10 правил вдалого і безпечного секстингу

Секстинг

Що таке секстинг, Вам вже відомо з нашої статті “Секстинг без емодзі - повідомлення на вітер”, в якій ми познайомили Вас з таким незвичайним видом текстового флірту і підкинули парочку крутих емодзі для більш яскравих і сміливих листувань. Але для тих, хто пропустив цю статтю або ще просто до неї не дісталися руки і очі, нагадаємо в двох словах, що ж це таке за явище. 

Відправляти інтимні фото можна тільки перевіреним людямСекстинг - це листування, та не просте, а з сексуальним підтекстом. Такий собі віртуальний флірт, який підживлюється еротичними повідомленнями, сексуальними фразочками, пікантними смайликами, можливо навіть розпусним ходом подій і, звичайно ж, збудливими картинками і фотографіями. У наш час такий вид флірту активно набирає обертів, так як величезна кількість найрізноманітніших месенджерів і соціальних мереж так і підштовхує людей до текстового спілкування. А в зв'язку з тим, що доросле життя часом буває настільки завантажене подіями і проблемами, що просто не вистачає часу на реальні зустрічі, то віртуальний зв'язок - це відмінний і найоптимальніший варіант для розслаблення, спілкування і навіть сексуального задоволення. Але чи все так гладко і безпечно, як здається на перший погляд? По суті, можна подумати, що секстинг - це те ж листування, яких у нас буває і по десять штук за день, тільки злегка видозмінене і налаштоване на більш сексуальну хвилю. Почасти - це так, але не зовсім. Листування - це про повсякденне спілкування, до якого ми звикли і яке оточує нас скрізь і з абсолютно будь-якими людьми, що зустрічаються нам на шляху життя або роботи. Секстинг ж - це про інтимне, яке ми можемо довірити тільки певному вузькому колу людей, який заслужив нашу довіру. А тому слід пам'ятати і усвідомлювати всі ризики віртуальних листувань сексуального характеру і бути максимально обережними в таких пікнатних справах, адже як свідчить сучасна мудрість “Інтернет пам'ятає все!”. Ну а для того, щоб Ваш секстинг пройшов успішно і гладко, ми підготували для Вас 10 правил вдалого і безпечного секстингу.

10 правил вдалого і безпечного секстингу

1. Перевірена людина - запорука безпечного секстинга. Що це означає? Займатися секстингом необхідно тільки з тією людиною, яку Ви знаєте, в чесності і порядності якої впевнені і якій довіряєте. Найкраще займатися таким віртуальним фліртом з тим партнером, з яким у Вас вже була близькість. Ідеальним варіантом для секстингу виступає пара людей, які перебувають у відносинах або шлюбі. В такому випадку рівень довіри буде куди вище, а ризик витоку інформації в оточення і інтернет куди нижче. Будьте дуже уважні, адже ніхто не застрахований від ненадійності і непорядності людей. Пам'ятайте, що завжди є якийсь, хоч і маленький, відсоток того, що інформація, фотографії і все листування можуть просочитися в загальний доступ, а тому ретельніше підходьте до вибору пари по секстингу. 

Якщо ж Ви з тих людей, яким подобаються авантюри і Ви за будь-який сексуальний "кіпіш", в тому числі за секстинг з абсолютно незнайомою людиною, то Вам варто дотримуватися більш жорстких правил щодо власної конфіденційності. Ці правила Вас чекають далі за списком. Але хочемо сказати, що секстинг з незнайомцем - це не так погано, як можна подумати поперву. Для деяких як жінок, так і чоловіків такий віртуальний сексуальний зв'язок з незнайомою людиною виступає справжнім задоволенням з палкою пристрастю і неймовірним бажанням. Іноді таких почуттів і відчуттів складно домогтися при спілкуванні зі знайомими людьми, а ось ореол таємничості, невідомості і загадковості тільки підживлює інтерес до персони і викликає буйство емоційних фарб і гормонів. Тому, якщо Ваша авантюрна і ризикована душа готова до гостросюжетних поворотів в секстингу з незнайомцем, то вперед і з піснею. Головне, щоб Ви були впевнені, що все йде за планом і тримали все під контролем. І, звичайно ж, якщо Ви отримуєте насолоду від секстингу з людиною, про яку Ви не знаєте зовсім нічого, то продовжуйте і отримуйте задоволення і далі. Але не забувайте про наступні правила.

Ніяких облич2. Ніяких облич в кадрі. Якщо під час секстингу Ви плавно переходите до стадії обміну інтимними фотографіями або навіть з цього етапу і почалося Ваше пікантне спілкування, варто пам'ятати, що на фото і відео матеріалах не повинно бути відображено: обличчя, особливості тіла, що відрізняють Вас від інших людей (татуювання, родимі плями, шрами і т.д.) і навіть інтер'єр кімнати, за яким можна зрозуміти, хто є учасником секстингу. Повірте, якщо Ви пошлете партнеру по листуванню фотографію якоїсь своєї частини тіла, будь то ніжка, стегна, животик, пупочок, п'ята або куди більш потаємні і інтимні ділянки, але без обличчя - Ви все одно будете у виграші. Людина на іншому кінці віртуального флірту відмінно збудиться і від частин тіла, якщо правильно їх подати і естетично сфотографувати. Така собі збудлива інтрига без облич. Тим більше, якщо Ви займаєтеся секстингом зі знайомою людиною або своїм постійним партнером, то на обличчя вони Ваше і так надивилися, так що нічого нового Ви їм не покажете. А ось, якщо листуєтеся з незнайомцем, то зберігання обличчя в таємниці створює тільки особливий шарм загадковості і невідомості, який просто не може не збуджувати. Зате при такому розкладі Ви завжди будете впевнені в тому, що на фотографіях або відео немає Вашого обличчя, а тому, навіть якщо вони потраплять в мережу, то ніхто не доведе, що це Ваш рожевий сосочок або занадто сексуальний великий палець лівої ноги. Як то кажуть, попереджений - значить озброєний. Будьте у всеозброєнні, вміло ухиляйтеся від камери і зберігайте анонімність.

3. Користуйтеся тільки власними пристроями. Ніяких чужих телефонів, ноутбуків друзів або комп'ютерів в читальному залі бібліотеки або інтернет-клубах. Для секстингу використовуємо виключно свої телефони та інші гаджети. Це Вам не у вайбері у мами уточнити, який хліб купувати: пшеничний або цільнозерновий, а особисте листування сексуального характеру з можливим обміном відвертих фотографій, які ох як не хочеться, щоб потрапили в мережу. Так що 100% впевненість в тому, що ця інформація зберігається тільки на Вашому пристрої - запорука Вашого спокою в подальшому. Ви ж не хочете, щоб Ваші інтимні фотографії гуляли по сітці комп'ютерного клубу, в який Ви забрели від безвиході і сильного бажання поділитися своєю сексуальною енергією з партнером по листуванню? Або не бажаєте, щоб Ваші пікантні частини тіла знайшли широку впізнаваність і популярність серед друзів або близьких? Тоді секстимося виключно зі свого телефону/ноутбука/комп'ютера і тільки з надійних месенджерів під хорошим довгим паролем. Але найкраще для повної конфіденційності та анонімності підійде наступний пункт. 

Секстинг4. Ретельно очищаємо історію браузера і видаляємо листування. Як би ми не сподівалися на повноцінну приватність листування, але жоден месенджер не може Вам цього гарантувати. До того ж, всі мережі, месенджери і пристрої час від часу можуть давати збій, а часом такі збої можуть принести вельми несподівані і не зовсім приємні наслідки. Плюс, не варто забувати, що завжди існували, існують і будуть існувати різного роду хакери, які можуть влізти у Ваші дані як цілеспрямовано, так і абсолютно випадково наштовхнутися саме на Вас і поживитися пікантною інформацією, якою можна буде надалі шантажувати. Це все до того, що не можна бути на 100% впевненим у приватності та конфіденційності в Інтернеті. Але рішення все ж є. Щоб не стати жертвою хакерів, які можуть вкрасти Ваші інтимні фотографії або відео з метою шантажу і наживи, або ж по безглуздій випадковості самому засвітити всі пікантні моменти оточуючим, випадково відкривши не ту переписку, папку або файл, необхідно просто все видаляти. Немає інформації - немає компромату. Послали партнеру інтимне фото? Дали час йому помилуватися і пофантазувати, після чого без докорів сумління видаляєте. Найкраще видаляти як у себе в чаті, так і в листуванні партнера одночасно. Благо, деякі месенджери мають функцію двостороннього видалення. Якщо ж такої можливості немає, то варто вимагати від партнера, щоб він також видалив файли зі свого боку. Так, довго Ви цими фотографіями і відео не понасолоджуєтеся і повернутися переглянути їх в особливий настрій у Вас не вийде, але зате Ви будете впевнені, що цих матеріалів більше ніде немає і вони недоступні для чужих очей назавжди. До того ж, це відмінний стимул кожен раз фотографувати різні ділянки тіла і відправляти все нові і нові фотографії.

Подбайте і про те, щоб інтимні фото і відео матеріали не зберігалися на Вашому пристрої або пристрої партнера по листуванню. Не повинні вони літати і в хмарах зберігання різних сервісів і, звичайно ж, автоматично не передаватися і синхронізуватися з іншими пристроями. Забезпечте собі максимально надійну переписку і зберігання матеріалів. 

5. Кодові імена. Секстинг - це відмінний привід побути агентом під прикриттям. А раптом хтось натрапить на Вашу переписку, коли Ви забудете заблокувати екран телефону або, не дай бог, втратите пристрій. Ну або, знову ж таки, Ви можете випадково самостійно засвітити всі імена і подробиці листування, випадково натиснувши не туди. В такому випадку, якщо Ваш партнер по секстингу підписаний своїм справжнім ім'ям і прізвищем, а в примітці ще й внесено по батькові, адреса і дата народження, то все, пиши пропало. Ні про яку конфіденційность й мови бути не може, якщо Ви навіть не спромоглися поміняти Петю Васильєва на, хоча б, якогось “зайчика” або і зовсім більш витонченого “господаря”. Не буде імен - не буде зайвих проблем і казусів. Ніхто ніколи і не дізнається, що ж за особистість ховається під загадковим нікнеймом “Володар”. Може це жартівливе листування зі старим другом з незвичайним прізвиськом або який-небудь загальний фандом Володаря Кілець, а може і зовсім Ви спілкуєтеся з Фродо з далекого Гуанчжоу, який ось-ось відправить Вам золотий перстень з Аліекспресса. У будь-якому випадку, про це вже ніхто не дізнається і не здогадається. Візьміть собі кодові імена і насолоджуйтеся новим віртуальним життям, де немає справжніх даних, буденних проблем і роботи. Тільки еротичні листування, збудливий флірт і інтимні фотографії. Чи це не блаженство? 

Інтимні листування6. Уважно дивіться, куди відправляєте повідомлення. Хоч раз в житті, але у кожного було таке, що написане повідомлення по безглуздій випадковості відправлялося іншому адресату. Причин може бути маса: і однаково підписані контакти, і поруч стоять діалоги, і схожа по кольору і картинці заставка/аватарка/фотографія користувача, та навіть випадкове потрапляння пальця не в те віконце і не в той діалог. Все це може статися з кожним, але тільки різниця в тому, що в разі секстингу помилка буде фатальною. Випадкова відправка “Привіт. Як справи?” іншому користувачеві не зрівнятися масштабом катастрофи з відправкою інтимного фото не тому адресату. А так як деякі месенджери не мають функції скасування відправки повідомлення або двостороннього видалення у користувачів, то виправдовуватися і червоніти доведеться ще дуже довго. Тому в секстингу потрібно бути максимально уважним і акуратним, щоб випадково натиснути не туди і випадково не заплямувати собі репутацію.

7. Правильно підібраний час. Перед тим, як відправляти партнеру по листуванню свої еротичні фотографії або полум'яні, пристрасні промови, варто уточнити, чи вільний він для цього. Погодьтеся, ніяково для нього вийде, якщо Ви будете закидати людину оголеними частинами тіла, а він в цей час буде сидіти поруч з бабусею за святковою сімейною вечерею або презентувати нові стратегії розвитку бізнесу численній і впливовій аудиторії. Всьому свій час, як то кажуть. Тому, перед початком свого пікантного спілкування непогано було б дізнатися, чим людина зайнята і чи готовий він морально і фізично займатися зараз секстингом або ж варто трохи стримати свій сексуальний запал. 

8. Орфографічні помилки - вбивці пристрасті. Якщо Ви займаєтеся повноцінним секстингом з використанням тексту, еротичних промов і полум'яних слів, а не просто перекидаєте один одному інтимнимі фотографії, то грамотність - не менш важлива запорука успіху. Так, буває в пориві пристрасті натискаєш не ті кнопки або від перезбудження починаєш плутатися в словах, але все ж, слід стежити за тим, як Ви пишете, адже для деяких людей орфографічні помилки - це цілковитий антисекс, яким би Ви пристрасним співрозмовником не були. Можна чисто випадково видати якусь помилку, на яку цілком собі можна закрити очі і аргументувати її палкою пристрастю і збудженням, адже всі ми люди і всі можемо помилятися. Але, якщо людина регулярно робить елементарні помилки, які не просто складно не помітити, але і які відбивають все бажання продовжувати навіть таку пікантну переписку, то все - це крах. Постарайтеся не допускати такого в повідомленнях і добре думайте про те, що Ви пишете, адже слово - не соловей, вилетить … - видалити не зможеш. 

Секстинг9. Повага до співрозмовника. Завжди варто пам'ятати, що будь-яка людина - це індивідуальність, якій властива своя манера спілкування, набір принципів, певних поглядів, вірувань, табу і заборон, а тому це все потрібно враховувати при спілкуванні з ним. Не можна намагатися змінити або переробити під себе людину тільки через те, що Вам з ним некомфортно спілкуватися або він робить щось не так, як було придумано раніше у Вашій голові. Секстинг - це хоч і листування інтимного характеру, але це все ще міжлюдське спілкування, в якому важлива повага один до одного і вміння вислухати співрозмовника, прислухатися до нього і знайти, де треба, вихід або компроміс. В даному виді листування повага перш за все стосується інтимних і сексуальних сфер. Якщо співрозмовник має певні табу на якийсь вид особистих фотографій або обговорюваних тем, то не варто уламувати всіма правдами і неправдами, щоб він робив те, що хочеться Вам, але неприємно йому. З повагою ставтеся до бажань і можливостей один одного. Поважайте будь-яке “НІ” і не намагайтеся переконувати людину тільки тому, що Вам цього хочеться. Листування, будь воно робоче, дружнє або сексуальне - це, перш за все, спілкування між різними людьми, а не спілкування і боротьба однієї людини зі своїми внутрішніми бажаннями і фантазіями. У будь-якому спілкуванні важлива повага, тому не нехтуйте нею. 

10. НІ алкоголю! Так, є переконання, що невелика кількість алкоголю може допомогти людині розслабитися, налаштуватися на необхідну хвилю і отримати частку впевненості в собі, але іноді це може зіграти в злий жарт. Навіть безневинна парочка келишків чого-небудь алкогольного здатна притупити самоконтроль, уважність і пильність людини. Тому, якщо не бажаєте наробити дурниць, про які потім будете шкодувати, то не вживайте алкоголь ні перед секстингом, ні протягом листування. Не сперечаємося, алкоголь можливо зможе підвищити градус Вашого і так інтимного спілкування, але слід пам'ятати, що самоконтроль і наслідки - понад усе. Навіть мала кількість алкоголю може запросто перекреслити всі вищевказані правила і все піде не за планом. Так що, щоб не вдарити в бруд обличчям, варто вберегти себе від впливу дурманного зілля.

Відгуки

10 правил вдалого і безпечного секстингу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 10 правил вдалого і безпечного секстингу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка