Статті за тегом БДСМ

секс (110) сексуальні експерименти (89) вібратор (85) обрати секс-іграшку (74) жіноче здоров'я (61) чоловіче здоров'я (45) сексуальність (36) БДСМ (36) збуджуючий засіб (35) лубрикант (32) види лубрикантів (19) вагінальні кульки (19) кульки для жінок (17) афродизіак (7) феромони (5) збуджуючі парфуми (4) подвійне проникнення (3)
Геловінські пестощі чи пікантні ласощі?

Геловінські пестощі чи пікантні ласощі?

Щороку в багатьох країнах світу кінець жовтня асоціюється з таким інтригуючим, таємничим та моторошним святом – Геловіном, яке настає в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, але підготовка до нього щосили відбувається за пару тижнів до.  І саме Геловін - це відмінний привід для експериментів не тільки у зовнішності для тематичних перевтілень, а й в інтимному житті. Чому б не додати в таку знаменну ніч трохи пікантності і не перетворити день усіх святих на далеко не святий період?

Читати далі
Мистецтво безпечного фістингу

Мистецтво безпечного фістингу

Навіщо люди практикують фістинг? Це питання, на яке може існувати безліч відповідей. Наприклад, можна сказати, що фістинг дарує приємне відчуття наповненості, яке не зможе подарувати класичний секс. Крім того, така практика створює доволі пікантну та дещо екстремальну ситуацію, в якій відбувається викид адреналіну. А це, своєю чергою, робить відчуття партнерів ще гостріше. Тож сьогодні Амурчик розкаже Вам все про безпечний фістинг! 

Читати далі
Бондаж для початківців

Бондаж для початківців

Бондаж — це захоплююча сексуальна практика, яка може подарувати чуттєве задоволення обом партнерам. Головна її особливість — це, звісно ж, сценарії, в яких один з партнерів повністю або частково знерухомлює іншого. Можна сказати, що це гра у домінування та підкорення. Бондаж не тільки дарує задоволення, а ще й може допомогти Вам відкрити для себе нові кінки та нові грані сексуальної насолоди. А як зробити це без ризиків та шкоди для здоров’я — Вам розкаже Амурчик!

Читати далі
Догляд за латексом

Догляд за латексом

Латекс - це потужний фетиш, у якого безліч шанувальників (і шанувальниць) у всьому світі. Комусь подобається естетика латексу: тіло, обтягнуте блискучим матеріалом, що щільно облягає кожен сантиметр, виглядає шалено еротично. Інші отримують задоволення від відчуття латексного одягу на тілі. Якщо Ви коли-небудь бачили тематичні фотосесії моделей та знаменитостей у латексі – Вам не потрібно пояснювати, наскільки прикрашає блиск матеріалу. Він так і манить торкнутися, провести рукою.

Читати далі
Хелловін: Страшенно сексуальна ніч

Хелловін: Страшенно сексуальна ніч

Гарбузи, кажани, павутиння та відьомські ковпаки – це вічна класика Хелловіна. А як щодо того, щоб додати трішки зілля пікантності в цей хелловінський відвар життя? Для цього ми тут і влаштували наш шабаш для спільного збирання еротичних ідей і вже готові ділитися парочкою з них. Тож нехай Ваша ніч з 31 на 1 буде страшно сексуальною та незабутньою!

Читати далі
Про кляпи без зайвих слів

Про кляпи без зайвих слів

Доки одні радісно затуляють своїм половинкам рота, інші можуть про це лише мріяти. В цьому немає нічого дивного, адже неможливість прямо промовити про свої бажання додає грі пікантності, а також дозволяє сконцентруватися на отриманні задоволення. Тому, певно, Ви не будете сперечатися, що приладдя для таких практик має бути належної якості та максимально безпечним!

Читати далі