Стосунки на відстані: як впоратися з вимушеною розлукою?

Тема стосунків на відстані зараз актуальна як ніколи. Карантин змусив безліч закоханих дотримуватися самоізоляції, і далеко не завжди це виходить зробити разом. Хтось застряг в іншій країні по роботі, а кому-то просто не можна піддавати себе і оточуючих ризику, що в першу чергу виключає побачення. Як би там не було, безліч людей в світі об'єднує одне - бажання бути разом і зберегти любов незважаючи на всі складнощі долі. 

Відносини на відстані - це зовсім особлива ситуація. Так що ж робити, якщо коханий застряг в іншій країні? Як бути, якщо самоізоляцію ви змушені проживати окремо? Як перестати заздрити цим щасливчикам, які можуть в будь-який момент обійняти та поцілувати свою половинку? Відповіді на всі ці непрості питання читайте в статті!

Як підтримати стосунки?

Перш за все, поговорімо про стосунки в більш глибокому розумінні. Відстань - досить серйозна перевірка на міцність. Побудувати відносини, а також зберегти їх буває непросто навіть постійно бачачи один одного. Що вже говорити про те, коли люди знаходяться далеко один від одного... Проте, шанси на успіх все ж є! Головне, щоб було бажання берегти й розвивати, щоб ви дійсно відчували любов і прихильність до людини. Всі ми переживаємо самотність по-різному, але багато хто з наведених нижче порад працюють для будь-яких відносин в принципі. 

  1.  Проводіть час разом
    У будь-якій ситуації можна і потрібно виділити час на спілкування зі своєю другою половинкою. Не обов'язково їздити або літати, адже існує маса способів зв'язатися з людиною навіть на іншому кінці світу. Наприклад, відеодзвінки. Skype, Viber і інші соцмережі з месенджерами вже настільки давно увійшли в наше життя, що уявити день без них дуже складно. вийміть користь!
    За допомогою дзвінків і відеозв'язку ви можете гуляти разом, ходити в магазини, готувати вечерю і багато іншого. Доведено - відносини на відстані міцніють з кожним дзвінком. Розкажіть коханій людині, як пройшов Ваш день, запитаєте про його справах - будьте залучені в життя один одного.
  2. Але не занадто багато
    Легко піддатися бажанню дзвонити партнеру в будь-яку вільну хвилину. Але це досить швидко може стати обтяжливим і привести до непотрібного напрузі. Життя не стоїть на місці, не перетворюйте себе в заручників ситуації та не зачиняйтеся від зовнішнього світу. Обговоріть з партнером, якої кількості уваги в день вам двом досить, щоб відчути любов і підтримку другої половинки.
  3. Відвертість завжди працює
    Кожен переносить розлуку по-своєму. Хтось з легкістю чекає місяцями, або навіть роками, а комусь потрібно енергетичне і сексуальне підживлення постійно. Домовтеся про те, який формат відносин Вам підходить, про зобов'язання. Чи будуть вони моногамними або відкритими? Чи припустимий флірт, побачення, або ж секс "на стороні"? Незалежно від обраного Вами варіанту, всі беруть участь у відносинах сторони повинні бути абсолютно чесними як з собою, так і один з одним. Така проста, але водночас очевидна стратегія допоможе уникнути сварок, недомовок і інших неприємностей, які згубно впливають на відносини.

 

Як зберегти гостроту?

Якщо питання з комунікацією і спілкуванням здається цілком вирішуваним, що ж робити з природними потребами? Один з найважливіших факторів, що дозволяють зберегти здорові відносини - це цікава сексуальне життя. І хоч відстань накладає певні обмеження, сучасний світ і гаджети пропонують масу варіантів, як можна розв'язати це питання. 

Секстінг
Такий вид комунікації користується величезною популярністю у пар. Багато хто навіть вважають за краще секстінг відеодзвінків, і це не дивно! Адже куди пікантні відправити коханій людині фото, супроводивши його повідомленням, де в подробицях описується, що б Ви зробили, якби опинився зараз поруч. Проявіть фантазію, додайте побільше пікантних деталей і Ваш партнер буде в захваті. 

Крім того, принадність такого формату спілкування в тому, що його можна поставити на "паузу" в будь-який момент! Звичайно, хочеться всього і відразу. Але якщо є можливість заінтригувати, зацікавити та збудити ще сильніше - не варто її випускати. Це може бути весело і цікаво, головне, не забувайте перевіряти адресата перед відправкою. 

Еротичні селфі
Якщо у Вас є спільні еротичні селфі - це круто. Красиві фото можна відправити партнеру як нагадування про те, як це круто - бути поруч. Крім того, такі фотографії піднімуть настрій не тільки йому (або їй), але і Вам! Створіть собі галерею з красивих фото Вас, партнера або спільних знімків. Можна навіть красиво обробити знімки, що додасть їм додаткової привабливості. Головне, не переборщити з фільтрами! Перетворіть процес в гру - відправляйте фото нібито це шматочки пазла, приберігаючи найгарячіші кадри як нагороду за терпіння. 

Відеодзвінки
Ми вже говорили про те, який корисний відеозв'язок у відносинах на відстані. Але використовувати її теж можна по-різному. Для звичайних пар така забава може урізноманітнити інтимне життя, але на відстані ж - це справжній порятунок. Сюди ж можна віднести й традиційний секс телефоном.

Наприклад, класною ідеєю буде організувати сеанс взаємної мастурбації. Еротична білизна, приглушене світло, томний голос... Проявіть фантазію, пограйте зі сценаріями. Запропонуйте партнеру гру - нехай він керує Вами, вказуючи, як і де Ви повинні себе пестити. Веселе і приємне проведення часу гарантовано! А як бонус - Ви дізнаєтеся багато нового про партнера і його перевагах.

Романтичні та еротичні листи 
Звичайні листи, так. Такі, які з марками та конвертами. Такий спосіб комунікації хоч і застарілий частково, але все одно технології поки не можуть запропонувати альтернативи. Відчуйте себе героями любовного роману: напишіть листа від руки для своєї другої половинки. Такі рядки будуть довго зберігати в собі тепло автора. А для більшого ефекту листок можна збризнути Вашим улюбленим парфумом. 

Секс-іграшки
Як усі ми знаємо, прогрес не стоїть на місці. І в першу чергу це стосується сфери секс-іграшок. Найпростішим варіантом буде відправити коханій людині девайс - вібратор або, наприклад, мастурбатор, який його точно порадує. Але є і більш сучасна альтернатива - секс-іграшки з синхронізацією. Такі девайси дуже популярні й можуть з'єднувати пари на будь-якій відстані. Не важливо, де знаходиться Ваш партнер, головне щоб там був інтернет! 

Головний плюс таких “дистанційних” пристроїв полягає в тому, що зі свого смартфона Ви можете управляти іграшками, які знаходяться далеко від Вас. Або Ваш партнер може взяти на себе віддалений контроль над вашими девайсами. Багато з них можуть навіть синхронізуватися між собою! Наприклад, вібратор у дівчини і мастурбатор у хлопця працюватимуть в єдиному режимі, що дозволить в певному сенсі відчувати "близькість" партнера.
Один з важливих моментів - це різноманітність секс-іграшок, яке відкриває безмежний простір для фантазії. 

Відносини на відстані - це не вирок. Любов і турбота один про одного - це дуже важливо, особливо у випадках, коли Ви не можете фізично обійняти свою половинку. Нехай Ваші почуття виявляться сильніше негараздів і кілометрів! 

 

Відгуки

Стосунки на відстані: як впоратися з вимушеною розлукою? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Стосунки на відстані: як впоратися з вимушеною розлукою?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка