Огляд: фалоімітатори Fun Factory

Фалоімітатори Fun Factory

Fun Factory - це популярний німецький виробник секс-іграшок, який відомий всьому світу своїми оригінальними дизайнами, яскравими палітрами фарб і високою якістю виробів. Самобутність інтимних девайсів не дасть сплутати Fun Factory ні з яким іншим брендом, адже іграшки від цього німецького виробника своєрідні і ексклюзивні в своєму роді. До того ж, всі інтимні іграшки зроблені вручну, що говорить про особливу старанність, самовіддачу і ретельну увагу до кожної деталі в процесі розробки. Секс-іграшки Fun Factory - це справжній приклад високої німецької якості і щирої любові до своєї справи.

Фалоімітатори Fun FactoryВиробник Fun Factory спеціалізується на розробці практично всіх видів секс-іграшок для найрізноманітніших видів інтимної стимуляції, починаючи від потужних вібраторів, інноваційних пульсаторів і оригінальних мастурбаторів, і закінчуючи яскравими незвичайними фалоімітаторами. Саме про останні сьогодні і піде мова. 

Фалоімітатори Fun Factory

Реалістичні, незвичайні, яскраві, стильні - і це лише короткий перелік якостей, якими можна описати фалоімітатори від німецького виробника Fun Factory. Цей список можна сміливо продовжувати ще і ще, адже інтимні вироби цього бренду заслуговують воістину вищих похвал. І якщо Ви вже знайомі з продукцією Fun Factory, то їх Ви впізнаєте з тисячі. Відмінний стиль і оригінальний дизайн іграшок не дасть Вам сплутати Fun Factory з чимось іншим. Ну а якщо ж Ви ще не випробували на собі всі принади інтимних девайсів від даного німецького бренду або і зовсім не знайомі з Fun Factory, то якісні та яскраві фалоімітатори - це найкращий початок настільки пікантного знайомства. У чому ж особливість диво-фалоімітаторів Fun Factory і чим вони такі хороші? Про все по порядку.

Фалоімітатори Fun Factory

Особливості фалоімітаторів Fun Factory

1. Форма і дизайн. Fun Factory багаті на форми і структури своїх фалоімітаторів, а тому серед цих фалосів Ви точно знайдете той, який Вам необхідний або припаде до душі. Тут Вам на вибір постають і реалістичні моделі з великими контурними головками, і найрізноманітніші оригінальні форми, здатні підкорити Вас не тільки своїм стилем і зовнішнім виглядом, але і відчуттями, які такі іграшки зможуть подарувати. Плавні лінії, м'які рівні опуклості, анатомічні вигини і приємний рельєф - це те, що чекає Вас при зустрічі і контакті з фалоімітаторами Fun Factory. Анатомічні і добре продумані форми іграшок дозволять Вам насолодитися комфортною і приємною стимуляцією, яка приведе Вас до бажаної чуттєвої кульмінації. До того ж, правильна структура іграшок дозволяє використовувати фалоімітатори і для вагінальної стимуляції, і для анальної. Так що, з Fun Factory точно є, де розгулятися.

2. Широка основа. Фалоімітатори Fun Factory володіють спеціальною широкою підставою, яке дозволяє зручно і безпечно використовувати іграшку і пробувати різні варіації стимуляції. Підстава фалоімітаторів відіграє кілька важливих ролей:

  • служить обмежувачем при глибокому проникненні. Так як фалоімітатори Fun Factory не мають мошонки або інших значних виступів, то широка основа відмінно підходить для того, щоб уберегти Вас від катастрофічно глибокого і неконтрольованого проникнення. Завдяки йому Ви зможете насолоджуватися активною, пристрасною і, головне, безпечною стимуляцією, не боячись, що іграшка загубиться в просторах Ваших вагінальних або анальних шляхів;
  • служить зручною підставкою. Завдяки широкій основі Ви зможете поставити іграшку на рівну поверхню і вона буде покірно і рівно стояти, чекаючи подальших сексуальних поривів;
  • ідеально підходить для кріплення до трусиків для страпону. За допомогою широкої підстави фалоімітатор можна міцно і надійно зафіксувати в кріпленні трусиків для страпона і використовувати в абсолютно різних цілях і видах насолоди. 

Двокінцеві фалоімітатори Fun Factory3. Присоска. Більшість фалоімітаторів Fun Factory оснащено міцною присоскою на підставі. Присоска - це відмінний спосіб урізноманітнити Ваші сексуальні ласки і внести в них пікантну родзинку, так як завдяки їй Вам відкриваються абсолютно нові можливості. Ви з легкістю можете закріпити фалоімітатор на будь-якій рівній, гладкій поверхні, будь то спальня або ж ванна кімната і насолоджуватися чуттєвою стимуляцією в найрізноманітніших позах. Такі іграшки дозволяють Вам звільнити руки і повністю віддатися відчуттям і задоволенню. 

4. Нестандартні рішення. Крім фалоімітаторів класичних форм Fun Factory пропонує і специфічні іграшки для любителів особливих ласк і незвичайних відчуттів. 

  • Двокінцеві фалоімітатори. Якщо Ви бажаєте спробувати подвійне проникнення і випробувати новий спектр яскравих відчуттів від одночасної стимуляції вагінальних і анальних ерогенних зон, то двокінцеві фалоімітатори - це те, що Вам необхідно. Такі фалоімітатори володіють двома робочими кінцями, які можуть мати як однаковий рельєф і розмір, так і абсолютно різний. З їх допомогою Ви зможете самостійно подарувати самому собі подвійне задоволення або ж спробувати щось нове в парі з партнером. Двокінцеві фалоси стануть прекрасною іграшкою і для соло використання, і для секс-ігор, а також пікантних експериментів в парі. 
  • Фалоімітатори-шльопавкиФалоімітатори-шльопавки. Домінуй, володарюй і насолоджуйся - могло б бути прекрасним девізом до даної моделі фалоімітаторів. Ці іграшки являють собою подвійний девайс, з одного боку якого Вас чекає шльопавка для пристрасних покарань непокірного партнера, а з іншого - рельєфний фалоімітатор з зігнутою головкою для більш точної і чуттєвої стимуляції точки G і всіх вагінальних або анальних ерогенних зон. З таким незвичайним і оригінальним виробом можна і в БДСМ-ігри пограти і отримати якісну, чуттєву стимуляцію. Fun Factory дає Вам відмінну можливість реалізувати всі свої еротичні бажання і випустити на волю сексуальну фантазію, яка, безсумнівно, знайде оригінальні способи використання такої своєрідної секс-іграшки. 
  • Фалоімітатори з додатковою природною вібрацією. Ні, і мова йде зовсім не про вібратори. Fun Factory створили прекрасну модель фалоімітаторів під назвою Bouncer, особливістю якої виступають рухливі кульки, поміщені в опуклості іграшки. Сам фалоімітатор володіє хвилястим стовбуром, в кожному ущільненому виступі якого розташована важкенька кулька. Саме завдяки кулькам, які в процесі стимуляції вільно переміщаються по своїм оболонкам і активно рухаються, стукаючи по стінках фалоімітатора, Ви зможете отримати додаткові чуттєві відчуття від подібної природної вібрації. Такий своєрідний ефект допоможе випробувати абсолютно нові відчуття в процесі стимуляції і додати в неї особливих чуттєвих деталей і яскравих моментів.
  • Фалоімітатори з еякуляцією. Фалоімітатори Fun Factory Pop володіють незвичайною і оригінальною функцією еякуляції, яка дозволяє провести процес інтимної стимуляції максимально реалістично, аж до фінального моменту з сім'явипорскуванням. Ці натуралістичні фалоімітатори, крім свого вельми правдоподібного виду, оснащені також і спеціальним резервуаром з трубочкою, які необхідні для здійснення еякуляції. Фалос має невеликий отвір в голівці, з якого і виходить рідина в момент пікової пристрасті. Через трубочку штучний еякулят проходить через весь стовбур іграшки, а за допомогою невеликої груші рідина стрімко звільняється на волю. Варто тільки натиснути на грушу в необхідний момент і тут же відбудеться процес еякуляції. Як еякулят можна використовувати як звичайну воду, так і лубрикант на водній основі.  Для більшої реалістичності можна придбати лубрикант, що імітує чоловічу сперму.

Фалоімітатори з внутрішніми кульками для природної вібрації

5. Матеріал. Всі фалоімітатори Fun Factory виготовляються з високоякісного медичного силікону, який не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин. Матеріал повністю безпечний у використанні, нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний. Силікон шалено приємний і ніжний на дотик. Його поверхня м'яка і бархатиста, а тому Ви отримаєте виключно приємні і чуттєві тактильні відчуття при контакті з іграшками Fun Factory. 

Гнучкі фалоімітатори Fun Factory Limba FlexВажливо! З фалоімітаторами з силікону необхідно використовувати зволожуючі лубриканти виключно на водній основі.

Що стосується догляду, то силіконові фалоімітатори слід після кожного використання промивати під проточною водою, після чого обробляти спеціальним засобом для очищення секс-іграшок.

6. Гнучкість. Фалоімітатори Fun Factory - ідеальні для інтимної стимуляції, адже мають відмінну гнучкість. Вони прекрасно гнуться, згинаються і піддаються будь-яким маніпуляціям для більш точної і комфортної стимуляції. 

Особливою пластичністю можуть похвалитися фалоімітатори Limba Flex, які крім ідеальної гнучкості можуть ще й фіксуватися в певному заданому положенні. Розроблені дані фалоімітатори за спеціальною технологією, яка дозволяє як завгодно гнути іграшку в будь-яку сторону і під будь-яким кутом, після чого вона моментально зафіксується в такому положенні. Таким чином, Ви з легкістю можете експериментувати і стимулювати вагінальні і анальні ерогенні зони під різними кутами, адже вибране положення іграшки буде триматися і в процесі інтимних ласк. За допомогою такої функції можливо швидко і легко здійснити стимуляцію точки G у жінок, або ж точку P у чоловіків. 

Fun Factory - спонсор Вашого задоволення

Все перераховане вище дає ясне поняття і підтвердження того, що фалоімітатори Fun Factory - це не тільки стильні і високоякісні девайси для інтимної стимуляції, але і оригінальні, сучасні іграшки, які завжди йдуть в ногу з часом і новими технологіями. Висока німецька якість, бездоганний стиль і неймовірна зручність у використанні дозволить кожному, будь то жінка або чоловік, отримати незабутнє задоволення і виключно комфортні і чуттєві відчуття під час вагінальної/анальної стимуляції. Так що, геть сумніви і нерішучість, адже іграшки Fun Factory здатні стати Вашими улюбленими інтимними девайсами, варто лише спробувати.

Насолода з Fun Factory

Відгуки

Огляд: фалоімітатори Fun Factory (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: фалоімітатори Fun Factory, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка