Секс-іграшки майбутнього

     Рік за роком технології виробництва секс-іграшок набирають нових обертів і світі з'являється багато цікавих іграшок, які просто не можуть не зацікавити здорову людину що любить секс. Можливо, ми навіть уявляємо, що готують виробники, і як будуть дивувати, а головне задовольняти нас в майбутньому. Але навіть нині вже існують технології, готові втілити навіть найвибагливіші фантазії. Ми вирішили трохи пролити на це світло.

Секс кіборги

    Цих незвичайних коханців уже кілька років обговорює весь світ, а деякі навіть активно випробовують. Секс кіборги зайняли свою нішу і далі продовжують удосконалюватися. Хоч технологія однією ногою і стоїть в масових продажах, поки вона досить дорога і не всі можуть дозволити собі подібну іграшку. Як не крути, але дізнавшись про подібні нововведення, мабуть, кожен задумався про те, якого виду секс кіборга придбав би собі. Точні риси обличчя, форма тіла, шкіра подібна натуральної - це просто казка. Можна придбати вже готовий варіант іграшки, але практикують і виготовлення під замовлення. Власник може детально описати свої бажання, аж до родимок на тілі або інших збудливих особливостей. Хтось вважатиме за кращого коханця знаменитість, хтось екзотичного іноземця, а хтось вирішить остаточно не змінювати своїм вибором і зробить ляльку у вигляді свого справжнього сексуального партнера. 

Справжній секс на відстані

    Секс-іграшки, якими можна управляти на відстані за допомогою інтернету вже є практично скрізь. Але виробники товарів для дорослих на цьому не зупиняються. З'явився пристрій, який дозволить займатися сексом на відстані, при цьому відчуваючи все скорочення партнера в цей момент. Іграшка являє собою фалоімітатор і штучну вагіну, які синхронізуються між собою і з допомогою інтернету передають інформацію. Здавалося б нереально, але раніше захмарні можливості вже доступні.

Віртуальний секс

    З появою шолома віртуальної реальності також з'явилася ідея досить реального віртуального сексу. Поки це не дуже поширена можливість, але сподіваємося в найближчому майбутньому одна з найбільш доступних. Звичайна мастурбація відразу прийме новий характер. Спостерігання в цей час пікантне, а найголовніше реалістичне видовище, мабуть, збудить краще за найвитонченіше еротичне кіно. А якщо віртуальний секс буде можливо поєднати з відповідними секс-іграшками, розваг на тривалий час ой як багато. Так що там говорити. Навіть любителі різних хентай, зможуть все таки втілити свої фантазії в життя і зайнятися сексом, наприклад, з мальованої дівчиною.
 

Сукня, що зникає

    І на останок додамо інноваційний одяг, який, може, не доставляє задоволення тому, на кого його надіто, але точно задовольняє присутніх поруч з ним. Плаття-невидимка. Воно зроблене зі спеціального матеріалу, оснащено датчиками, електродами та світлодіодами. У той момент, коли людина відчуває сексуальне збудження - плаття стає прозорим. 
У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати нехай не настільки просунуті іграшки, але також достатньо якісні та високотехнологічні. Наприклад, можна вибрати з розумних гаджетів для стимуляції з будь-якої точки світу. Це іграшки від We-Vibe, Magic Motion, Pretty Love та інші.

Матеріали за темою

Відгуки

Секс-іграшки майбутнього (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс-іграшки майбутнього, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка