Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності

Скільки б часу не пройшло, а віброяйце Lush від відомого бренду Lovense не залишає лідируючі позиції в індустрії секс іграшок. Більше того, виробники уважно прислухаються до думок, відгуків та побажань своїх користувачів і намагаються внести якісні та необхідні корективи для вдосконалення свого інтимного виробу. В результаті цього нам доступні вже три версії смарт іграшки, кожна наступна з яких краща і потужніша за попередню. Але в чому їх відмінності? Відповідь про різницю Lush та Lush 2 Ви знайдете в нашій минулій статті про відмінність віброяєць “Lush vs Lush 2: основні відмінності”. А ось різницю між вже Lush 2 та новим удосконаленим Lush 3 ми побачимо сьогодні.

Основні відмінності Lush 2 та Lush 3

LUSH 2 LUSH 3

Lush 2 vs Lush 3

Головні відмінності між двома останніми версіями віброяйця Lush криються в:

  • зарядці;
  • формі хвостика;
  • покращеній батареї;
  • оновленій антені та друкованій платі;
  • гучності роботи.

Коротко відмінності викладені, а тепер пройдемося ними детальніше.

Зарядка

Виробники почули прохання своїх користувачок, врахували всі проблеми, з якими вони стикалися під час зарядки секс іграшки і нарешті впровадили у виріб МАГНІТНУ зарядку. На покращену систему зарядки чекало багато юзерів, адже саме зі штекером, який необхідно було вставляти в минулі моделі віброяйця, іноді виникали проблеми і навіть поломки. Деякі не розраховували силу чи неправильно вставляли, від чого штекер ламався чи відбувався дисконект із зарядними точками всередині. Це призводило до неможливості підзарядки інтимного девайсу та прикростей користувачів. Але вдосконалений магнітний зарядний порт Lush 3 рятує ситуацію та забезпечує надійну, зручну зарядку. Тепер Вам не доведеться вставляти штекер у секс іграшку, адже у покращеній моделі Вам необхідно лише прикласти магнітні контакти одне до одного. Це оновлення не лише забезпечить Вам комфорт, а й дозволить уникнути поломок.

Зарядка Lush 2 vs Lush 3

Водонепроникність

Удосконалений магнітний USB-кабель підштовхнув до зміни рівня водонепроникності секс іграшки. Теоретично попередні моделі позиціонували себе як водостійкі і мали можливість брати їх із собою у ванну чи душ. Але на практиці все виявлялося не завжди так, оскільки дехто стикався з труднощами під час водних ігор. Віброяйце могло не коректно працювати через те, що вода могла потрапляти в порт для зарядки, який вів прямо до механізму виробу. Це рідкісні випадки, проте таке траплялося у деяких користувачів. Але в новій версії віброяйця Lush 3 магнітний порт виключає можливість потрапляння води всередину, а тому гарантує повну водонепроникність секс іграшки. Лаш 3 тепер має рівень захисту від води IPX 7 і може бути занурений під воду не глибше, ніж на 1 метр і не довше, ніж на 30 хвилин. З Lush 3 можна сміливо насолоджуватися інтимною стимуляцією і у ванній, і душі, і басейні.

Фіксований гнучкий хвостик

Хвостик віброяйця – це одвічна тема для дискусій. Когось не влаштовувало те, що в Lush 1 не було фіксації в певному положенні, комусь не подобалася зайва гнучкість та відсутність належної фіксації в Lush 2, комусь було надто жорстко, комусь надто розхитано тощо. Але ось з'явився Lush 3, який зібрав усі ЗА та ПРОТИ і втілив у собі золоту середину з усіх побажань та відгуків.

Віброяйце Lush 3 має фіксований, гнучкий і анатомічний хвостик, який ніби обіймає інтимну зону і комфортно закріплюється в одному положенні, забезпечуючи надійну фіксацію та спрямовану стимуляцію всіх необхідних ерогенних зон. Завдяки фіксуючому хвосту віброяйце не вискакує, не з'їжджає і не рухається навіть на найпотужніших режимах та швидкостях. Воно не змінює положення і щільно розташовується всередині, що сприяє масажу точки G та отриманню більш виражених яскравих відчуттів від спрямованої стимуляції.

Хвостик Lush 2 vs Lush 3

Батарея та тривалість роботи

Виробники вирішили зробити своїм користувачкам подарунок і продовжити час їхнього задоволення на цілих 100 хвилин. Покращена батарея заточена на триваліший автономний час роботи без підзарядки. Lush 3 може похвалитися неймовірним результатом – 290 хвилин автономної роботи! Тепер Ви маєте до 5 годин для задоволення без необхідності бігти за зарядкою. Для порівняння, попередня модель Lush 2 витримувала до 190 хвилин активної роботи.

Удосконалена Bluetooth-антена

Оновлена антена нового покоління та друкована плата (PCB) тепер забезпечать Вам ще більш стабільний зв'язок та швидке підключення.

Час роботи Lush 2 vs Lush 3

Рівень шуму

Lush 3 став тихішим за свою попередню версію. Нова модель працює на рівні шуму 43 дБ, що нижче за своїх попередників. Нагадаємо, Lush 2 мав рівень шуму близько 45.5 дБ. Отже, тепер шанс бути розсекреченим Вашими сусідами по квартирі або оточуючими стане набагато меншим. Отримувати задоволення та не привертати до себе особливої уваги? Це до Lush 3.

Форма

Незначна зміна відбулася і у формі віброяйця. На робочій (занурювальній) частині став більш виразним горбок, який під час проникнення та розташування всередині створює чуттєвий тиск на передню стінку піхви. Таким чином, Lush 3 буде сконцентрований на активній стимуляції G точки.

Рівень шуму Lush 2 vs Lush 3

Чи варто міняти на новішу модель?

Звичайно, варто. Навіть хоча б для того, щоб спробувати та зрозуміти, яке віброяйце зручніше у використанні саме для Вас. До того ж, якщо Вам важливий стабільний зв'язок, то покращена антена новітньої моделі дозволить Вам уникати дисконекту і завжди бути в епіцентрі секс подій. Ну а за характеристиками та вдосконаленими змінами Lush 3 – безумовний лідер, який вартий того, щоб спробувати всі нововведення на собі.

Відгуки

Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Lush 2 vs Lush 3: основні відмінності, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка