Зліпок свого члена не бажаєте?

Битва фалоімітаторів. І це дійсно так, адже якими тільки фаллосами НЕ кишить секс-ринок в 2021 році, починаючи від незвичайних кольорів і матеріалів, і закінчуючи химерними формами і вражаючими розмірами. Придбати то можна абсолютно будь-який штучний пеніс, все лише залежить від Ваших смаків і асортименту магазина. Але чи не здається Вам даний варіант аж надто банальним і примітивним? А тим більше, якщо Ви людина творча, яка вміє володіти своїми руками і знаходити їм застосування, а “Наші руки не для нудьги” - це і зовсім Ваш девіз по життю, то наступна ідея Вам ох як сподобається. Що Ви скажете на те, щоб відтворити унікальний член своєї коханої людини і відобразити його в анналах історії у вигляді не просто скульптури, а справжнього силіконового фалоімітатора, що ідеально підходить як для милування, так і для інтимної стимуляції? Якщо ця пропозиція здалася Вам привабливою і інтригуючою, а руки мимоволі почали хрустіти пальчиками і розминатися в очікуванні захоплюючої і творчої процедури ліплення пеніса, то розповімо Вам про це докладніше.

Любиш секс, люби і пеніси ліпити!

Любиш секс, люби і пеніси ліпитиНастав час пізнати особливе ремесло і відкрити в собі дар геніального скульптора. Ліплення члена - заняття для тих, кого вже важко чимось здивувати і ідеальний подарунок для тих, у кого вже все є. Створювати скульптуру члена - це Вам не готовий продукт юзати. Головна відмінність саморобних штучних пенісів від проданих готових виробів - це те, що Ваш фалоімітатор буде унікальний в своєму роді. Такий член буде тільки в двох примірниках на всій планеті - силіконова реалістична копія і справжній пеніс Вашого піддослідного, точніше коханої людини. Але не лякайтеся гучного слова “скульптура”, адже Вам зовсім не доведеться з безформної брили матеріалу роками створювати ідеальний витвір мистецтва і копітко потіти над створенням досконалості. Це ж не статуя Давида, в кінці кінців. Ні, Ви звичайно можете створити всім членам член, ми в Ваших здібностях нітрохи не сумніваємося, адже в кожному з нас може жити маленький Мікеланджело, але зараз же мова йде про більш легкі і швидко виконувані способи створення копії члена. Ідеальним варіантом у такому випадку виступають спеціальні набори для виготовлення копії пеніса Cloneboy, які дозволять Вам створити реалістичний фалос в максимально короткі терміни, які обчислюються хвилинами. Для цього Вам знадобиться лише набір для ліплення, чоловік з пенісом, який служитиме своєрідним референсом, і трошки вільного часу. Все інше для Вас вже приготували виробники і з любов'ю вклали в набір, щоб Ви могли відразу і приступити до творчого і злегка пікантного процесу. До слова, такий метод створення фалоімітаторів використовується і для виготовлення секс-іграшок, що імітують статеві органи відомих акторів фільмів для дорослих. Так що, є прекрасна можливість відчути себе важливою персоною, у якої беруть не автограф, а зліпок члена. Варто відзначити, що створення копії члена - це прекрасна можливість і зблизитися з партнером ще більше, і відмінно провести час разом за цікавим і захоплюючим заняттям. Народження силіконового члена-двійника - це прекрасна командна робота, яка не дасть занудьгувати і як слід обдарує обох учасників процесу відмінними позитивними емоціями і яскравими враженнями. Ліплення пеніса - це чудова можливість експериментувати, творити і надихатися разом з партнером. Адже спільна справа зближує, а вже така пікантна дія зблизить кого завгодно тим більше. Але не думайте, що створення фалоса за зліпком свого пеніса - це виключно робота в парі, яка вимагає чотирьох робочих рук. Так що, якщо Ви чоловік, який бажає увічнити свій дорогоцінний член на самоті, без допомоги сторонніх осіб, то у Вас це з успіхом вдасться, так як в процесі виготовлення немає нічого складного. Набір для створення копії члена Cloneboy - це чудова і захоплююча річ як для пари, так і для однієї людини.

Любиш секс, люби і пеніси ліпитиТак що ж Вас чекає в результаті? У кінці цього диво-ліплення Вас чекає великий і могутній член, який точнісінько схожий на справжній статевий орган Вашого партнера, тільки зроблений він не з плоті і крові, а з приємного на дотик і ніжного силікону. Таку вельми реалістичну і дуже навіть естетичну скульптуру можна використовувати абсолютно по різному: поставити на стелаж в якості декоративного елемента і кожного разу, проходячи повз, милуватися ним і поклонятися його величній красі, або ж використовувати за прямим призначенням в якості секс-іграшки для інтимної стимуляції . У другому випадку дана іграшка стане відмінною силіконовою паличкою-виручалочкою для жінок, чоловіки яких вирушили в далеке плавання або в тривале відрядження. Чоловік поїхав, а член залишився. Краса, чи не так? Прекрасний варіант для тих, хто хоче відчувати присутність своєї коханої людини навіть перебуваючи на відстані. Все рідне і улюблене під рукою, так би мовити. До того ж, Ви можете самостійно вибрати колір майбутнього фалоса із запропонованих наборів. Можна запросто створити як надреалістичний член тілесного кольору, так і експериментально рожевий або навіть флуоресцентний. Все залежить тільки від Ваших смаків. Крім цього, існують набори для створення не тільки фалоімітаторів, але і вібраторів. Так що Ви можете претендувати на створення справжньої повноцінної секс-іграшки, яка цілком може затьмарити всі Ваші готові інтимні девайси. 

Чудо-набір Cloneboy або як зробити двійника свого члена

Cloneboy - це серія наборів для виготовлення копії чоловічого члена, яка розроблена для того, щоб Ви змогли відтворити пеніс коханої людини або свій власний самостійно, без величезних зусиль і за мінімальний час. У кожному наборі Ви знайдете все найнеобхідніше для створення копії члена. Вам додатково знадобиться лише деякий посуд, в якому потрібно буде приготувати чарівне зілля для відтворення пеніса і надання йому реалістичних характеристик. Загалом, від Вас потрібно тільки миска для розведення суміші, а також морально і фізично готовий чоловік з ерегованим пенісом. Мабуть, все. Ну а далі все справа за Вами, адже подальші дії будуть відбуватися суворо за покроковою інструкцією, яка також знаходиться в наборі. Інструкція, до того ж, з картинками. Так що помилитися в своїх діях буде важко. Ну а якщо перший член не вдався, то в наборі, в основному, є запасний пакетик з необхідною речовиною для 3D моделювання. З другої спроби у Вас точно все вийде. Головне, зберегти міцну і стійку ерекцію у чоловіка, інакше замість красивого і могутнього силіконового пеніса Ви отримаєте звичайну сосиску в тісті. І то, яку навіть не з'їси. 

Набори для виготовлення копії пеніса Cloneboy

В набір Cloneboy входять:

Вміст набору

  • туба, вона ж упаковка і вона ж форма для подальшого виготовлення зліпка. Ця туба використовується в якості форми для заливки 3D-гелю;
  • 2 пакетика порошку для 3D моделювання. 2 пакети речовини Вам надані спеціально для другої спроби, якщо ж в перший раз все піде не за планом;
  • баночка з силіконом;
  • пляшечка затверджувача;
  • допоміжна паличка для змішування;
  • одноразові рукавички;
  • ерекційне кільце-ласо для підтримки стану ерекції під час процедури ліплення;
  • покрокова інструкція з картинками;
  • додаткові елементи, які входять або не входять до комплекту в залежності від набору: присоска, вібратор і т.д.

Не можна не відзначити, що всі матеріали, які використовуються в процесі виготовлення копії пеніса є абсолютно нешкідливими для здоров'я, гіпоалергенними і медично перевіреними. Так що можете бути впевнені в безпеці всіх дій і процесів. 

Процес виготовлення фалоімітатора за зліпком пеніса

Як це відбувається?Покрокову інструкцію виготовлення з картинками Ви знайдете всередині набору Cloneboy, по якій і будете створювати свій власний шедевр, але для загального уявлення розповімо Вам основні етапи.

Як створюються шедеври?

  1. Спочатку готуємо форму для заливки. Формою служить туба, яку необхідно розрізати, підігнати по діаметру і склеїти скотчем, після чого надіти спеціальну гумку, через яку ерегований член приємно проходить під час вставки.
  2. Суміш швидко застигає, так що потрібно ще раз переконатися, що ерекція максимально сильна, стійка і міцна. Така, що можна аж цеглини ламати. Для закріплення і продовження стану ерекції краще скористатися ерекційним кільцем-ласо.
  3. Готуємо суміш. Необхідно в посудині змішати 3D порошок з тепленькою або кімнатної температури водою. Замішувати потрібно тільки 1 пакетик. Другий же залишити на випадок, якщо щось піде не за планом.
  4. Коли суміш готова, починайте вставляти член в тубу. Член не повинен стикатися стінок форми, а повинен знаходитися рівно посередині туби. Як тільки вставите пеніс всередину, можете заливати в форму Ваше готове зілля. Після цього почекати пару хвилин, поки все застигне.
  5. Як тільки суміш застигла, слід вийняти член з теплих кайданів і виконувати наступне. Баночку з силіконом змішати з затверджувачем і перемішати. Після цього здобуту суміш необхідно вилити в форму і залишити приймати форму і укріпляти. Знадобиться для цього теж кілька хвилин, але деякі залишають і на довше. Деякі набори вимагають залишити форму з фалосом для повноцінного затвердіння на 24 години.
  6. Після того, як матеріал затвердіє, готовий красивий фалос можна діставати. Вуаля, і реалістичний силіконовий член вже у Вас в руках. Милуйтеся, насолоджуйтеся, задовольняйтеся!



Відгуки

Зліпок свого члена не бажаєте? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Зліпок свого члена не бажаєте?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка