SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані

Інтерактивні смарт іграшки відкрили портал у світ сучасних технологій та вже активно користуються популярністю серед користувачів. Але індустрія секс іграшок не стоїть на місці і впевнено рухається вперед стрімкими кроками, дивуючи та вражаючи своїми можливостями. На цей раз ми представляємо Вам новинку, яка дозволяє фізично відчувати все те, що Ви бачите на своїх екранах – технологію нового покоління SyncMo.

SyncMo

SyncMo – технологія майбутнього, яке вже настало

SyncMo – найновіша платформа, яка надає відеовиявлення рухів та синхронізацію секс іграшок у реальному часі в той час, коли Ви дивитеся будь-яке відео онлайн. Якщо говорити простими словами, то SyncMo - це спеціально розроблений браузер, який синхронізується з Вашими смарт секс іграшками, відстежує будь-які рухи з екрана ноутбука і передає девайсам імпульси в реальному часі. Це дозволяє користувачам поринути у світ фільмів для дорослих, стати їхньою віртуальною частиною та відчути на собі всі рухи, поштовхи, фрикції та навіть ритми, що відбуваються на відео. Така автоматична функція забезпечить Вам повноцінну насолоду в такт з Вашими улюбленими секс акторами і без зайвих рухів тіла, адже браузер перебирає все керування секс іграшкою в свої руки.

Фішкою SyncMo виступає свобода вибору, адже Ваші інтимні вироби можуть реагувати на будь-який контент, який Ви дивитеся, будь то фільми та відеоролики для дорослих, або будь-який інший відеоматеріал, хоч кліп улюбленої музичної групи. Технологія відстежить будь-який рух та дію, після чого синхронізує все із секс іграшкою. Все досить просто: Ви дивитеся контент, а браузер синхронізує кожен рух із роботою девайса.

З яким секс іграшками працює SyncMo?

Іграшки, які підтримують роботу SyncMo

Спочатку з SyncMo розпочав роботу відомий інноваційний бренд Magic Motion, який зарекомендував себе як крутий виробник смарт іграшок як для задоволення, так і для сексуального здоров'я. Об'єднавши свої зусилля, вони дозволили шанувальникам та користувачам Magic Motion перейти на новий рівень насолоди під час перегляду відео роликів. З таким інноваційним рішенням людям не доведеться додумувати, фантазувати та активно докладати зусиль до процесу стимуляції, адже із синхронізацією вони зможуть повністю поринути у будь-яке відео та втілити всі свої сексуальні фантазії у життя в реальному часі. Як заявив представник: "Можливість синхронізації з відеоконтеном у реальному часі відкриє для користувачів безпечний простір для самовираження та втілення своїх сексуальних бажань". А тому SyncMo працює з усіма смарт іграшками від Magic Motion.

Але на одному Меджик Моушен SyncMo не зупинилися і знаходяться в процесі розширення списку секс іграшок, з якими підтримуватимуть роботу. На даний момент програма працює з Magic Motion, Lovense, Kiiro. Незабаром браузер підтримуватиме синхронізацію з девайсами від: Svakom, We-Vibe, Satisfyer, OhMiBod та іншими.

Де і як можна встановити SyncMo?

Спочатку програма запускалася тільки на платформі Mac (ноутбуки), але зараз вже розробили версію і для Windows. Наступним етапом у найближчому майбутньому стане випуск і веб-додатка для мобільного програвача. Отже, зараз Ви можете протестувати SyncMo на ноутбуках Mac і Windows.

Як користуватись SyncMo?

  1. Завантажити та встановити програмне забезпечення SyncMo (браузер).
  2. Через Bluetooth синхронізувати програму із секс іграшкою.
  3. Відкрити будь-який сайт з відеоконтентом (сексуального характеру чи ні).
  4. Увімкнути відстеження руху.
  5. Насолоджуватися від роботи синхронізації Вашого інтимного девайсу з відео з ноутбука.

Як каже розробник програми: "Робота SyncMo схожа на проміжне програмне забезпечення типу VPN". Його також легко завантажити, встановити та із задоволенням користуватися.

Налаштувати чутливість реагування на рухи можна у налаштуваннях. Є варіант високої, середньої та низької чутливості на кожен рух у відео.

Секс іграшки, які знаходяться в процесі підключенняСкільки коштує?

SyncMo – це платна програма, яка надає Вам вибір:

  • 7-денна пробна версія – 7 доларів;
  • 1 місяць використання – 19.99 доларів;
  • 1 рік використання – з оплатою по 11.99 доларів щомісяця.

Можна також стежити за актуальною інформацією на платформі (сайті), адже іноді вони роблять гарні знижки та акції.

Конфіденційність

Це програмне забезпечення працює незалежно від контенту, який Ви дивитеся та використовуєте, а тому воно не збирає та не передає нікуди жодних Ваших даних. У програмі немає облікового запису, не зберігається інформація про секс іграшку, яку Ви використовуєте, та не зберігаються дані про відеоматеріали, які Ви дивитеся. Програмі невідома Ваша особа, а у разі потреби допомоги у службі підтримки у Вас попросять лише номер ліцензії та жодних особистих даних. Просто завантажуєте програмне забезпечення та користуєтеся тоді, коли Вам потрібно.

Відгуки

SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про SyncMo – відчуйте все, що Ви бачите на екрані, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка