто такі трансгендери?

З народження людина наділена особливими фізіологічними ознаками, які і визначають біологічну стать. Ключове слово - біологічну. Але крім неї, існує також і гендерна ідентичність, яка в більшості випадків збігається з приписаною при народженні статтю (цисгендерність), але бувають і випадки, коли ці характеристики суперечать один одному і не збігаються. Другий варіант людей і називають трансгендерами.

Читати далі
Хто такі асексуали?

Хто такі асексуали?

Перш за все уточнимо - асексуальність не має нічого спільного з целібатом, або неможливістю займатися сексом з якихось вимушеним обставинам. Це не про те, щоб хотіти сексу, але не займатися ним. Асексуали не відчувають сексуального потягу, та й в цілому не мають інтересу до цієї сфери життя. При цьому асексуальність зовсім не виключає романтичного інтересу або можливості відносин - асексуали можуть зустрічатися з іншими людьми, при цьому не займаючись з ними любов'ю фізичною.

Читати далі
Сексуальні орієнтації, про які Ви не знали до сьогодні

Сексуальні орієнтації, про які Ви не знали до сьогодні

Які сексуальні орієнтації Вам відомі? Можемо посперечатися, що для перерахування відомих сексуальних орієнтацій Вам цілком вистачить пальців однієї руки, як, власне, і більшості населення. Сучасна сексологія стрімкими темпами розширює горизонти людської сексуальності. Подібно до кореня рослини сексуальні орієнтації проростають з основного стебла і породжують все нові і нові відгалуження. На даний момент відомо більше 10-ти сексуальних орієнтацій, про які Ви, швидше за все, і не здогадувалися. Але сьогодні ця ситуація виправиться і Ви дізнаєтеся трохи більше про цей дивний, але такий цікавий світ людської сексуальності.

Читати далі