Амурчик рекомендує: лубриканти

Лубриканти — це те, що необхідно абсолютно всім людям, що ведуть статеве життя. І немає жодного значення, маємо ми на увазі вагінальний секс, анальну пенетрацію чи оральні пестощі, або навіть ігри наодинці з собою. В будь-якому випадку інтимна змазка не буде зайвою. І взагалі, лубриканти — це одна з найкорисніших речей, які взагалі можна знайти серед асортименту сексшопів. 

Sensuva

Змазки покликані ліквідувати дискомфорт та зробити безпечними будь-які види сексуальних практик. Найяскравіший приклад — анальний секс. Всі ми знаємо, що анус не виробляє природної змазки. Тож для того, щоб отримувати задоволення від його стимуляції Ви мусите скористатися додатковим зволоженням. Але лубрикант необхідний не лише цінителям анальних пестощів! Вагінальне проникнення без достатнього зволоження також може викликати дискомфортні відчуття, а іноді навіть спричинити мікротравми на ніжній шкірі слизових. 

Проте, правильно підібраний лубрикант може не тільки звести до нуля всі дискомфортні відчуття. Змазки можуть чудово урізноманітнити секс та вивести Ваші почуття на цілковито новий рівень. Але як не помилитися в виборі? Ми дамо Вам кілька підказок, а заодно познайомимо з нашими фаворитами. 

Які бувають лубриканти і чим вони відрізняються? 

Перш за все, інтимні змазки відрізняються за призначенням. Вагінальні лубриканти створені з урахуванням внутрішньої мікрофлори піхви, тож вони мають оптимальний рівень pH. Завдяки цьому вони не порушують баланс вагінальної флори, не викликають подразнень. Зазвичай для вагінального використання рекомендують обирати змазки на основі води — вони сумісні з бар'єрними методами захисту, а також з секс-іграшками з таких примхливих матеріалів, як силікон та кібершкіра.

Натомість анальні змазки зазвичай мають силіконову основу. Саме завдяки цьому вони забезпечують легке та комфортне ковзання. Такі засоби створюють щільну ковзку плівку, яка буде захищати чутливі внутрішні слизові оболонки. Силіконові змазки можна використовувати навіть у воді, проте з їх допомогою не можна зволожувати такі матеріали, як кібершкіра, латекс та, власне, сам силікон. А от оральні лубриканти (підсолоджувачі) можуть перетворити Вашого партнера на найсолодші у світі ласощі. Ну, може не всього партнера, а його окремі частини... Проте, яка різниця, якщо від кожного поцілунку Ви отримуєте шалене задоволення? 

Shunga TokoАмурчик рекомендує

  1. Відкриває наш топ бренд Sensuva, який вже завоював прихильність людей у всьому світі. Широке різномаїття засобів, виготовлених під цим брендом, вражає уяву. Sensuva використовує виключно натуральні компоненти рослинного походження, ефірні олії та екстракти. Цінителі природних відчуттів можуть знайти тут лубриканти без смаків та ароматів, які стануть чудовим доповненням природної жіночої змазки, або її замінником.
    Якщо ж Ви любите різноманітні солодощі — Sensuva точно не залишить Вас байдужим. З лубрикантами цього бренду можна підсолодити інтимні поцілунки та надати їм смаку кокосу, цукрової вати, солоної карамелі, полуниці та інших смаколиків. А якщо Ви хочете піднести партнера на вершину насолоди та подарувати йому (чи їй) ніч, яка надовго запам'ятається — зверніть увагу на лубриканти серії Sensuva Ultra-Stimulating On Insane, які створять потужний ефект вібрації та підсилять чутливість інтимних зон. 
  2. JO — це бренд лубрикантів, серед яких кожен може знайти собі щось до душі. Виробник пропонує Вашій увазі не лише окремі змазки, а й цілі набори. Змазки JO мають приємну текстуру, яка сприяє легкому та шовковистому ковзанню. В асортименті є як класичні змазки для вагінального сексу для поціновувачів природних відчуттів, так і засоби для комфортної анальної стимуляції. Також JO може потішити і любителів смаколиків — завдяки оральним змазкам серії JO Gelato та JO H2O можна перетворити геніталії партнера на вишуканий десерт. 
  3. Лубриканти, які виходять під брендом Stimul8 (S8) вражають своїм різноманіттям навіть найдосвідченіших та вибагливих. Бажаєте погратися з температурами? Stimul8 пропонує змазки з зігрівальним або охолоджувальним ефектом, при цьому вони можуть бути як анальними, так і вагінальними. Також S8 має в своїй лінійці лубрикант, який є повністю веганським — він не містить компонентів тваринного походження, а також тестується етичним способом. Ну а любителі поласувати солоденьким можуть придивитися до оральних лубрикантів цього бренду. Смак шоколаду, ванілі або соковитих ягід миттєво налаштує Вас на потрібний лад та зробить пестощі ще більш приємними та захопливими. 
  4. Широкий вибір змазок для комфортного сексу також пропонує відомий на весь світ Pjur. Серед широкого різномаїття анальних лубрикантів та вагінальних змазок кожен знайде те, що сподобається саме йому. Жінкам з чутливою шкірою ідеально підійде лінійка Pjur Woman, розроблена з урахуванням такої особливості. Такі засоби містять компоненти, що доглядають за ніжною та вразливою шкірою інтимних зон. Якщо ж Ви чи Ваша половинка полюбляєте анальну стимуляцію - на допомогу прийде серія анальних лубрикантів Pjur Back Door.
  5. Канадський бренд Shunga має заслужену популярність серед людей у всьому світі. Їх змазки — незамінний помічник в сексуальних іграх, який захистить Вас від сухості та подарує ніжне й шовковисте ковзання. А природні компоненти у складі будуть дбайливо доглядати за ніжною шкірою. Головна фішка цього бренду — це їстівні лубриканти, за допомогою яких можна перетворити геніталії партнера на найсмачніший у Вашому житті десерт, яким Ви захочете ласувати знову та знову. Яскраві та насичені смаки лубрикантів для орального сексу робить цей бренд справжньою знахідкою для тих, хто любить інтимні поцілунки! 

 

Відгуки

Амурчик рекомендує: лубриканти (1 відгуків)
10.02.2022
5 - Надин

? Очень интересно, будем тестировать

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Благодарим Вас за обратную связь :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Амурчик рекомендує: лубриканти, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка