Pjur - на варті Вашого комфорту

Німецький бренд Pjur

Pjur - це німецький виробник, що спеціалізується на розробці високоякісних інтимних засобів для комфортного і приємного сексу. Це не просто звичайний інтимний продукт, яких на секс-ринку величезна кількість, а справжнісінький показник високої якості, чистоти складу і абсолютної безпеки, доказом чого служать численні нагороди і CE-сертифікати на кожен продукт. Далеко не кожен засіб інтимного призначення різних виробників і брендів може похвалитися нешкідливим складом і бажаним ефектом. Але ця історія зовсім не про Pjur, адже всім відома фраза “німецька якість” в даному випадку - це не просто слова, а гучна і горда заява. Місія бренду полягає в тому, щоб Pjur був не просто продуктом, а став синонімом інтимних засобів найвищої якості. А це говорить про те, що виробники прикладають максимальні зусилля для того, щоб виробляти якісний, ефективний і безпечний продукт для поліпшення сексуального життя кожної людини. 

Історія Pjur починається в 1995 роціЯк довго Pjur дарує комфорт людям?

Історія Pjur починається з далекого 1995 року, коли засновник бренду Олександр Гибель створив невелику лабораторію в Люксембурзі, де почав виробництво зволожуючих лубрикантів для сексу та інших засобів для догляду за тілом. Успіх цього виробництва був не за горами і не змусив себе довго чекати, адже саме в цьому ж році Pjur увійшов в історію інтимних змазок. А потрапив в аннали історії pjur завдяки першому лубрикант на силіконовій основі. Так-так, саме в 1995 році з'явилася перша в світі силіконова змазка, розробив яку німецький виробник Pjur. Ця подія викликала фурор на ринку інтимних-товарів, адже до цього проводилися змазки тільки на водній основі. З тих пір, вже 25 років Pjur дарує не тільки високу якість, але і комфорт під час занять любов'ю всім людям. За це тривале і успішне існування бренд, звичайно ж, вийшов далеко за межі Німеччини і на даний момент продукція Pjur продається приблизно в 70 країнах на 5 континентах в різних сегментах ринку.

Pjur - все тільки найкраще!

Перший в світі лубрикант на силіконовій основі Pjur OriginalЗа словами засновника бренду Олександра Гибеля, Pjur - це не просто бренд, а згуртована, сильна і мотивована команда, яка працює на благо людям. Це та робоча сім'я, головною метою якої виступає комфорт, мотивація і натхнення на підвищення якості сексуального життя кожного окремого клієнта, незалежно від статі, віку, сексуальних уподобань, етнічної приналежності або місця проживання. З цього і випливає головний ідеал бренду Pjur - чистота і якість, якого вони дотримуються з року в рік. Адже не дарма назва марки Pjur вимовляється як англійське слово “pure”, що означає “чистота”. Цей німецький бренд продуманий до найдрібніших деталей, щоб в результаті Ви залишилися задоволені ефектом того чи іншого продукту. 

Pjur - це дійсно все найкраще і безпечне, так як всі продукти компанії розробляються кращими фахівцями у своїй сфері і виробляються на 100% в Німеччині. Інтимні засоби мають CE-сертифікат і відповідають стандартам якості органів охорони здоров'я Європейського Союзу, США та Австралії. Питання якості - це справа принципу, яка навіть не обговорюється. Для розробки кожного засобу фахівці використовують високотехнологічний процес виробництва, вдаються до ретельного і делікатного відбору тільки кращих інгредієнтів, а також проводять постійні перевірки, дерматологічні тести, в тому числі незалежними лабораторіями, та інші випробування, щоб в результаті отримати преміальний продукт вищої якості. 

Склад продуктів Pjur заслуговує окрему увагу. Формула лубрикантів, будь вони на водній або силіконовій основі, розробляється таким чином, щоб змазка дарувала не тільки необхідну зволоженість і відмінне ковзання, але і тривалий ефект з приємним комфортом. Інтимні товари Pjur не містять консервантів, парабенів, рослинних олій, парфумерних добавок, генномодифікованих речовин та інших шкідливих компонентів у своєму складі. Ph-збалансовані засоби забезпечують ніжний і трепетний догляд за чутливою шкірою і слизовою, а також якісне і приємне зволоження. Лубриканти не сприяють закупорюванню пір, не сушать шкіру, не викликають роздратування і алергію, а також не залишають відчуття липкості. Деякі інтимні засоби можуть похвалитися і додатковими ефектами стимуляції, розслаблення, охолодження або розігріву. До складу таких стимулюючих продуктів входять натуральні інгредієнти і екстракти, наприклад, сильне додаткове відчуття забезпечують такі активні компоненти, як гінкго, женьшень і жожоба. Таким чином, Pjur-це повністю нешкідливі і безпечні у використанні інтимні засоби, розроблені з натуральних інгредієнтів і призначені для виняткового комфорту і ніжного догляду. 

Продукція PjurШирокий асортимент

Pjur включає більше 60 продуктів для здоров'я та догляду за тілом в різних категоріях. Серед них ви знайдете зволожуючі лубриканти на силіконовій і водній основі, засоби для додаткової стимуляції і пролонгації, продукти для масажних процедур, засоби для спорту і профілактичного захисту шкіри, а також гігієнічні та доглядові товари. До слова сказати, Pjur - це перший виробник, який випустив спрей-пролонгатор для чоловіків, що не містить лідокаїну і бензокаїну. Інноваційною розробкою виступають і лубриканти подвійної дії, які не тільки зволожують інтимну зону, але і надають додатковий стимулюючий ефект за рахунок натуральних активних екстрактів гінкго, женьшеню і жожоба. Випускає німецька компанія і масажні засоби, які перетворять Ваш масаж в справжнє тактильне диво з приємними, чуттєвими відчуттями і сприятливим ефектом. Крім інтимних засобів Pjur пропонує вам і продукти для комфорту під час занять спортом, так як виробляє бренд і захисні засоби для запобігання болю, пухирів, натертостей і мозолів. Одним словом, Pjur - це виробник, який подбав про всі необхідні сфери, де потрібна додаткова допомога для створення максимального комфорту життя, а тому саме у цього виробника ви знайдете все те, що скрасить і поліпшить ваше сексуальне і повсякденне життя. 

Нагорода Health, Wellness and Beauty Award 2020

Зовсім нещодавно Pjur був удостоєний нагороди Watsons Health Wellness Beauty (HWB) Awards 2020, церемонія вручення якої відбувалася в Гонконзі. Watsons разом з фахівцями та експертами відзначають видатні косметичні продукти в мережі, ретельно оцінюють і нагороджують кращі з кращих. Відбувається це все для того, щоб користувачі могли вибирати і купувати тільки найбезпечніші, ефективні і кращі косметичні продукти для особистого користування за оптимальні гроші. Виграв pjur премію в категорії продуктів для планування сім'ї. Серед величезної конкуренції провідний постачальник товарів для здоров'я і краси в Азії Watsons виділив саме лубрикант Pjur Original, який є найбільш продаваним продуктом на силіконовій основі і який покращує сексуальне життя людей по всьому світу вже більше 25 років. Саме ця змазка і стала найпершим силіконовим лубрикантом в світі, виробленим ще в далекому 1995 році. Похвалитися Pjur Original може неймовірно приємною консистенцією, ідеальним ковзанням, прекрасним зволоженням і довгим ефектом. Лубрикант преміум-класу абсолютно нешкідливий для здоров'я і безпечний у використанні. Він не липне, не має запаху і смаку, а також не викликає дискомфорту. Pjur Original - це відмінний лубрикант як для сексу з партнером, так і для інтимної стимуляції секс-іграшками. 

Health, Wellness and Beauty Award 2020

 

Відгуки

Pjur - на варті Вашого комфорту (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Pjur - на варті Вашого комфорту, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка