На зображенні він здавався менше ...

Сантиметром довше, сантиметром коротше...

Всі ми колись помилялися з вибором відповідного розміру, будь-то покупка одягу, взуття, прикрас або секс-іграшок, наприклад. Дана проблема дуже актуальна в сучасному світі, адже багато хто робить покупки онлайн, не виходячи з дому і не відриваючись від власних справ на багатогодинні походи по торгових центрах. А коли справа стосується покупки через Інтернет, то можливість оцінити придбаний продукт свіжим поглядом, потримати його в руках, помацати, приміряти і просто зрозуміти підходить він Вам чи ні взагалі зникає. Так що, в разі, якщо Ви зважилися робити онлайн-покупки, то варто ретельно підійти до вивчення всієї інформації про товар, в тому числі його розмірів. Найактуальнішим стає питання про розміри, коли справа стосується секс-іграшок. Ну а девайси, призначені для інтимного використання, як Ви самі розумієте, це не проста кофтинка, яку в разі невідповідного розміру можна віддати старшій сестрі або доньці маминої подруги, яка за час карантину набрала до ідеальних розмірів для купленої штучки. В крайньому випадку, елементи одягу можна з легкістю продати не в збиток собі, чого не скажеш про секс-іграшки. Мало хто ризикне придбати таку інтимну річ з рук, навіть якщо Ви, поклавши руку на серце, будете запевняти потенційного покупця, що іграшка не була у використанні навіть подумки. Так що вихід тільки один - уважно вивчити всю інформацію про девайс, а вже тим більше ту графу, яка вказує на розміри, щоб уникнути шоку при розпакуванні вагінально-анального гіганта. Варіанти "на зображенні він мені здався не таким великим, а на розміри я не звернув(ла) уваги” або "ну я побачив(ла) число 35, але я не думав (ла), що це виявиться настільки багато” в даному випадку точно не прокочують. Якщо бажаєте, щоб секс-іграшка ідеально Вам підійшла і не викликала при кожній спробі проникнення вагінальний інфаркт або анальний опір, то слід обзавестися лінійкою, щоб точно знати, де починається 0 і де закінчується 35. На що ж ще слід звернути увагу, щоб не прогадати з розміром?

З ким не буває...Як не помилитися з розміром секс-іграшки?

1. У найпершу чергу Ви повинні точно розуміти себе, знати власні можливості і враховувати уподобання. Якщо Ви любите іграшки більшого розміру і вже мали такий досвід стимуляції, то сміливо можете заходити в розділ “Великі вібратори” або “Величезні фалоімітатори”. Якщо ж Ви не впевнені в тому, що зможете прихистити в собі великогабаритного жителя, то і не варто випробовувати долю і вагінально-анальні м'язи на міцність. Поступовість - найкраще рішення в такій інтимній справі. Ну а секс-іграшки знайдуться в абсолютно будь-яких розмірах, благо, вибір є величезний і для всіх. 

2. Не гнатися за примарними сантиметрами. Немає ідеального розміру члена, як і немає ідеального розміру фалоімітатора. Тут вже все індивідуально, адже для когось і 13 см виявиться величезним, непосильним інструментом, а для когось і 19 см виявиться дрібною рибкою, яка не варта уваги. І якщо Ваша подруга розповідає, що отримує множинні оргазми тільки від членів/вібраторів/фалоімітаторів від 20 см в довжину і 6 см в діаметрі, то це зовсім не означає, що Вам для досягнення таких же відчуттів необхідні подібні габарити. І не варто кидатися у вир з головою і імпульсивно замовляти великі фалоси, якими в подальшому Вам можна буде хіба що грядки полоти, так як розмір злегка не Ваш. І не варто гнатися за примарними сантиметрами в данину моді, популяризації великих розмірів в індустрії кіно для дорослих або ж щоб не відставати від сексуальних досягнень подружок. Потрібно запам'ятати, що немає точної цифри в розмірі статевого органу, яка забезпечить Вам бурхливі оргазми і неймовірні феєрверки відчуттів. Немає ніяких 15 см, 20 см, 25 см. Є тільки Ваш індивідуальний організм, Ваші особливості статевого життя і структури статевих органів, Ваші можливості і уподобання в сексі і інтимній стимуляції. Вивчайте себе і своє тіло і тоді у Вас не буде незручних ситуацій з підбором невідповідного розміру. 

3. Читайте всю інформацію про виріб. В описі до секс-іграшки звертайте увагу в першу чергу на розмір. Слід враховувати, що в деяких моделях іграшок може бути вказана загальна довжина виробу, включаючи рукоятку, підставу, присоску або мошонку, які не беруть участі в зануренні. Деякі ж іграшки надаються з інформацією як загальної довжини, так і робочої. Робоча довжина секс-іграшки завжди буде менша на кілька сантиметрів, ніж загальна. Тому, якщо Ви не впевнені або у Вас виникають будь-які питання, то краще уточнити перед покупкою даний аспект. Те ж стосується і діаметра інтимних девайсів. Зазвичай вказується максимальний діаметр робочого стовбура, але іноді Ви можете знайти інформацію і про ширину мошонки, наприклад, або тієї широкої частини, яка не призначена для проникнення. Тому потрібно також уважно читати опис і при виникненні сумнівів або питань - уточнювати у консультантів по телефону або в онлайн-чатах. У будь-якому випадку, вся надана виробником інформація зазвичай вказана в описі інтимного виробу. 

Якщо все ж прогадав з розміром

Коли прогадав з розміром, але не впадаєш у відчайЯкщо Ви все ж зіткнулися з тим, що злегка не розрахували і вибрали секс-іграшку трохи більшого розміру, ніж собі це уявляли, то не варто засмучуватися. У разі, якщо придбаний фалоімітатор, вібратор або анальна пробка спокійно проходить через дверний отвір, не виглядає, немов реалістичний експонат в людський зріст і не викликає у Вас відкритого і непідробного жаху, дивлячись на значні габарити, то все дуже навіть можна виправити і не так погано. Ні, це не говорить про те, що Ви повинні докласти всі свої богатирські сили, щоб засунути незасовуєме в перший же день покупки і з першої спроби, але це і не означає, що місія нездійсненна. Якщо іграшка не перевищує всі мислимі і немислимі розміри, які призначені для справжніх мастодонтів великогабаритної стимуляції і справжніх вагінальних і анальних професіоналів з чорним поясом по значним проникненням, то ситуація цілком вирішувана, просто знадобиться трохи більше часу. “Хочу все і відразу, та швидше” - однозначно не цей варіант, інакше Вас чекають неприємні наслідки в результаті. Тому слід запастися терпінням і плавно, поступово і розмірено готувати себе до нових інтимних досягнень, розмірів і відчуттів. 

Що слід робити, якщо фалоімітатор / вібратор виявився великим?

1. Змазка, змазка і ще раз змазка. Багато змазки - це завжди запорука успіху, а вже тим більше, коли справа стосується великих секс-іграшок. Лубрикант не просто відмінно зволожує інтимну зону, але і дарує ідеальне ковзання, завдяки якому навіть великий виріб здатний проникнути в піхву або анал плавно, більш менш легко і безболісно. Будьте впевнені, всуху з великими секс-іграшками Вам не впоратися. Навіть не намагайтеся пробувати, адже це загрожує Вам не дуже приємними, а то і болючими наслідками. Для успіху в справі з великими інтимними виробами слід запастися великою кількістю якісного лубриканта. Якщо іграшка не виготовлена з силікону або кібершкіри, то сміливо вибирайте змазку на силіконовій основі, яка протримається набагато довше і дасть Вам більш яскравий ефект ковзання. Силіконові ж іграшки або вироби, зроблені з кібершкіри слід поєднувати виключно зі змазками на водній основі. 

Змиритися і розслабитися2. Змиритися і розслабитися. Коль вже іграшка куплена, то, як то кажуть, чому бути, того не минути. Змиріться з думкою, що тепер у Вашому будинку оселився чудовий гігант і спробуйте налагодити з ним контакт без зайвої напруги. Для легкого і плавного проникнення однієї лише змазки недостатньо. Головне в цій серйозній і захоплюючій справі - бажання і максимальне розслаблення. Тільки розслабивши інтимні м'язи Ви зможете досягти бажаного результату. Ні в якому разі не варто силою засовувати виріб в напруженому стані і відчаї, так як стислі м'язи Вам все одно не дадуть проникнути навіть на трохи, але в процесі такого різкого прагнення, напружених потуг і старань Ви можете отримати і фізичні травми, і моральне пригнічення через невдалу спробу. Вихід один - постарайтеся максимально розслабитися і не напружувати м'язи піхви або ануса. Ще одним прекрасним виходом з даної ситуації може стати гаряча ванна або душ. Якщо Ваш інтимний виріб водонепроникний і його можна сміливо використовувати у воді, то тепла вода, розслабляючий душ або умиротворене проведення часу в наповненій ванній може відмінно Вас розслабити і дозволити Вам результативно провести пікантні процедури.

3. Настав час як слід збудитися! Що стосується розслаблення з попереднього пункту, то під час, як раз таки, збудження Ваші інтимні м'язи досягають максимального розслаблення і повноцінної готовності до проникнення. У кожного методи і способи збудження різні, а тому виберіть для себе той, який змусить Вас горіти від сексуального бажання і збуджуватися настільки сильно, наскільки тільки можливо. Погортайте еротичні журнали, фотографії, картинки або ж, за класикою жанру, подивіться перед початком стимуляції кілька роликів для дорослих, які зможуть налаштувати Вас на необхідний настрій і стан. Загалом, збуджуйтеся як можете і приступайте до процесу.

Знизу, зверху, збоку, під кутом - підбирайте правильну позу4. Ні тиску! Ні різкості! Ні швидким рухам! Якщо Ви бажаєте плавно, комфортно і максимально безболісно вставити іграшку в необхідний отвір і отримати задоволення від стимуляції, то все потрібно робити поступово і повільно. Як піхва, так і анус мають здатність до розширення, а тому цілком можливо їх розтягнути до бажаних розмірів. Варто ж це робити не поспішаючи і виключно плавними рухами. Для початку на допомогу можуть прийти іграшки меншого розміру або ж можете розслабляти і готувати інтимні м'язи пальчиками. Поступове збільшення виробів дозволить Вам плавно, без дискомфорту і без неприємних наслідків розширити вагінальний або анальний отвір, після чого занурення Вашої великої покупки буде куди простіше і приємніше.

5. Не входить лежачи? Увійде сидячи. Іноді рішення проблеми може бути настільки простим, що вся ситуація після цього виявляється і не такою вже проблематичною. Якщо Ви пробували грати з фалоімітатором тільки в одній позі і нічого не виходило, то варто спробувати різні положення, кути проникнення і навіть місця. Пробуючи різні варіант, Ви зможете швидше знайти підходящу для себе позу, в якій іграшка зможе легше і комфортніше увійти в Вас. Якщо Ви намагалися вводити іграшку в лежачому положенні, то спробуйте наступного разу побути активним гравцем і спробувати самому поступово сідати на фалос. Ну а якщо Ваш девайс оснащений присоскою, то експериментів в позах може бути і зовсім маса. Закріплюйте іграшку в різних положеннях, хоч вертикально, хоч горизонтально, на різній висоті, під абсолютно різними кутами і пробуйте, пробуйте, пробуйте. 

6. А чому б не спробувати іншим шляхом? Якщо Ви готові до сексуальних експериментів і зовсім не збираєтеся здаватися, то можна спробувати використовувати велику секс-іграшку для стимуляції зовсім інших ерогенних зон. Якщо Ви жінка, то вам пощастило володіти двома інтимними шляхами для стимуляції і отворами: вагінальним і анальним. Так що, якщо Ваш девайс занадто великий для анального проникнення, то сміливо варто пробувати ввести іграшку в вагінальне. Або ж, навіть навпаки. Чому б, власне, не спробувати всі варіанти проходження цього пікантного квесту?

Вся увага на розміри

Приваблива картинка з вражаючим фалоімітатором, красивим вібратором або відмінною анальної пробкою - це, звичайно, добре, але недостатньо. Щоб уникнути подібних ситуацій, коли інтимний девайс виявився більше, а то і набагато більше, ніж Ви очікували, слід уважно дивитися на розміри бажаної іграшки. Так що підсумок з цього всього один - будьте уважні при виборі інтимного гаджета і тримайте при собі лінійку.

Дорогу подужає той, хто йде

 

Відгуки

На зображенні він здавався менше ... (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про На зображенні він здавався менше ..., залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка