Як користуватися вібратором (чоловікам)

     Вібратори – секс-іграшки, за скромними розмірами яких криється величезне задоволення, яке вони здатні подарувати. Вони являють собою невеликий пристрій, що дозволяє стимулювати нервові закінчення і отримувати від цього задоволення сексуального характеру. Включивши ігри з вібратором в власне сексуальне меню, Ви зможете розкрити для себе невідомі раніше можливості свого тіла і отримати ні з чим не порівнянні приємні відчуття. Насолоджуватися іграми з вібраторами можуть представники обох статей...
 
     Знайомство з вібратором
 
     Включивши вібратор в свій еротичний арсенал, не поспішайте відразу відчувати його в дії. Розгляньте предмет, уважно вивчіть інструкцію (якщо така є) і розберіться з особливостями управління пристроєм. Більшість сучасних вібраторів має кілька режимів вібрації і різну інтенсивність – уважно вивчіть, де і як вони переключаються, це обов'язково стане в нагоді Вам в Ваших експериментах.

     Пошук нових ерогенних зон
 
     Головною ерогенною зоною чоловічого тіла традиційно вважається статевий член. Це дійсно так: за кількістю нервових закінчень саме пеніс лідирує серед всіх інших частин тіла, а значить, ласки саме цього органу дарують найбільш інтенсивне задоволення. Але «основна» - не означає «єдина»: дарувати задоволення може вплив на безліч інших зон, які раніше не спадало на думку пов'язувати з еротичними переживаннями. Тому починати знайомство з вібратором рекомендується з менш чутливих зон – рук, ніг, живота, шиї, уважно прислухаючись до своїх відчуттів і побажанням тіла. Для початку цілком підійде вимкнена іграшка, далі приступайте до самої повільної і слабкою вібрації, поступово нарощуючи темп.
 
     Стимуляція пеніса за допомогою вібратора
 
     Вивчивши можливості свого тіла і серйозно підвищивши градус його напруження, приділіть увагу пенісу. Зовсім необов'язково робити все, щоб отримати миттєву розрядку. Свідомо відтягуючи момент настання оргазму, Ви продовжуєте власне задоволення. Не соромтеся експериментувати: спробуйте різні режими вібрації, міняйте силу притискання іграшки до шкіри, торкайтеся до ділянок, які рідко задіяні під час традиційного сексу, підключіть свою уяву. Результат не змусить себе чекати, вилившись потужним і яскравим оргазмом. 
 
     Анальні задоволення
 
     Для сміливих чоловіків без комплексів, які бажають збагатити свій інтимний досвід анальними іграми, вібратор стане незамінним помічником у справі освоєння нових секс-горизонтів. Для анальних утіх існує окрема різновид вібраторів, які характеризуються меншими розмірами і спеціальної ергономічною формою. Введення вібратора в задній прохід вимагає використання лубриканту, без якого процес може проходити болісно. Ніяких різких рухів і зусиль – тільки послідовність, м'якість і природність можуть забезпечити позитивні враження.
 
     Вібратори для чоловіків: цікава річ для тих, хто прагне випробувати всі існуючі задоволення.

 

 

Відгуки

Як користуватися вібратором (чоловікам) (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як користуватися вібратором (чоловікам), залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка