Огляд: фалоімітатори з еякуляцією

Фалоімітатори з еякуляцією

Виробництво секс-іграшок активно розвивається і з кожним роком виготовляється, придумується і випускається в світ щось нове і незвичайне. Неважко здогадатися, що конкуренція серед виробників настільки велика, що потрібно ні в якому разі не стояти на місці, вдосконалюватися і розробляти щось таке, що обов'язково приверне увагу користувачів. На сьогоднішній день залишається все менше і менше людей, яких можна чимось здивувати з секс-іграшок, причому справа стосується як досвідчених любителів інтимних виробів, так і повних новачків. Чого тільки не з'явилося за останній час на ринку секс-девайсів: пульсація і ротація, смарт-девайси, ляльки-роботи, електростимуляція, супер реалістичність і багато іншого, що раніше могло здаватися просто неможливим. І якщо більшість таких дивовижних інновацій стосується саме вібраторів і різних технологічних виробів з особливим механізмом, то як бути любителям звичайних класичних фалоімітаторів? Невже ніякі нововведення в розробці не торкнулися фалосів і шанувальникам цього виду секс-іграшок варто забути про реалістичну стимуляцію? На загальне щастя, така думка є помилковою. Почнемо з того, що фалоімітатори і створені за тим принципом, щоб виключити всі зайві характеристики і технологічні деталі, інакше це були б вже вібратори або пульсатори. У фалоімітаторів мета одна - імітувати чоловічий статевий член без всяких доповнень. Максимальна простота і, в ідеалі, реалістичність. А ось про реалістичність якраз і йтиметься мова. 

Фалоімітатори з еякуляцією

Максимальна реалістичність

Більшість фалоімітаторів виготовляються за принципом точної імітації чоловічого пеніса. Робиться це з метою максимальної схожості іграшки як на зовнішній вигляд, так і по відчуттях в процесі стимуляції. Ідеальний фалоімітатор - це той, який і зовсім важко відрізнити від справжнього члена. А тому на даний момент ринок секс-іграшок просто кишить фалоімітаторами самих різних рівнів реалістичності. Найкрутішими ж вважаються максимально натуралістичні моделі, які володіють усіма анатомічними особливостями чоловічого статевого органу, а саме: контурною голівкою, великою мошонкою і, звичайно ж, пружним і рельєфним ерегованим стовбуром. Іграшками вищого рівня виступають ті, які крім вищеописаних характеристик можуть похвалитися і високоякісним матеріалом, який імітує людську шкіру або по тактильним відчуттям максимально близький до неї. Найбільш реалістичним матеріалом на даний момент вважається кібершкіра. Ну а ідеальним, в плані максимальної схожості з чоловічим членом, може називатися той фалоімітатор, який на 100% повторює всі особливості статевого органу, аж до можливості сім'явиверження в піковий момент. І такі моделі дійсно існують. Тому, якщо Ви бажаєте спробувати щось нестандартне і незвичайне, але максимально реалістичне в процесі інтимної стимуляції, то фалоімітатори з еякуляцією - це саме те, що Вам необхідно.

Що з себе представляють фалоімітатори з еякуляцією?

Фалоімітатори з еякуляцією - це звичайнісінькі за своїм призначенням фалоси, які, на перший погляд, нічим не відрізняються від інших. Здебільшого ці іграшки розробляються реалістичної форми і виглядають як справжнісінькі чоловічі пеніси в стані ерекції. Головна їхня відмінність і, власне кажучи, родзинка полягає в тому, що вони можуть еякулювати в необхідний момент. Така функція дозволяє жінці або чоловікові відчути всю реалістичність відчуттів не тільки в самому розпалі інтимної стимуляції, але і в завершальному її етапі, а саме в піковому моменті еякуляції. За допомогою такої дивовижної можливості людина здатна зануритися в максимальну  натуралістичність того, що відбувається і представити на місці звичайної іграшки справжнісінького чоловіка, який тільки що виплеснув наслідок свого сексуального бажання і пристрасті прямо всередину Вас. Ви зможете воістину насолодитися тими відчуттями, коли всередині Вас розпливається приємна тепла рідина, яка ось-ось плавно вийде назовні. Хіба не межа мрій про 100% реалістичність секс-іграшок?

Раді представити Вам декілька крутих варіантів фалоімітаторів з ефектом еякуляції:

Як використовувати фалос з еякуляцією?

Відмінною рисою фалоімітатора з еякуляцією виступає наявність додаткових елементів, за допомогою яких і відбувається процес еякуляції, а також спеціальний внутрішній тунель і маленький отвір в голівці фалоса, через які і проходить рідина. До основи фалоімітатора приєднується спеціальний резервуар, в який набирається вода або будь-яка інша рідина для сім'явиверження. Таким резервуаром можуть виступати:

  • гумова або силіконова груша з трубкою. Звичайна груша приєднується до фалоімітатора за допомогою довгої проведеної трубочки. Необхідна кількість рідини набирається в грушу і спускається в піковий момент пристрасті одним лише натисканням. Як тільки Ви стискаєте наповнену грушу, рідина в той же момент стрімко проходить по трубці до голівки іграшки, після чого відбувається те саме довгоочікуване сім'явиверження;
  • знімна груша. Існують також і моделі фалоімітаторів з еякуляцією, які працюють за допомогою груші, але без додаткової трубки. У таких іграшках невеликі груші мають вигляд звичайної клізми або спринцівки, яка вставляється прямо в основу фалоімітатора і фіксується в ньому. Вона також набирається необхідною рідиною, поміщається в спеціальний отвір в основі і натискається в заключному моменті стимуляції для вибухової еякуляції. Зручність таких іграшок в тому, що в процесі інтимних дій у Вас під рукою не заважає зайвий провід-трубка і нічого не сковує рухів;

Фалоімітатор зі знімною грушею

  • шприц. Резервуар у вигляді шприца працює за тим же принципом, що і груша. У нього набирається рідина, після чого натисканням на поршень ця рідина спускається і протікає по трубці аж до голівки з отвором для еякуляції. Механізм той же, що і при уколі: бажаєте отримати сім'явиверження - тисніть на поршень до переможного;
  • порожниста мошонка. Деякі моделі фалоімітаторів не потребують додаткових елементів, так як наявність порожнистої мошонки вирішує завдання можливості еякуляції. Так як фалос володіє полою мошонкою, то достатньо лише набрати в неї необхідну рідину і почати інтимну стимуляцію. У момент, коли Ви будете готові до вибухового фіналу і ефектного сім'явиверження Вам достатньо буде лише стиснути мошонку і отримати бажаний результат. 

Різні види фалоімітаторів з еякуляцією

Якщо підсумувати все простими словами, то механізм дії фалоімітатора з еякуляцією виглядає так: взяти фалоімітатор - набрати в спеціальний резервуар необхідну рідину - вставити резервуар з водою в іграшку або під'єднати його спеціальною трубкою до фалоса - почати насолоджуватися стимуляцією - плавно перейти до фінального завершення - натиснути на резервуар з рідиною - вдало еякулювати - радіти реалістичному кайфу від процесу.

Фалоімітатор з еякуляцією в діїЯку рідину потрібно використовувати?

У питанні про вид рідини, використовуваної для сім'явиверження, Ви повинні покладатися виключно на власні смаки. Для еякуляції сміливо можна використовувати як звичайну воду, так і зволожуючу змазку. У разі використання води, Ви можете дозволити собі насолодитися як холодною водою, яка принесе додаткові гострі відчуття в процесі стимуляції, так і водою більш теплої температури. Тепла вода дозволить Вам відчути приємне тепло, яке плавно і ніжно розтікається всередині Вас, чим ще більше розбурхує фантазію і розпалює сексуальне бажання. Ну а якщо Ви вирішили в якості еякуляту взяти лубрикант, то варто звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений фалоімітатор. Слід пам'ятати, що секс-іграшки з силікону і кібершкіри можна використовувати виключно з лубрикантами на водній основі. Тому, якщо Ваш фалос розроблений саме з цих матеріалів, то необхідно підбирати правильну змазку, щоб не пошкодити ніжний і гладкий матеріал іграшки. Що ще щодо лубрикантів, то ідеальним рішенням для рідини в еякулюючий фалоімітатор стануть змазки з імітацією сперми. Такі лубриканти виглядають точнісінько як справжня чоловіча сперма, причому як на вигляд, так і по консистенції. Здається, це найкраща імітація еякуляту, яка може бути тільки використана в подібних фалоімітаторах. Так що, вибір є і він залишається виключно за Вами. До того ж, рідиною може послужити абсолютно що завгодно, аби воно не шкодило слизовій оболонці і матеріалу виробу.

Уход

Як і всі інші секс-іграшки фалоімітатори з еякуляцією вимагають за собою догляду. Догляд за подібними фалосами не представляють ніяких труднощів і не обтяжують своїх користувачів якимось особливим доглядом. Відмінність від інших фалоімітаторів лише в тому, що еякулюючі моделі мають внутрішній канал, через який і проходить рідина, а тому фалоімітатори слід мити не тільки зовні, але і промивати всередині. І, звичайно ж, після кожного використання фалоімітатор необхідно обробляти спеціальним засобом для очищення секс-іграшок. А якщо Ваш фалос виготовлений з кібершкіри, то Вам знадобиться додатково обробляти його відновлюючою пудрою, яка дозволить підтримувати відмінний стан матеріалу довгі роки.

 

Відгуки

Огляд: фалоімітатори з еякуляцією (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: фалоімітатори з еякуляцією, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка