#10yearschallenge: виклик прийнятий!

Еволюція секс-іграшок

10 years challenge - челендж, масово захопив всі соціальні майданчики, які тільки існують. Instagram, Facebook, Twitter та інші розважальні та інформативні мережі просто кишать фотографіями людей по типу "До / Після", але хто сказав, що еволюція відбувається лише в зовнішності людини? Секс-іграшки пройшли чималу і досить цікаву еволюцію в розвитку, функціонал і дизайні, а за останні 10 років виробництво іграшок для дорослих просто дивує фантазією і технологічністю інтим-гаджетів. Це вже навіть не іграшки, це справжні механізми з виробництва задоволення і насолоди!

Ні, нам не кидали виклик, ми вирішили кинути собі його самі. Адже побачити шлях розвитку секс-іграшок - досить кумедно і цікаво і нам, і, швидше за все, Вам, раз Ви зайшли на цю статтю. Тому, ВИКЛИК ПРИЙНЯТО! # 0yearschallenge секс-іграшок - поїхали!

Секс-ляльки

Хіба ліва не втілює жіночність?

Секс-ляльки - річ хоч і корисна для деяких, але вельми оманлива. Це та секс-іграшка, яка відмінно підійде і для челенджа "Очікування / реальність", адже не завжди всередині коробки буває те, що намальовано на картинці. Але зараз мова про #10yearschallenge, що є не менш захоплюючим видовищем. 

Не вусики, а пропуск в трусики

Як Ви самі розумієте, на початку 2000-х над дизайном особливо не морочилися. Головне, що потрібне пікантний отвір є, очі та рот намальовані, груди, хоч і кострубаті, але надуті є. Зовнішність ляльок була, так би мовити, на любителя. На сліпого любителя. Ну або людини з розряду "Мої смаки дуже специфічні", if you know what i mean. Зараз же технології зробили крок вперед і продовжують просуватися з неймовірною швидкістю. Розробка і створення ляльок на сьогодні розвивається страшними темпами, адже деякі іграшки важко відрізнити від реальних людей. Власне, це і приваблює любителів секс-ляльок. Навіщо потрібні труднощі, якщо є мовчазна панянка, що вельми не відрізняється від справжньої, але штучна? Але і вартість таких гіперреалістичність дівчат вкрай висока як для середньостатистичного прихильника штучних вагін. Краще вже на ці гроші купити машину, майже рівноцінно. Проте, результат на обличчя - за 10 років старань виробників секс-ляльок для справжніх мастурбуючих ляльководів, секс-ляльки зійшли на небувалий рівень як якості, так і зовнішнього обличчя.

Вібратори та фалоімітатори

Містер банан до Ваших послуг  

Не варто навіть і говорити про якість і можливості вібраторів і фалоімітаторів 10 років тому. 

Ясна річ, що якщо звичайна гумова лялька має колосальні відмінності за десятиліття, то функціональні вібратори просто дивують і зачаровують технологічністю. Як то кажуть, до чого дійшов прогрес...! Але не будемо копатися в функціоналі - це технології майбутнього, а просто пройдемося по забавним відмінностям в зовнішньому вигляді. Тільки під час візуального порівняння можна побачити глобальну відмінність, і звичайно ж, не на користь десятирічної давності.

До чого дійшов прогрес...

Слівце про давнину. Заглибившись в історію вібраторів, яка починається далеко не з десяток років тому, ми виявили секс-іграшки, які можуть викликати лише співчуття жінкам, якими ними "задовольнялися". Просто не можемо не показати Вам дані екземпляри для отримання насолоди.

Знаряддя насолоди

Зізнайтеся, захотілося спробувати? Якщо так, то з такими темпами розвитку технологій, можливо, Вам вдасться в недалекому майбутньому злітати на машині часу в часи, коли секс-іграшки виглядали як знаряддя для тортур. Ну, а якщо немає, то вітаємо! Адже вибір якісних і функціональних вібраторів і фалоімітаторів зараз просто величезний! Ну а після побаченого в голові крутиться лише думка "Бідні жінки!". На що тільки не підеш, заради задоволення... Навіть на секс-іграшки, які схожі на засоби самозахисту від далеко не галантних середньовічних маніяків.

Машина задоволення

Мастурбатори та ерекційні кільця

Секс-іграшки для чоловіків під'їхали. Розвантажуємо!

Копчена вагіна виглядала чудово. Чи не так?

Мастурбатори, або іншими словами штучні вагіни і ануса - це відмінний і приємний вихід, якщо Ви самотні або Ваша партнерка знаходиться в кругосвітню плавання. 

Благо, ми живемо в 2019

Але вагіна, хоч і штучна, повинна ж бути м'якою і ніжною на дотик, передаючи все дрібні деталі, аж до матеріалу і внутрішньої структури будови, щоб передати всю реалістичність. Інакше, навіщо мастурбатор, якщо можна використовувати перше, що потрапить під руку і що має хоч якесь ніяке отвір? Вся ж суть в реалістичності відчуттів, а не в наявності необхідного отвори. Так от, не бажаємо Вам виявитися мастурбуючим молодиком, що бавиться зі штучною вагіною 10 років тому. Мало того, що ні про яку реалістичність відчуттів і мови бути не може, так ще й на вигляд такі іграшки були далеко не самими збудливими. Ви бачили коров'ячу пряму кишку? Ось і ми не бачили. Але припускаємо, що вона виглядає саме так, як мастурбатор 10-ти річної давності. Приємного апетиту, так би мовити...

Як Вам козяче кільце?

Що стосується ерекційних кілець, то якщо Ви захочете відправитися в минуле, не вибирайте 1200 рік. Якщо навіть ерекційні кільця виглядали так, ніби вони виготовлені із залишків розкоші в результаті тортур, то страшно уявити все інше, що використовувалося в побуті та сексуальному житті.

Чому це виглядало так дивно? Та тому, що в 1200 році китайці вже були винахідливими людьми. І це ерекційне кільце - ніщо інше, як колечко з козячих повік. Так-так, козячих повік. Навіщо? Самим лише китайцям відомо...

 

Виклик прийнятий! Виклик виконаний!

#10yearschallenge секс-іграшок виконаний. З нетерпінням чекаємо приходу 2029, щоб подивитися на нову захоплюючу еволюцію інтим-товарів. Ну а зараз, радійте, що живете у 2019 і приймайте виклик. Ваша черга!

Хіба я дещо не красива?

Відгуки

#10yearschallenge: виклик прийнятий! (2 відгуків)
01.02.2019
5 - Санько

Цікавий екскурс в історію. Чогось не знав, щось освіжив в пам'яті. Написано гарно, читати легко і прикольно. За підписи на картинках окремий плюс :) Так тримати, несіть секс-освіту в маси :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Шановний Санько!
Дякуємо за проявлений інтерес. Залишайтесь з нами - попереду ще багато цікавого! ;-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
30.01.2019
5 - Саня

Если наводить на картинки и читать надписи, то можно умереть от смеха

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаем-ая(-ый) Саня.
Мы рады, что Вы обратили внимание на нашу маленькую шалость ;-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про #10yearschallenge: виклик прийнятий!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка