Міфи про лубриканти

Лубрикант - це абсолютно незамінний засіб, який, мабуть, повинний бути в арсеналі кожної людини, що веде статеве життя. Вони не тільки покращують ковзання, але ще несуть іншу, не менш важливу функцію. У магазинах для дорослих, зазвичай, Ви можете знайти масу змазок з різними призначеннями, ароматами та навіть смаками. Але попри широкий асортимент вироблених засобів існує величезна кількість міфів, пов'язаних з лубрикантами. Найпопулярніші з них ми з Вами й розглянемо! 

Не вистачає змазки? Фригідна! 

По-перше, слід пам'ятати - кожне тіло і кожен організм унікальний і функціонує по-своєму. Хтось "зволожується" від найменших дотиків і швидкоплинних ласк, кому-то потрібно на це більше часу, а у кого-то мастило і зовсім не виділяється в потрібному для комфортного сексу кількості. Жодна зі згаданих ситуацій не є патологією. Недостатнє виділення змащення може бути пов'язано з цілим рядом факторів, як біологічного, так і психологічного походження. Також кількість виділеної тілом мастила може змінюватися. Наприклад, з її недоліком часто стикаються жінки після пологів або в період менопаузи. І це абсолютно не привід відмовляти собі в насолоді від сексуальних утіх! 

Всесвітня змова маркетологів, або навіщо платити більше? 

Існує міф, що змазка - річ абсолютно марна, і її вигадали, щоб побільше продати й побільше заробити. Звичайно ж, це не так! Лубриканти розробляються за активної участі гінекологів, які контролюють склад засобу. Крім того, лубриканти також знаходять своє застосування і в медичних цілях - наприклад, при трансвагінальному УЗД без них не обійтися. 

Навіщо стільки видів? 

Асортимент лубрикантів дійсно неймовірно широкий. Існує величезна кількість лубрикантів, що мають різну основу і призначення. І якщо Вам здається, що нічого такого не трапиться, якщо ви застосовуєте вагінальний лубрикант для анального сексу - Вам здається. Залежно від складу, засоби мають різну щільність, що відчутно позначається на ковзанні. Крім того, якщо продовжувати говорити про анальні лубриканти, не варто забувати, що багато з них містять у своєму складі компоненти, що сприяють розслабленню, знеболюванню та іншим додатковим бонусам. Якщо Вам дуже сильно пощастить - Ви отримаєте задоволення навіть і від такого "неправильного" використання, але це скоріше виняток з правил. Тому спрагу експериментів краще приберегти для інших цілей, а лубриканти використовувати строго відповідно до призначення. 

Дешеві замінники й підручні засоби

Дуже часто, надивившись фільмів для дорослих, в якому лубриканти, як правило, залишаються за кадром, пари, які зіткнулися з сухістю, йдуть на різного роду експерименти. Що тільки не пускається в хід - слина, дитячий крем, крем для рук або навіть соняшникова олія. Зрозуміло, всі ці засоби категорично не підходять на роль змазки. У кращому випадку Все обмежиться дискомфортними відчуттями, через які акт любові доведеться перервати. У гіршому - Вам доведеться звернутися до лікаря, адже всі ці засоби категорично не призначені для того, щоб опинитися всередині тіла, на слизових. І навіть слина, яка може комусь здатися абсолютно нешкідливою (тільки тому, що ви ж цілувалися - і нічого) - погана заміна природної змазки. Навіть в ідеально здоровій ротовій порожнині живе та квітне дуже багато бактерій. Потрапляючи на геніталії такі бактерії можуть стати відмінним джерелом для виникнення безлічі захворювань. Крім того, рівень pH слини та піхви відрізняється майже у два рази. 

Креми для рук, тіла й інших частин - теж не найкраща заміна. Багато хто вважає відмінним засобом всім відомий "Дитячий" - нібито, у нього кращий і натуральний склад. Може і так, але не тоді, коли цей крем всередині Вас. Те ж саме стосується всіляких дитячих масел - вони хороші лише для зовнішнього застосування. Масаж з таким засобом - це приємно. А ось що стосується сексу - тримайте такі замінники якомога далі. І якщо очевидна шкода здоров'ю для Вас не аргумент - ось Вам ще один привід закинути підручні засоби куди якнайдалі. Склад всіляких кремів і масел погано позначається на виробах з латексу і силікону. Так що якщо Ви користуєтеся прeзерватівамu або секс-іграшками з силіконовим покриттям - не дивуйтеся, якщо в броні з'явиться пролом, а улюблений девайс перестане бути на дотик м'яким і оксамитовим. 

Штучна змазка пригнічує вироблення природної

Це здається безглуздим, проте - безліч людей по всьому світу вірять, що так воно і є. Як ми вже згадували раніше, в розробці змазки беруть участь лікарі-гінекологи, які знають, як працює жіноче тіло. Тому лубриканти мають нейтральний склад, який ніяк не позначається на функціонуванні організму. Втім, можна здогадатися звідки у цього міфу ростуть ноги, адже як ми вже знаємо - на виділення мастила впливає безліч різних чинників. Люди ж часто люблять шукати причинно-наслідкові зв'язки там, де їх немає і бути не може. Тому такі помилки часто можуть виникати через банальне незнання принципів роботи жіночого тіла. Так що Ви сміливо можете користуватися змазками та не переживати про те, що своєї у Вас не буде.

Молочниця, алергія, подразнення та інші страшилки

Перед тим, як лубрикант потрапляє на полиці магазинів, він проходить ретельні медичні, дерматологічні та інші дослідження, які доводять, що склад абсолютно безпечний, підходить для регулярного використання і не викликає негативних реакцій. Зрозуміло, може трапитися індивідуальна непереносимість. Але щоб така неприємність обійшла Вас стороною - ретельно перевіряйте складу засобу на предмет алергенів. 

Дуже важливо усвідомлювати свої дії - в наші дні, мабуть, в інтернеті можна замовити все що завгодно. Тому, з огляду на делікатну сферу застосування засобів, їх варто замовляти виключно в перевірених магазинах. 

Занадто дорого! 

Питання ціни - одне з найбільш делікатних, і поняття "висока ціна" для кожного буде індивідуальним. Але дуже важливо порівнювати ціну продукту і його цінність. Лубриканти роблять Ваш секс більш комфортним і зводять ризик дрібних (і не дуже дрібних) травм до мінімуму. І якщо порівнювати з візитом до лікаря, який навряд буде разовим, і покупкою ліків, покликаних ліквідувати наслідки Ваших пристрасних поривів - не так вже й дорого коштує лубрикант. До того ж багато засобів оснащені спеціальними дозаторами, які роблять його витрати економними. Не варто забувати також про те, що існує широкий асортимент засобів на будь-який смак і гаманець. Дорожчі засоби мають склад краще, це очевидно, але і бюджетні лубриканти допомагають ковзанню, а також захищають ніжну шкіру. 

Не бійтеся експериментувати! Лубриканти - це відмінний спосіб привнести в Ваш інтим новизну і дозволити собі відкрити задоволення в його нові грані. Існуючий на полицях магазинів асортимент покликаний приємно урізноманітнити інтимні ігри, а міфи про їх шкоду, як ми вже встигли з'ясувати, є не більше ніж міфами. 

Відгуки

Міфи про лубриканти (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Міфи про лубриканти, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка