Секстинг без емодзі - повідомлення на вітер

СекстингСекс по телефону, теледильдоніка або секстинг? Як Ви могли здогадатися, всі ці терміни стосуються не класичного сексу в звичному розумінні, а спілкування і комунікації з сексуальним підтекстом на відстані. Секс по телефону - стара як світ практика, яка відома всім від мала до велика, тому в поясненні і поданні не потребує. Деякі відчували всі радощі задоволення даного виду сексуального спілкування на собі, деякі хоч раз в житті дзвонили на спеціальні номери з наданням подібної послуги чисто заради забави і інтересу, і практично всі, навіть якщо і не пробували самі, то вже точно чули про такий спосіб отримання задоволення від інших. Але прогрес не стоїть на місці і все розвивається з блискавичною швидкістю, в тому числі і сфера сексу. У наш час деякі люди і партнери все ще балуються сексом по телефону і в цьому немає нічого ганебного, але ось вже більш сучасні любителі подібних експериментів і способів отримання насолоди на відстані пішли трохи далі і вже активно користуються благами технології під назвою “теледільдоніка”. Про цю ультрасучасну і унікальну технологію сексу на відстані ми Вам вже розповідали, а тому, якщо Ви ще не знаєте, що це таке і як з цим жити, то ласкаво просимо до статті “Секс майбутнього або що таке теледільдоніка?”, з якої Ви почерпнете багато нового і корисного. Залишилося одне питання: що ж таке тоді секстинг?

 

СекстингЩо таке секстинг? 

Секстинг - це обмін сексуальними повідомленнями, еротичними картинками і інтимними фотографіями за допомогою телефонів, планшетів, комп'ютерів і всіляких соціальних мереж. Одним словом, це листування сексуального характеру, яке містить флірт, загравання і спокушання з метою збудження або навіть текстової імітації статевого акту. Такий собі секс по телефону, тільки в текстовому форматі. Термін “секстинг” ж походить від об'єднання слів “секс” і “текстинг” (“текст”). Текстинг - це обмін електронними листами, а секс... - є секс, що вже тут пояснювати. Шляхом логічного об'єднання даних термінів і явищ і відбулося таке словозлиття, в результаті якого утворився новий вид спілкування і отримання віртуальної сексуальної насолоди. Такий пікантний різновид віртуального спілкування дозволяє підтримувати відносини і сексуальне бажання у партнерів, які знаходяться далеко один від одного, підливати масла в полум'я їх любові і зберігати пристрасть навіть на відстані. Крім цього, секстинг може стати прекрасною інтригуючою і дуже збудливою прелюдією, яка лише розохотить партнерів і дозволить повністю віддатися пристрасті при зустрічі. А ось займатися секстингом можна і за допомогою інтимних фото, відео, гіфок, і звичайного тексту з еротичним і сексуальним підтекстом, а також за допомогою смайликів. 

Емодзі - невід'ємний атрибут секстингу

Секстинг без емодзі - СМСки на вітерЕмодзі, вони ж смайлики - це особлива графічна мова, де замість слів використовуються відповідні символи і картинки. Саме емодзі можуть відмінно розбавити сухий текст, внести в нього потрібну емоцію, додати прихованих смислів і чітко або завуальовано висловити те, чого Ви соромитеся написати безпосередньо. У сучасному світі, де більшість людей довго сидять в своїх телефонах і не випускають їх з рук ні на хвилину, емодзі стали невід'ємною частиною листувань. Як же ще висловити свою емоцію краще, як не смайликом? До того ж, багато людей використовують смайли і як повноцінну відповідь, що не вимагає додаткових слів. Коли вже нічого написати або відповісти, але залишати вхідне повідомлення без відповіді не хочеться, то на допомогу завжди прийдуть відповідні емодзі, різноманітність яких просто вражає. Смайлики захоплюють віртуальний світ. Звучить як якийсь низькобюджетний екшн, але правда в цьому є. Не обійшли стороною емодзі і секстинг, під час якого учасники активно використовують найрізноманітніші символи, що позначають все найпікантніше і найпотаємніше, починаючи від статевих органів і закінчуючи інтимними процесами. Фантазія людей настільки безмежна, що будь-якому емодзі можна присвоїти особливий сенс, який зрозуміють лише обрані. У разі секстингу під час листування партнери часто використовують смайлики, які за формою схожі на статеві органи або мають яскраву, усталену асоціацію з тією чи іншою частиною тіла або інтимним процесом. Так, наприклад, баклажан або банан використовуються в якості чоловічого пеніса, в той час як зображення персика або горіха означають сідниці. І таких прикладів дуже багато. Використання таких асоціативних емодзі відбувається для того, щоб підвищити інтерес і температуру листування. Завуальовані смайли замість слів можуть означати і те, що один з партнерів соромиться або йому просто ніяково писати певні інтимні слова, такі як “член”, “вагіна” і т.д, а тому в хід йдуть милі і невимушені малюночки. Але найчастіше такий стиль повідомлень вибирають саме для того, щоб надати вогника і внести інтригуючого розмаїття в сухий і, можливо навіть, нудний текст. За допомогою емодзі можна створити навіть свій особистий секс-код або секс-шифр, який будете розуміти виключно Ви з Вашим партнером. Такі сексуальні коди відмінно виручать Вас, якщо Ви перебуваєте в громадському місці і Ваше листування можуть побачити оточуючі. Люди навколо нічого не зрозуміють і не запідозрять, а Ви в свою чергу отримаєте те задоволення від інтимних листувань з коханою людиною. Емодзі, можна сказати - це цілком собі повноцінна мова, так як за кожним смайликом ховається певне значення або асоціація. Тому з їх допомогою можна активно займатися секстингом, тим більше, що для секс-тем є купа відповідних смайликів. Не знаєте які? Ось вам приклад найпоширеніших сексі-емодзі. Користуйтеся і займайтеся секстингом із задоволенням!

Інтимні смайлики

 

Відгуки

Секстинг без емодзі - повідомлення на вітер (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секстинг без емодзі - повідомлення на вітер, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка